Jump to content

Milenko Puzigaca

Član foruma
  • Posts

    4,707
  • Joined

  • Days Won

    1

Everything posted by Milenko Puzigaca

  1. To se ne racuna, nego da objave, pa ta objava da od siroke mase bude docekana ovacijama. I proslavu ispod onog balkona da naprave, na kojoj će prakljača men cmizdriti od sreće što se i to konačno pridružilo civilizovanom svetu, sve pevajući "veseli se srbski rode, sa NATO-om do građanske slobode". I da se onda narodna masa pokaje sto su bili budale kad su mislili da je do jaja sto nece da budu deo veceg sveta, pa da pocnu na sofersajbnu da stavljaju NATO amblem, kao sto su stavljali milosevice i putine. Jedno 75% njih minimum. Tek tad će tu početi da se nazire senka pravde i mozda nekakav magloviti nagovestaj svesti.
  2. Ma samo su podstaknuti da pokazu svoje pravo lice i pravu prirodu. Ko ih be. Nagrada za to je da se na takvom mestu rađa jedno dete na 100 do 150 stanovnika, a i to je mnogo, jer, jadna i ta deca koja moraju među takvima da žive. Deo njih,ostalo je samo iskot kao i ovi koji su ih izrodili, koji samo ponavlja sta su radili njihovi hebeni preci, koji su isto bili zaumni. Evo kao te majmuncine na ulicama. I da se ne zaborave ovi koji ne idu na ulice, ali isto kao ulicari nece u NATO. Takvi i treba da poginu.
  3. Pa to je zbog sledećeg: TOMISLAV MARKOVIĆ: Teroristički Dan žalosti Što je sve OK, jer šta su tražili, već godinama, to će dobiti, kako i treba da bude. A to je ovo: Oni se tome raduju, zato što su obrnuti Robinzoni koji hoće da se samoizoluju. I ja se isto radujem, ali ne iz istog razloga. Nego iz ovog. Satri zlo.
  4. A što se ti nisi kultivis'o tamo nego uporno stalno na svakoj temi sve palanacki svodis na lično? Shvati da se ne bavim time, nego idejama, niti je pa to čime smaraš nekakav argumenat. Ja sam nebitan. Znaci, odgovor na pitanje je da, sve ih treba čerečiti, jer postoji i saucesnistvo necinjenjem, pa onda kolatetalna steta itd. Evo ja bih se rado prvi naguzio ako će to pomoći da srbstvo već jednom umre, rekli smo. Ako cemo nekakav licni stav, takvi koje sve to nije zanimalo i nije im smetalo i ne gade se sto su zivi na takvom mestu nego su se bavili samo punjenjem straznjice treba najžesće guziti i treba ih skroz raščerečiti. Jer "ako vam je dobro, onda ništa". E ako budu rasčerečeni više im neće biti dobro. Zašto ih još treba čerečiti i guziti, pored toga što su krivi jer su ignorisali stvarnost da bi punili dupe - nisu se pokajali. Kad se pokaju, pa potraže iskupljenje tako sto će prestati da seru o kosovima pa kad vidim da su se jedno 100,000 njih okupili na građanskom skupu koji je nastao od lgbt prajda sa temom tipa "stop institucionalizovanom širenju netolerancije od strane crkve" kao u juznoj Americi, onda cemo videti. Sve dok ih pale kao mlade majmune na ta kosova - razvaljuj. Bez milosti. Čujem ovih dana neke od tih kako kukaju, jao, opet ce biti rat, bombardovanje, trt mrt...Pa? Ovi mlađi koji rade u stranim firmama će samo otići par stotina km u nekom pravcu, gde te firme premeste prostor, npr u Albaniju, što je dobro, trebalo je i ranije da odu, a sto se tice ciljeva tog hipotetickog bombardovanja, pa, zlo ne dolazi iz Stopanje i Arilja, i njih niko nece bombardovati. Znaci, sve je baš kako i treba da bude.
  5. Još samo da kažu šta su im to "Srbi" pa bog da ih vidi. Šta im je to, neki kult, režim, šta je? Imaju li ime ti "Srbi", da li vole sve što vole mladi, kenjaju li oni...
