Jump to content

Edvard

Član foruma
  • Posts

    130
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Edvard's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

71

Reputation

  1. Nate Wolters je imao platu u Uniksu 874.000$. Igrao pre toga za Maccabi. '91. je, najbolje godine 193cm Već je igrao ovde. Bio bi odlično pojačanje.
  2. Edvard

    Tata

    Jako je zanimljivo čitati diskusiju u kojoj Zvezdaši i Partizanovci jedni drugima dokazuju da oni nisu licemeri nego ovi drugi. 😂😂😂
  3. Edvard

    Tata

    Momci, hvala Vam na duhovitim postovima. Baš sam skoro komentirao sa nekim da Srbi imaju puno duha i da se šale i pod bombama, prave viceve, pišu vesele grafite. Zato, u vreme pandemije, Srpski narod opstaje, jer ima duha i dobru, jaku duhovnu osnovu. U Sloveniji, svaka četrta mlada oseba razmišlja o samoubistvu, podatak za poslednjih godinu dana, verjetno zaradi koronavirusa.
  4. Na 64:63, Stipanoviću ne sude korake, CO uzima loptu u napadu, istice im napad, zapisnicki sto im daje novih 14 sekundi, niko nije video iz KKP! Šta gledaju oni?!? I CO daje flouter za 3 razlike.
  5. Evo opet, sami su bili dva puta, onda posle dva-tri dodavanja su izgubili loptu a da nisu ni šutnuli ka košu. Svašta.
  6. Ne razumem da igraču u 15.sekundi napada, kada gubimo 10 razlike, ostane sam na šutu za 3 i neće da šutne nego kao još malo da kruži lopta. To je mana evropske košarke, u NBA bi šutnuli u 3. sekundi, ako ih ostaviš same.
  7. Kad Filip uđe u EL mod, ne treba ga puno trošiti. Treba ga čuvati za odlučujuće minute.
  8. Justin Cobbs je bio idealno rešenje za Zvezdu, a pošto je u Budućnosti, znači da nema neku preveliku cenu. Umesto bilo kog pleja bi bio sjajno rešenje, da ne pričam umesto backup-a.
  9. Pejdža su dobro čuvali, a kada je bio sam na trojci, Gordiću je bio na ignore listi. U odbrani se trudi i baca za svaku loptu, presekao je 2-3 napada. Plus, što reče ATG, bio je najbolji strelac.
  10. Pecarski je rupa u odbrani, dobro je što se pokupio i otišao da gledamo ove pitbule Novicu i Birču.
  11. Ova prijateljska utakmica je sjajno režirana, a protagonisti je čine još uzbudljivijom, dok Toša zadovoljno trlja ruke.
  12. I Birčević. To je ta osovina prednjih točkova parnog valjka.
×
×
  • Create New...