Jump to content

Chupa

Član foruma
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Chupa

  1. Prilicno mucno za gledati ali ocekivano s obzirom da je Hanga drugi plej a duet Kuzmic Ilic dobija jake minute. Sabaz je bas igrao u fazonu prevedem i podelim, cinilo se da uopste nema nameru da gleda kos. Opet uvek mi je draze da dobijemo a zavrsnicu smo odigrali sa jedno 3-4 bas cudna napada.
  2. Ako ne moze Frenki onda Hamidou Diallo 😁 I naravno DJJ na 4. Frank the Tank mi je izgledao sporo i kao 5 bar na NBA terenima. Al posto ima sut i generalno je vise nego pismen kosarkaski mislim da moze da se upari sa ovim nasim malo pokretnijim visokim pa nek menjaju uloge u napadu i odbrani.
  3. Ne dirajte mi malog Brazilca nek samo pika basket. Sa obzirom na trio Sabaz, Teo i Neda i njihov zdravstveni karton bice utakmica i kad nam je prvi plej.
  4. Cinjenica da je Markovic i pored skracene rotacije gde smo jedino na krilu kompletni uspeo da ugrabi minute na trojci govori sve o tome kolko Dusko veruje u trio Lazic Dobric Lazarevic.
  5. Definition A team is in control of a live ball in its frontcourt when: • A player of that team is touching his/her frontcourt with both feet while holding, catching or dribbling the ball in his/her frontcourt, or • The ball is passed between the players of that team in its frontcourt. Jedino pitanje je da li je Lesorov potez pas. Ako jeste onda je posed i preko pola ako nije onda sve ok. Dve ruke se nigde ne spominu.
  6. Chupa

    ABA liga

    Mislim mozemo da krivimo sudije ali vecina faulova su postojali. Megin TM vec godinama je da svaku svoju utakmicu ucine sto negledljivijom mada to je neizbezno sa tolikim klincima.
  7. U Kanadi bas vlada patriotizam svi ocigledno jedva cekaju da predstavljaju zemlju.
  8. Chupa

    ABA liga

    Da se malo ipak ne preteruje? Zvezda je za sad produzila igrace is svoje EC kampanje i dovela 3 marginalna EL igraca. Kuzmic i Braun su prakticno odsedeli po godinu i vise dana a Djenka je imao ok sezonu u ok ekipi ali nista vise od toga. Solidna imena za nase uslove ali i dalje ispod proslogodisnje Buducnosti.
  9. Chupa

    KK FMP

    Pa da je po tvojoj logici goldberg da su Dobric i Borisa dobili znacajne uloge u FMP-u odma posle juniorske kosarke ispalo bi da nisu za Zvezdu i sad bi verovatno imali znacajne uloge u direktnim konkurentima. To sto najveci talenti u svojim generacijama mogu da doprinesu i sa 18 godina ne znaci da se treba odricati svakog talenta koji ce mozda tek moci da doprinese sa 22. Da ne spominjem igrace kao sto su Odza koji isto po tebi nemaju nikakvu svrhu. FMP sluzi i za razvoj juniora i za testiranje tih nekih igraca koji su izmedju kvalitetom. Ako Covic misli da je to najbolja opcija i ako rezultati koje je Zvezda ostvarila sa mnogo tih FMP igraca koji po tebi nisu ni trebali da budu tu govore nesto to je onda verovatno najbolja opcija. I druge ekipe razvijaju igraca koji su stariji od 20 godina samo su to cesce pozajmice nego razvojni tim. I naravno ekipe kao Real ili Makabi imaju celu svoju ligu ako ne i Evropu iz koje mogu da pokupe bilo sta sto im se svidi kad sazri sa 22,23 ili koliko god godina dok mi ipak nemamo taj luksuz. Generalno FMP otplacuje sam sebe vec koju godinu zaredom makar popunjavanjem Zvezde igracima umesto kojih bi dovodio bog zna koga ako ne i cisto obestecenjima.
×
×
  • Create New...