  6. Koj neće da živi u miroljubivu koegzistenciju sa okruženjem i da se uskladi sa istim nego sve radi samo da se ne bi ponašao normalno, drugi mu reše problem. Nepravda, šta da radiš. Možda treba da se obrati popovima za pomoć, jer su oni sve to i zakuvali i oni su čuvari vatre otimanja za livade i šume u kojima nema nikoga. Hrišćani bre. Duhovnici. Isto kao i sledbenici im. Pojedini treba da se raduju sto se ta tema sa zapišavanjem livada polako zavrsava. I tako je bila smaračina, već sto godina. Plus, one koji se pale na ove naslove iz tabloida i treba jahati. Takvi tome služe.
  7. Običan džudža i palančanin koji ne zna drugo osim da deset godina ogovara istih desetak lica. Naučnik bre.
  8. A mozda bi ova tema trebalo potpuno da zamre, i na forumu a i sire, i da siroka masa prestane da se przi na te gluposti, pa da se bavi "sa miroljubivu koegzistenciju", i onda bi razni vucici, kurtiji, popovi i drugi telektualci koji vas sve komplet vec decenijama loze na te gluposti mogli da ga duvaju, pa bi verovatno na kraju morali da ociste ulice. Inace, srce mi se cepa zbog tih od 20+ godina koji su uzeli puske umesto da uce skole pa i oni da rade za mrske "strance" bilo tu bilo preko interneta. To isto ko razni Gavrili Principi i slicni, majku mu imperijalisticku. Valjda se ovi stariji vise ne prže na te gluposti, pa su zato uvek u tim pricama neki od 20ak godina, obicno mentalno nestabilni, kao ti principi i baraberija, i kao taj sto je verovatno bio. Sve sam heroj. Samo sto dalje od lopate.
  9. Ma vazno da nije bitno sto su se tamo otimali za zvake (kao neki za dukat u pogači) i potukli do smrti, i sto je u to vreme moglo da se tamo boravi nedelju dana za jedan par zenskih carapa, nego je vazna PC terminologija. To je najvaznije.
  10. ALEKSANDRA JERKOV: Jedite voće, zdravo je Evo posto sam prizvan tri puta, kao bladi Meri, da guknem koju, doduse ne o doktorima i filozofima, ali o sveopstem bazdu. Mene ovo sve o cemu ona pise raduje, jer to znaci da ih polako stize pravda zbog svega sto su uradili od 1989 do sada, i jos rade (dizu neopran... na rusije, nacionalizme, anticivilizaciju i ostala anja, odbijaju svaki uticaj iz progresivnog sveta, radosno aplaudiraju tome sto ih jos jednom zaobilaze procesi koji preoblikuju evropsku civilizaciju samo sad ne mogu da se vade na "Turke" itd) a za sta nisu snosili posledice. Ovo sve sto oni tu grade, sto im je omoguceno da imaju struju, pristup lekovima, da su prikljuceni na internet itd, to nije pravda. Tu je pravda omanula, i ljudska, i ona druga. Oni nisu nista od toga zasluzili. Da mene neko pita ta teritorija bi bila potpuno izolovana, iskljucena sa interneta i iz svega pa neka jedu ladna... Ali mi je drago sto ih ipak polako stize pravda. Nema veceg zla od srbendi i palančana, to su sinonimi. Srbendsko zlo koje nece da bude deo sveta oko sebe i treba da bude izolovano, to je sve. Treba da dozivi sudbinu Albanije Envera Hodže sto rece neko ovde na forumu, izolovano i odbaceno. Ovi pojedini koji koriste internet za zaradu pre nego sto zbog ove izjave krenu da galame, evo obavestavam ih da imaju izbor - niko ih tu nije vezao, mogu da napuste to zlo, i da neometano i dalje rade, npr iz pomenute Albanije, koja ide prema civilizaciji brze od zla koje polako stize pravda. Zato sam i agnostik u vezi onoga i onoga, o čemu ponovo pene i smaraju, već 30 godina, svakog leta. Jednom od ta dva događaja sam bio savremenik, drugo je bilo davno pre mog vremena, evo jos malo pa pre sto godina, ama ja sa time nemam nikakve veze niti me sve to zanima. U vezi tih dešavanje samo imam da kazem, kao sto me ne zanimaju bozanstva ali prihvatam da su se ljudske zajednice uvek organizovale oko njih, tako me i ovo ne zanima. Ama ako su ta dešavanja doprinela da se jedna od teritorija o kojoj je rec u citiranom tekstu spasi srbendskog zla i spreci ga da i dalje tamo rovari i sprecava razvoj, i nameće teme iz 19 veka, nego se umesto toga sve vise evo kao u tekstu civilizuje i uljuđuje, onda su ta dešavanja za tu teritoriju bila korisna. Kome se ne sviđa njegov problem.
