Jump to content

sasha arsenal

Član foruma
  • Posts

    1,589
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sasha arsenal

  1. Potrošili su Čelsi i Junajted toliko ili više pa nemaju ni naznake ozbiljne ekipe.Ništa ogroman potošeni novac ne garantuje.
  2. Arteta na konferenciji izjavio da je lako pobeđivati iz vikenda u vikend,ali sad nakon poraza treba pokazati karatker.Slažem se.Da vidimo da li je ova ekipa dorasla izazovu ili ćemo čekati neku novu priliku. Nije još uvek ništa izgubljeno.Mora Mikel da ih podigne i da nastave tamo gde su stali pre Vile.
  3. Nisam siguran u to,štaviše,mišljenja sam da za posao u klubu nema trenutno boljeg od Artete.Uspeo da izgradi ozbiljan tim sa mladim igračima.Ne bih ja ovde ništa menjao.Samo još neko pojačanje.
  4. Opraštam im.Jbg,pali su fizički u drugom poluvremenu i Vila je to maksimalno iskoristila.Šteta..
  5. Obavezno.Uz Breaking Bad i Sopranove,serija koja se mora pogledati.Top 3 serije ikada.
  6. On je i prošle sezone bio jedan od najboljih igrača.Ovu je počeo loše ali u ovoj godini igra odlično.Ako se Timber uklopi,Arsenal će imati vrhunsku odbranu+odličnu klupu.
  7. Bravo za Atalantu.Odgledah drugo poluvreme-zaslužena pobeda.
  8. Grešiš.. Haverc!Čovek počinje da mi ide na živce zbog toga.Baš se sramoti.
  9. Moj prvi utisak kada sam pogledao usporeni snimak da nije bio penal,ali gledajući iznova mišljenja sam da ipak jeste.Sakin položaj tela,odnosno desne noge,je ubedio sudiju da ga ne dosudi. Mogli su i Gabrijelu da sviraju(situacija se nije videla u uživo prenosu),pa neka to bude nerešeno. Oba gola su primljena iz grešaka i to se mora promeniti u revanšu.Leva strana kao da nije postojala do ulaska Zinčenka i Trosara.Martineli i Kivior ništa nisu doneli na terenu,osim ovog drugog koji je kriv za primljene golove. Iskustvo je ovde presudilo,inače bi rezultat bio drugačiji.
  10. Vadi Kiviora i daj Tomijasua da se okrene ovo.
  11. Verovali ili ne,Arteti su dostupni svi igrači za večerašnju utakmicu.To u ovom delu sezone verovatno nikada nije bio slučaj.
  12. Ima nade,samo je 0:1 . Nisam gledao gori Junajted.
  13. Posle Rajsa .
  14. Laganica večeras protiv Lutona sa kombinovanim sastavom.Valja da odmore pojedini igrači pred Brajton i Bajern.
  15. 🚫 Arsenal - conceded just 2 shots vs City in both games this season, none from open play-Fabricio Romano Ja ovo gledam kao ozbiljan uspeh.Ne znam da je neko nešto slično uradio Sitiju pod Gvardiolom. Inače,Odegard je izjavio da nije bilo u planu da se ovako povuku celu utakmicu.
  16. Nije još spreman Parti 100%,inače bi igrao u startnih 11.On bi mogao biti taj presudni faktor u borbi za titulu ako pronađe formu.I da,treba da igra sa Rajsom u paru. Inače,juče je Arsenal napokon imao baš jaku klupu.
  17. Sve to stoji,ali ako si na Etihadu uzeo bod poslednji put 2016. godine,onda ovaj rezultat izgleda pozitivno.Nije smelo da se krene ofanzivnije jer bi se previše izložili Žoržinjo i Kivior koji ne mogu da isprate brže igrače Sitija.U par navrata se videlo koliko je Siti opasan kada se Arsenal više otvorio.I dalje je ovo mlada ekipa i bitno je da rastu.Ne može sve preko noći.
  18. Ne znam kakvi su vam utisci nakon osvojenog boda,ali moji su pozitivni.Mislim da nije moglo drugačije da se odigra a da rezultat bude bolji.Ima više razloga za to,a najveći je rezultati na Etihadu prethodnih godina.Napravio se pomak i Arteta je ovo taktički maestralno odradio.Gabrijel,Saliba i Rajs su pravo blago. Ima još dosta da se igra i mislim da ova ekipa može do titule,iako Liverpul ima najlakši raspored.
  19. Arsenal protiv konkurenata bez poraza sa dve pobede.Nije loše.
  20. Pametno postavio igru Arteta.Ne igra se isključivo kroz pas i ne rizikuje se previše u poslednjoj liniji.
  21. "Najbolji" potez je kada Junajted igra kontru,kod njega lopta,a Van Bisaka utrčava u prostor a on šutira levom nogom sa nekih 25m.Baš ga briga.
×
×
  • Create New...