Jump to content

realno *w

Član foruma
  • Posts

    8,639
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    8

Everything posted by realno *w

  1. Bilo bi dobro videti još neki ugao, ali meni deluje da je išao ulevo. Neka floor kamera bi to bolje pokazala.
  2. Evo ja sam lud. Dve nedelje u ovakvom momentu je baš previše. Ok, ograđujem se da nisam siguran kakvi su njihovi zakoni i koliko dana kasnije bude sam čin sahrane, ali iz našeg ugla, definitivno previše sve ovo traje. _______________ Inače, videćemo kako će to sve izgledati večeras. Na primer, zanima me da li ćemo igrati i ako hoćemo, kako će to izgledati, sa 2 centra, kada je Piters na 4. Čovek je bukvalno bek šuter, ne znam može li Bruno to da pokuša da isprati. Iako bi naravno bilo nekih drugih benefita. Da mogu da biram, najradije bih video Ponitku na Pitersu.
  3. Dobio sam novi bedž na forumu: Pitaju me da li sreda - četvrtak, ili četvrtak petak. Rekoh ako bude ovo drugo, eksplodiraće u 9 uveče.
  4. Sad čitam da je sahrana Ledejovog oca sutra. To sve sad baš previše traje. Ako se vrati u utorak, teško da u četvrtak možemo očekivati prviše od njega.
  5. Smajli taman dobar potez u napadu i onda loša odbrana. Ima mismeč sa Drobnjakom i juri na 9 metara od koša agresivno. Naravno da ga ovaj do bacanja prodje skroz.
  6. Ovo je sramota šta su sad svirali Smajliju. Pruža se za loptu, prvi stiže do nje, ovaj se zaleteo kao vo... i namerna.
  7. Iivšić sa svojih 75 kg treba da ugura Smita sa trojke maltene i mi pomažemo. Malo reći idiotizam. Sledeći napad smo pustili ist mismeč, ugurao sa do pola, umorio se i bacio airball.
  8. Najbolja četvrtina Balše u karijeri, kada su kompetitivne utakmice u pitanju. Šta očekivati posle duplog kola EL. Petak bili slobodni sigurno, subotu putovali, odrade jedan šuterski trening i to je to.
  9. Ne bi ni tamo ništa posebno uradio. I Smajli se trudi da se spusti na taj nivo. Opet propušta otvorenu torjku da bi se zabio u 3 igrača i ispustio loptu.
  10. Ja više cenim i njegovo pokušavanje i promašivanje, nego ovo što radi PJ recimo, da ne pričam o alibi košarci Smajlija, nemoći Ponitke, Jaramaza...
  11. Naravno, ali eto nema ga nigde, pa se ponadaš da može jednu da odigra u Ledejevom odsustvu. PJ je kriminal, osim par dobrih minuta protiv Baskonije, on nema dobar meč od Žalgirisa, tj 2 meseca.
  12. Imali smo mi fin plan, samo je problem što Bruno i Frenk ne mogu da budu na terenu 35 minuta. Onda na naplatu dolaze dve ključne stvari - loš Panter i prednost koju oni prave na 4 jer nema Ledeja. I to je to.
  13. Smajli zadnjih 9 utakmica, 5 puta 0 poena.
  14. Što, da se ne umorimo previše? 😄 Kako god, odlazak u plejof iz ove pozicije bi bio ogroman uspeh, pa makar tamo imali i 3 rutinska poraza od Reala.
  15. Dobro, na neki način je i čast da se prvak Evrope u toj meri loži na utakmice sa tvojim timom 😄
  16. Koraci Abaldea... nije bitno, al koraci.
  17. Čista lopta PJa. Čista kao suza i idiot na metar odatle kao ne vidi. I naravno da ne pričamo o 5 koraka. Ovakve odluke su mi direktni pokazatelj namere sudija. Ako si dobro postavljen i stojiš na metar od situacije, ne možeš da ne vidiš da je em čista lopta, em koraci kao kuća. I doneseš 2 pogrešne odluke u sekundi. U facu ti kažu, džabe se pališ druže.
  18. Uz malu oklakšavajuću okolonst da su prošle godine znali da sviraju i poneki faul nad njime kad se igra ova full contact odbrana.
  19. Mi smo trebali da damo koji koš više, to da. Ali njihov napad je bio ubitačan.
  20. i Virtus su rutinirali u gostima sa pola snage i sa pola pistupa od večeras.
  21. Sa čime? Onom jednom izgubljenom? Kad nisu imali igru, davali šuteve preko ruke, posle Kampaco napravio 10ak poena, po čemu je među najboljima u Evropi. Kakva zabluda. Dodje ti prvak Evrope, napaljen kao da igraju za život i ti kažeš samo od nas zavisi. Ma da, mi smo ta ekipa koja se pita za sve.
  22. Jednostavno klasa iznad i to je to.
  23. Aleksa desni ulaz nije zicer. Jednostavno ne zna. On iz najmrtvijeg mogućeg ugla pokušava levom, to u kadetima letiš na klupu kad probaš.
×
×
  • Create New...