  11. Fali im na kraju nekoliko slajdova gde su prikazali par milosevićevih mitinga sa kraja osamdesetih i pocetka devedesetih, pa onda koja "litija" i slicno, uglavnom sa svakog masovnog okupljanja širokih srbskih masa, koje se nikad nisu okupile da traže nešto progresivno, nego uvek da se deru protiv progresa, sa propratnim tekstom tipa "štas' tražio tos' dobio", "liži šta si zakuvao", "pravda konačno polako stiže", "imaš da platiš", "sve to tako i treba" i slično.
  12. Ma tu sam, nego me malo mrzi da pisem bilo sta, jer se zna sta ja mislim o srbadiji, pa i nemam sta vise da kazem, kad oni sve isto rade u svakoj generaciji. Džaba ih bilo
  13. Ovo prvo, iskreno, ne znam konkretan primer za objekat za stanovanje te veličine. Znam za objekte od blokova povrsine vise od 500 kvadrata gde gaje pečurke već 30 godina i više. Za drugo, pa montazni objekat ima vek trajanja duzi od 80 godina, a što se tiče korišćenja, ako je objekat na tvom zemljistu niko neće iz čista mira da ti opozove dozvolu i tera te da objekat ukloniš. Zasto bi? Evo, ja koristim 2 montazna objekta sa takvom dozvolom skoro 30 godina, biće za jedan od njih 30 godina sledeće godine, a treći je u fazi adaptacije, taj je izgraden pre 25 godina. Što kaže Constantin, čak su i (lako i jednostavno) i proširavani objekti (skineš zadnji zid pa dogradiš koliko ti treba) i niko nikad nije ni pomenuo uklanjanje objekata. Zasto bi? Oni nisu na drzavnom zemljistu nego na mom. Takođe znam za kafanu koja postoji preko 50 godina, montažni je objekat sa dozvolom za objekat privremenog karaktera, na privatnom placu. Takvi objekti nisu upisani u katastar, ne narusavaju urbanisticki plan, ne smetaju nikome, i zasto bi sad neko iz čista mira pokrenuo tamo proceduru za uklanjanje objekta samo zbog toga što nema trajnu dozvolu? Pa i da pokrenu nekakav postupak, prvo bi ponudili da se privremena dozvola zameni trajnom kroz proces legalizacije objekta, to sam se raspitao kod ovih u urbanizmu, čisto da se ima u vidu za svaki slucaj. Dobro, ako je objekat u njivi verovatno ne bi ponudili legalizaciju, ali svakako ne bi ni iz čista mira došli pa ukinuli dozvolu.
  14. 0K, hvala na ispravci, mada sam vise mislio na manje objekte, od 40, 50m2, kad mogu da se koriste i tanje daske. A i za trajanje, pod jednom generacijom sam mislio na "od kolevke pa do groba" tj na 80 godina i više. Nego ovo sto čak i ovde...drugacije ideje i drugaciji pogled na, eto na primer šta je i od čega je objekat za stanovanje nailaze na ovoliki otpor, to je strašno. I dokaz da sam bio u pravu onom temom koja nije zaživela, mada nema šta ni da zaživi jer je više konstatacija "palanka je zlo". Najveće zlo sveta je palanka i palanacki pogled na svet. A šta je to palanka, pa eto to - otpor svemu drugacijem. Sreća pa je evropsku civilizaciju i to celu, sa sve juznom i severnom Amerikom, Australijom, Novim Zelandom itd preuzela građanska civilizacija, ona prava, koja prihvata novo i drugačije, i to sa entuzijazmom, a ta jedna jedina fleka od golubije kake na karti evropske civilizacije i sramota Evrope i tako polako nestaje, kako i treba da bude. Zato je suludo placati neke bolesne cene za nesto sto ce i tako manje više uskoro postati grad duhova, kao sto je vec postalo na istoku te teritorije gde osim suludih objekata (kako se svojevremeno bese hvalio jedan poreklom iz tog kraja na forumu - kuća trećih i još većih, koje sad zvrje prazne) korova i zmijarnika vise skoro da nema ljudi. Prema svecu i tropar. Hoće da zarobe mlade ljude na 30 godina zbog nečega što će još za njihova vakta postati zmijarnik, mrš u... Bolje da nabave taj kontejner pa da žive u njemu. Kako u Singapuru?
