Jump to content
Vox92.net Forum

Dzistrou

Redovni članovi foruma
 • Content Count

  205
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

184 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Morate da se dogovorite da li želite tim za plasman u Ligu šampiona i neki učinak tamo ili želite izlog sa mladim igračima na prodaju? Znajući ko nam vodi klub, ovo je čist populizam i vraćanje u prošlost. Potpuno je besmisleno verovati da je Linglong sprdačina od lige dovoljna da se mladi igrači spreme za najveća iskušenja na leto i sasvim je jasno da forsiranje mladih igrača ima za cilj da vrati navijače, jer se došlo do toga da jedan Dejan Stanković nije dovoljan magnet da pokrene euforiju. Prosuće se silni bodovi i potrošiti vreme da bismo negde u avgustu skapirali da nemamo tim za LŠ i ponovo će se dovoditi neki diskutabilni stranci ili povratnici, a tim brzinski uigravati. Svaka linija u timu mora da ima tri "Degeneka", inače nema ništa od ozbiljnog fudbala. Plate igrača su sada već prevelike da bismo smeli da dozvolimo jesen bez grupnog takmičenja u Evropi. U suprotnom desiće se histerija u smislu prodaje najboljih igrača, pa ćete se nagledati Zvezdine dece, ali i kojekakvih "pojačanja" do mile volje.
 2. Ljubavi, Srećan Dan Zaljubljenih. Delije, Srećan Sveti Trifun. Zvezdaši, Srećan Novi Plej.
 3. Ne treba im nametati pritisak, neka od mladih dana nauče kako je igrati za Jagodinu, Wehen Wiesbaden ili Gornik Polowice.
 4. Zamislite pukne ABA liga i svake nedelje gledamo jednu ovakvu utakmicu... 🙃
 5. Doćiće ovo Lejkersima na naplatu u PO, nema brige.
 6. Oslanjanje na domaće i mlade igrače je veliki rizik i lično želim Dejanu svu sreću ovoga sveta, jer će mu biti preko potrebna.
 7. Naravno da nas mrze kada osvajamo titule uprkos ozbiljnom protoku love kod konkurencije i pritiscima svih vrsta. Loša stvar je što je Čović izgradio fetiš teranja inata svima, pa je podlegavši paranoji (donekle i opravdanoj, ako ćemo baš pošteno) ispustio kontrolu nad sportskim segmentom, te zaratio i sa sopstvenim navijačima. Strahovit kiks sa forsiranjem Filipa i stvaranje loše energije oko tima pokušao je da reši doselekcijom i dovođenjem iskusnog trenera, ali je očekivano bio neuspešan. Sezona je daleko od gotove, vrv smo i dalje prvi favoriti u svim takmičenjima sem EL, ali je jasno da smo kao klub nazadovali jer se sudbina sezone rešava u jebenom februaru, a da tim izgleda malodušno. Mogu da se setim jednog drugog kluba kojem nije smetalo da se često tokom decenijske dominacije tako volšebno provlači, ali svi znamo kako je završio arhitekta tih uspeha, koliko taj klub deformisano danas izgleda i koliku tek frustraciju nose u sebi njegovi navijači. Ako Čović nije spreman da pojede govno i vrati Radonjića po svaku cenu, vrlo brzo ga čeka ružan izlazak iz kluba, koji postaje plen ekipe sa dna kace. Prelomnih par meseci za KKCZ.
 8. Dzistrou

  InteR

  Imao je samo 27 godina, ali bezmalo 10 seniorskih sezona u nogama i 350 utakmica.
×
×
 • Create New...