Jump to content
Vox92.net Forum

Edvard

Members
 • Content Count

  122
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

63 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Justin Cobbs je bio idealno rešenje za Zvezdu, a pošto je u Budućnosti, znači da nema neku preveliku cenu. Umesto bilo kog pleja bi bio sjajno rešenje, da ne pričam umesto backup-a.
 2. Pejdža su dobro čuvali, a kada je bio sam na trojci, Gordiću je bio na ignore listi. U odbrani se trudi i baca za svaku loptu, presekao je 2-3 napada. Plus, što reče ATG, bio je najbolji strelac.
 3. Pecarski je rupa u odbrani, dobro je što se pokupio i otišao da gledamo ove pitbule Novicu i Birču.
 4. Ova prijateljska utakmica je sjajno režirana, a protagonisti je čine još uzbudljivijom, dok Toša zadovoljno trlja ruke.
 5. I Birčević. To je ta osovina prednjih točkova parnog valjka.
 6. Trebalo je Gorda da šuta bacanja za produžetak.
 7. Ipak je Trinkijeri pruzio sansu Gordicu da nekako izgubi utakmicu
 8. Mora nešto konkretno da se preduzme, ovo sa negativnom energijom očigledno ne deluje. Neki transparenti, grafiti, otvorena pisma...
 9. Pošto živimo u 'Zlatnom dobu', bruka je da se Partizan muči sa prvakom Italije u gostima. Treba to rešiti sa lakoćom, kao Trg republike.
 10. Mora da bude jedan gabaritni centar, a izbor nije bio neki. Mada je možda bolje da su probali sa Muslijem, deluje mi raznovrsnije od Parahuskog.
 11. Mnogo mi se sviđa ovaj tim Žalgirisa. Ako im se poklope kockice, mogli bi da iznenade nekog u play-offu. F4 Barca, Fener, Real i Žalgiris.
 12. Milutinov je trebao da deli minutažu sa Jokićem na 5 i eventualno da odigraju ponekad zajedno kad imaju protiv koga. Raduljica je miljenik, to se zna. Umesto njega je trebalo zvati bilo koga, najbolje nekog mladog povesti da uđe u sistem. Imena ne treba pisati ovde jer novinari kopaju svuda kao lešinari.
 13. Edvard

  KK FMP

  Stigao jednog beka pod košem i bandžirao ga.
×
×
 • Create New...