  15. Ma pusti ih, ovde sve znalci svih nauka. OK za kvadraturu, ali montazni objekti se grade tako kako kažem. Kostur od dasaka debljine 2.5 cm koje idu na 60cm razmaka, ostalo pise. To sto se neko razume u ovo i ono ne znaci i da je znalac za gradnju montaznih objekata i za dozvole za iste. Objekat privremenog karaktera koji je moguće legalno postaviti i u njivi nije nekakva vinogradarska kućica od 25m2 nego moze da bude i hala od 500 kvadrata od betonskih blokova, ali takav objekat ne postoji u katastru i bla bla,nebitno, koga zanima naći će. Jedino su me obavestili da su cene na stovaristima malo povecane, to eto treba korigovati, pa i da izađe duplo od onoga što sam napisao, opet nije 100 i 150 hiljade evra, nego duplo manje kosta takav objekat. Koliko traju takve kuće i da li su za babe i dede, što valjda treba da znači da traju kratko, pa, normalni racunaju da objekat za stanovanje traje za jednu generaciju, i da će sledeća nabavljati sebi nov, a sta rade ovi drugi to me ama baš uopšte ne interesuje, kao ni njihov svet generalno. Zato i predlažem mladima ovde da se ugledaju na normalne, a ove druge neka otkače i neka ih ne slušaju uopšte, uostalom njihovi rezultati govore o njima. I nije ono suvišno, nego je vazno valjda i gde se nabavlja objekat za stanovanje. Ono, ako je neko iz nekog razloga i prinuden da zivi u prčvari zaustavljenoj u vremenu iz koje ne može da pobegne, bar ne mora da prihvati njihov svetonazor i njihov nacin pa da plaća neke sulude cene za sulude objekte koji realno ne vrede mnogo, baš zato sto su u prčvari u kojoj je vreme stalo, a traju kao piramide. Zato štono kako kažu, na kraju takav objekat poseduje tebe, a ne ti njega. Koji će im to u životu kad za manje mogu da nabave bolje, koje jeste da se ne uklapa u svetonazor suludih, ali to je njihov problem.
  16. Sve primedbe su OK, generalno, osim sto su ove sa cenama nerealne zato sto to nisu cene za montazne objekte nego za čvrstu gradnju, a montazni objekat se zna sta je, u tome što zovete "siva gradnja". Drveni kostur od dasaka širine 10cm i debljine 2.5cm, a ne od greda, spolja paneli od onih slepljenih ivera, ne znam kako se tacno zovu, ima raznih naziva, između najlon pa mineralna vuna, iznutra gips ploče i to je to. Visina prostorija je visina gips ploče - 220cm max. Krov tegola ili sad ima onaj lim što izgleda kao crep. Koga ne mrzi neka obiđe sajtove stovarista pa neka razgleda cene i neka uracuna dnevnice za dva majstora, to svakako ne bude koliko tvrdite da je. I niko nije pominjao placeve, nego mlade koji imaju roditeljske kuće i placeve u manjim mestima a rade u gradovima. Ama ima jedna velika primedba sa moje strane oko kvadrature koju navodite, a koja je i dalje ovdašnja. OK, mozda je malo 50 kvadrata za 4članu porodicu, ama to danas i ne postoji, narocito tu, vidi se u popisu stanovnistva. To sa 4 člana bi bila prosta reprodukcija, a ono stalno pada broj stanovnika i to oho ho. I najvaznije, a slobodno neka se uveri ko hoće, kad pričaju o (normalnim) kućama, u Skandinaviji kazu "kuća je bila velika, oko 100m2". Ovde im sve malo, u dupence gi azdisalo*, što bi rekao onaj iz pesme 50 dinara niške grupe D-Fence. Šta će da rade u tolikim stanovima i kućama, da oru sa volovima? Ko će to da čisti, odrzava, greje, oni? Da, da... Oni nemaju visinu ulice da odrzavaju čistima jer za to treba disciplina a odrzavaće kuće od 100+ kvadrata plus okućnicu, kako da ne. Manje je više, to je za njih. Samo nužni smeštaj. Takvi mali objekti čak i lepše izgledaju nego neki vilajeti koji kao da su iz gotskih horora izašli. Ja ovo pisem za normalne mlade kao predlog, ne za