Jump to content

Crni Baron

Član foruma
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Crni Baron's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. prekidale su se i kada se Toletu pevalo...
  2. Igrač: Marin bez sumnje čovek je jebena klasa za ove naše predele pa čak i šire. Mladi igrač: Zli jezici bi rekli da je izbor ovde siromasan 😀 elem dao bih glas Babiću, jbg Jovelja nije puno igrao, Terzić još manje. Babić je imao Ok sezonu al nekako kod njega nije došlo do onog iskoraka u igri koji sam barem ja očekivao. Transfer: Jeste Marin klasa, al za mene je najbolji transfer (ako se gleda odnos cena-kvalitet) Jovančić. Odličan igrač. Gol sezone: Da ne bude da kopiram svoj glas bi dao Radonji za gol protiv Trnave. Odlična završnica iz prilično zahebane situacije + jako bitan gol. Sastav: Izvini Markose al ja moram da ubacim Radonju Borjan- Gobeljić, Degenek, Babić, Rodić- Jovančić, Ebisilijo- Radonja, Marin, Ben- Pavkov jbg nemam koga za levo krilo, Ivanić me nije oduševio za sada...
  3. Hvala na infou. Elem Markose znas li sta se planira sa klincima za sl sezonu? Eraković je tip štopera kakav bi nam savršeno legao u rosteru. Valjda može bit makar 4. Štoper za početak. Velja Nikolić je bio odličan na jesen u Grafosu sad ga nisam gledao puno, deluje da igra nesto slabija mada moguće da je kod njega došlo do prezasićenja a i msm da mu je vec bilo obeacno mesto u prvom timu sto se nije desilo ove zime. Sta ce biti sa Gavricem i Jugom oni su mi nekako posle Nikolica najbolji tamo. Jovelja bi od sl sezone morao biti 2. spic. I za kraj zna li se kakav je status Terzica, ne znam za vas ali ja mislim da ce biti velika greska ako momka ispustimo posebno danas kada je izbor dobrih domacih bekova siromasan.
  4. Mora Tončev da zadrži Lalata ako želi nešto da napravi. Ako će se svake sezone zadovoljavati trećim mestom (nema šanse da groblje bude ovoliko loše sl sezone) i drugim kolom kvalifikacija onda slobodno može da pusti Lalu i dovede nekog Kosanovića npr. Baza dobrih domaćih trenera je izuzetno siromašna tako da je Lala trenutno za našr uslove veoma dobar trener. Takođe moraće te da se ozbiljno pojačate na leto. Ranđelović vam ide, Haskić vrlo verovatno, Stanisavljević vam je već otišao. A i da ostanu svi mora da se dovedu pojačanja jer smo vas mi nikakvi rutinirali bez nekog većeg mučenja. A niste se ni proslavili ove godine u Jevropi barem po meni jer vas je Makabi prilično lako izbacio. Taj isti Makabi je kasnije jedva prošao Pjunik da bi ih na kraju moćni Sarpsborg izbacio.
  5. Neće njega sigurno dovesti. Jesu svakakvi, ali nisu toliko glupi.
×
×
  • Create New...