Jump to content

Dzistrou

Član foruma
 • Content Count

  509
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

432 Excellent

Recent Profile Visitors

505 profile views
 1. Napravili smo trademark od blamiranja na dalekoistočnim turnejama u vreme dok se reprezentacije pripremaju za veliko prvenstvo na kojem ne učestvujemo.
 2. Pa da. Fudbal koji konzumira trenere i igrače, jer su ambicije postavljene nerealno visoko. Po meni to je degradacija fudbala.
 3. Znaš kako, pare nisu nikakva garancija kvaliteta, već posledica proboja fudbalske industrije na istočno tržište i upliva arapskog novca. Čista okolnost. Drugo, pečat Van Gala sa Ajaksom i rezultati Ariga Sakija sa Milanom su istorijski checkpoint-i (kao uostalom i Gvardiolina dominacija sa Barselonom), ali karijere oba trenera su obeleželi teški neuspesi i čoukovi sa preplaćenim super timovima. Dve loše sezone je imao i Kapelo, pa mu niko nikada nije prilepljivao epitet čoukera, iako je opasno fejlovao. Elem, mnogim bogatim klubovima rukovode fudbalske neznalice koje zanima samo
 4. Duh Majkija Tejlora ušao u Lojda.
 5. Ne dramite toliko, DeDa isporučuje svoje u četvrtoj četvrtini.
 6. U eri doktora Terzića mogao bih da se zakunem da nema domaćeg prvotimca koji nije u šemi sa upravom oko podele novca iz ugovora. U konkretnom slučaju, mislim da je zvanična neto plata Gobeljića oko 240 hiljada evra godišnje, a ne verujem da mu ostane 100 hiljada kada se prebije sa mafijom. Tako da ne treba da se čudite zbog čega ćemo uvek imati gomilu tih polovnjaka na platnom spisku.
 7. Dragović je prošle sezone najčešće igrao uz ili bliže desnoj aut liniji, kao bek sa četvoricom pozadi ili treći štoper u 3-5-2 formaciji. Formacija u kojoj je Milunović najproduktivniji je sa tri pozadi, gde je Degenek igrao levo, i gde bi Dragović bio upgrade u odnosu na Pankova koji je igrao desno. Ako bi Stanković igrao sa dvojicom štopera, onda je bolje da ga uparuje sa Degenekom.
 8. Naša struka je zarobljena u '89. Svaka čast za Vasilija!!!
×
×
 • Create New...