azdisane. A izgovori zna se kao sta su. Princeze na zrnu graska kojima sve smeta nisu za ovu priču, nego ko hoće slobodu i da ne bude rob, i spreman je da zbog te slobode malo manje spava i slično. Ne, nego ću im savetovati da se zarobe na 30 godina zbog necega što u sustini ne vredi nista a košta đavo ipo, samo da ne bi vozili 70 ili 100km do posla, evo sad ću. Kad moja frakcija jednog dana izvede svetsku revoluciju (bio ja tad ziv ili mrtav svejedno je, biće to kad tad) takvi koji smisljaju te stvari da ucenjuju mlade ljude zna se kako će proći. BTW ovo sa švercovanjem je poseban biser svecke književnosti Nije još ni kupljen taj stan, a već postoji plan da se bude lopov. Pa, tooo, toooo, Srbija, Srbija! Zato tu i nema na ulici 250,000 ljudi na skupu "stop popovima i ostalim rasistima i ugnjetavačima" za razliku od "trećeg sveta" u zemljama iste velicine gde su još gori uslovi, ama eto, tamo stanovništvo očigledno čine građani, koji imaju druge prioritete, a ne raja koja oduševljeno aplaudira što je zaobilazi još jedan proces koji oblikuje evropsku civilizaciju, samo da je njoj pun burag * azdisati - biti zadrigao i besan
  17. Od kad sam video te "cene stanova" podrzavam sve mlada da oni lepo od...bu te Beograde i ostalo, pa da se (ko je odrastao u kući) vrate tamo odakle su, i onda dozidaju sprat ili potkrovlje, i posle putuju na posao u gradove, kao što se u normalnoj civilizaciji radi. Sa ovim "investitorima" i ostalim govnarima takozvane srbije zna se šta ja mislim da treba uraditi, a sto se tice njihovih "cena" u toj prčvarnici, ne bih im za to dao ni 100 evra, a ne 100,000. Zasto, kad u tzv srbiji vidim građanski skup na kome se okupe 250,000 ljudi oko ideje "stop institucionalizovanom širenju netolerancije od strane crkve" kao u "zemljama trećeg sveta" koje su nastale na španskoj katoličkoj kulturi, a zna se sta je katoličanstvo u Španiji, a šta zaumni kult spc u srbiji, možda mozemo da razgovaramo o nečemu. Do tada, i dok znam da se tu na ovakvom skupu ne bi okupili ni njih 250 i to u tom Beogradu, mrš u...i oni i njihovi stanovi po tim cenama, i po bilo kojim cenama. Poenta je, tu je potreban Kartagina metod, tj prevrednovanje svih vrednosti, i mladi da lepo prihvate nacin prosvecene civilizacije pa da putuju na posao u gradove iz manjih mesta u okolini, umesto sto dozvoljavaju da ih palanacko zlo uvlaci u seljobersku vezanost za nekretnine, i to po suludim cenama koje nemaju veze sa mozgom, a mogu oni da drndaju o tržistu koliko hoće. Da mu neko daje tipa 100,000 evra za tesnu rupu gde ne može da se prdne a da se to ne cuje u celom...objektu, od normalnih bi za tako nesto trebalo da dobiju samo ku... Drugo, tzv srbi treba totalno da promene seljoberski pogled na habitat generalno, gde se vezuju za zemlju i nekretnine, pa da postanu i oni civilizovani, i da racunaju samo upotrebnu vrednost necega. Praviti sulude objekte koji ne vrede nista a traju kao piramide je nenormalno. Montazna kuća u grubo, bez fasade/izolacije, podova, prozora i vrata od 50ak kvadrata kosta oko 10,000 evra, vek trajanja je 100ak godina. Ovo sve ostalo (fasada, vrata, blabla) nije ni jos 10,000. Ili jeste tu negde, ali svakako nije 100,000 evra, nije ni pola od toga sve zajedno, to je poenta, a i kuća je, nije stan. Što je najbolje, montazne kuće mogu da se postave bilo gde, sa dozvolom za objekat privremenog karaktera, što je na sopstvenom zemljistu isto kao trajna dozvola, samo može objekat da se postavi i u vinogradu ako neko hoće. Ako su takve kuće dobre za Kanadu i Norvesku biće dobre i u tzv srbiji. 100 ili 150,000 evra za stan od 50, 60 kvadrata, ma nosi se bre.
  18. Za DameTame, zasto sa tim organizacijama ne napravite akciju gde cete propagirati da kad se prenose ovi izvestaji o degenericima na javnim mestima, komentari budu blokirani. I same znate da će se iza takve vesti javiti gomila drugih degenerika i silovatelja (koje sve treba momentalno streljati zato sto su uvreda za civilizovano covecanstvo) da sipa gadosti. Jedino ako to nije namerno da se takvi iskoti i materijal za safun razotkriju, ali onda kazite da namerno ne blokirate komentare, bas sa ciljem da se razotkrije sto vise Lebensunwertes Leben, tim rečima, neka vas proglasavaju za sta hoće. Što bi vas bilo briga šta o vama misle oni koje svako zdravo drustvo brutalno eliminise iz sebe. Mislim na prirodna drustva, zivotinje koje žive u zajednicama. One takve koji pišu one komentare ili same ubiju, ili ih proteraju iz zajednice. To je prirodni nacin. A ovo je generalno, za sve. Zamislite iz kakvih kuća takvi dolaze. To su vasi sugrađani. To je većina "vašeg naroda" i "vaše zemlje". Većina koja Titu i SFRJ nije dostojna govno da izede.
  19. Eto zbog takvih su oni u parlamentu samo vrh ledenog brega, koji stoji na gomili ovakvih. Potpuno nesto odvojeno od 21 veka i savremene civilizacije. Mozda to nisu bili, ama sada su samo običan šljam čovečanstva, očigledno. I zato tvrdim da je u stvari nepristojno traziti od normalnih ljudi da se sa takvima identifikuju, a ako je na nekoj teritoriji 80% ovakvih, onda takve i treba bombardovati, i takvi treba sto vise da poginu u tom bombardovanju. Mogu razni kopernikusi da se vredaju koliko hoce, njihov problem. Zasto se identifikuju sa mestima gde je "drustveni dogovor" da se ovakve zveri tolerisu? Takva mesta treba potpuno fizički razoriti. To je dobro. Evo ovi koji su pisali ove stvari, zasto je to lose ako ovakvi poginu? Po cemu je to lose i na kojoj planeti? Takvi i treba da poginu. Ovo nisu ljudi. Sa ovakvima u stvari nesto drugo treba, ne samo da poginu, ali to necemo ovde da pisemo, a moze da se pretpostavi sta ja mislim da treba raditi sa ovakvima.
  20. Zavisno od slucaja, ponekad i to. I streljanja isto opravdavam, zavisno od slucaja. Na primer, opravdavam streljanja onakvih kakve je opisala botica iz Surdulice, mada nju ne opravdavam jer mora da u toj Surdulici ima nekoliko desetina hiljada onih koji nisu ni clanovi ni botovi, pa i oni zive. Ali onakve koji su tamo opisani treba streljati. Zato sto ne postuju druge ljude, ne postuju tuđe stvari,ne postuju tude vreme, ne poštuju tude pravo na izbor itd, ne poštuju ništa, jednostavno, to su obične "sadisticke svinje, silovatelji i gadovi", definicija je od Lisbet Salander, i u vezi takvih se slazem sa njom - sve takve na celom svetu treba pronaći, pa nemilosrdno likvidirati, do poslednjeg.
  21. Ako, i treba da im ide krvava pena na usta, to je dobro. Da se ne prave da su ono što nisu, nego da se razotkriju kao obične svinje koje drugo ne znaju osim da riju po blatu i ovnima.
  22. Naravno, zato me i ne interesuje sta o tome imaju da kazu ovi koji su navodno antivučićevci a u stvari su isti kao sve ostale srbende koje svesno biraju da zive u negaciji stvarnosti i ignorisu kad se svako po njima istovaruje gde stigne, kao raja, i pune dupe, sto im postane glavni cilj, a onda kad ih neko natakne cude se zasto sad to. Svi oni takvim odnosom prema svemu samo podrzavaju i podsticu i odrzavaju smrdljivo srbstvo koje treba ubiti, to je sve. Svaka organizacija ili institucija ili nesto, eto ta pošta, država ili npr "nas narod" i njegov nacin aka srbstvo isl koji se tako odnose prema ljudima su istorijski zastareli, mesto im je na smetlistu istorije bilo još u proslom veku, i ako sami nece da se odvuku tamo, treba ih oterati, svim raspolozivim sredstvima. Na primer, baš pošta, jos je SFRJ bila, znaci osamdesetih, kad sam gledao emisiju o uvođenju nadzora u firmama, baš je pošta bila primer, u Nemackoj. I sad jedan baki uzeo plasticnu času za kafu, duplu, pa iz pisama vadio ako ima nesto sto može da mazne, i stavljao izmedu te dve čase. Snimljen - dve godine zatvora plus ne znam koliko novcana kazna. Koliki procenat srbendi podrzava ovakve mere protiv takvih podljudi i gada kojima su poverene tuđe stvari da ih transportuju sa tacke A u tacku B uz odgovarajucu naknadu, a oni se tako prema njima odnose? Jednocifren i to nizak, ako i toliko. Odmah bi oni raznezili nežnu slouensku dušicu, kao, pa mnogo je to za otvaranje pisama, da se sagledamo, ljudi smo... ...rac ste. Istorijski prevaziđena institucija kojoj je mesto na smetlistu istorije, to ste vi. Imam ja jos stvari kojima mogu da dokažem sav horor i prljavstinu srbende obicnog, sto bi rekao Kartmen, koje bi isto za tih tu 90% vucicevaca bile zbunjujuce, i ne bi im bilo jasno zasto nekome to smeta. Npr, o spomeniku Karlu Maldenu. Cist primer srbendske palanačke frustracije i kompleksa inferiornosti. Ko ne zna zasto, neka smisli sam, a reci cemo samo ovako. Oni na Uskrsnjem ostrvu su sami otisli na smetliste istorije i iza sebe ostavili one kamene glave, sto je bilo jedino cime su se na kraju bavili - da prave spomenike svemu i svačemu, kad su postali nesposobni da se prilagode novom svetu i novom dobu, isto kao neki. Ovi posto nisu crnci i jedino ih to vadi, njima treba pomoci da se tamo humano presele. Oni vole da raspredaju teorije o humanom preseljavanju drugih pa ni to ne bi trebalo da im smeta.
  23. Ne znam gde, na forumu su pisali kad su isli poslovno na takva mesta. U nekom od "belt" ova gde te likalni dziberi gledaju sa mrznjom ako si 100% Amer koji je dosao Mejflauerom, ali si iz grada, pa i takav mozes da budes bijen. Na nekim mestima opravdavam, i prizivam. Pendrekom sve to treba, nemilosrdno, zato sto postoji. Prvo ove sto ce oni ovo i ono "samo na pet minuta". Zakoni su za ljude a ne za zveri koji zakone ne priznaju. Da se mi ne zavaravamo ovde, postoji mesto u Evropi gde 90% njih uopste i nece institucije i zakone, a kad se bune, bune se samo zato sto oni nisu age i begovi. Takve treba pendrekom nemilosrdno mlatiti dok se ne useru, a onda ih treba mlatiti zato sto su se usrali. Sve ostalo se pokazalo neefikasnim, samo je to ostalo.
  24. Onda im tim pre treba ulivati antirusifiliju u šuplje glave i to vaspitnim palicama, sve dok cela ta teritorija ne postane kao sto je u nekim delovima USA. Ako upadne neki stranac sa istocnoevropskim naglaskom postoji velika verovatnoca da bude izmlacen. Ono sto je vazno je da to treba uraditi u jednoj generaciji, za nekoliko godina, i nemilosrdno, vaspitnim palicama, kao drugovi svojevremeno, zato da bi u svojim brlozima bio samo plač i škrgut zuba, a na javnom mestu ovako kako je opisano, inače osveta neće biti kompletna. Neće njima smetati da budu licemeri, u stvari im je to u prirodi.
×
×
  • Create New...