Jump to content

Pistol Pete

Član foruma
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Pistol Pete's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

38

Reputation

  1. Mi smo izgleda ovu utakmicu izgubili pre nego smo izasli na teren.Sta to Partizan igra posebno? Samo svaki put izadju maksimalno napaljeni i to je vise nego dovoljno za nekog sa gubitnickim mentalitetom.
  2. A ko je to reko? Svaka dileja dodje ovde i pise jedno te isto.rekli ste vec o Covicu sve i svi su se slozili.Nazalost to ne opravdava Lorenza ni ostatak ekipe.Sigurno je Covic kriv sto davidovac sedi u cosku i uziva u zivotu.
  3. problem je sto nas prvi plej treba da je back up a drugi van aba lige.Ovaj Lorenzo zna da igra ali nije konstantan ni pouzdan.Jbg,dok se saberemo prodje sezona
  4. na ovoj utakmici su i Beron i Davidovac gori od Covica.usrali su se
  5. ma kamo srece da je Covic jedini problem,ovo je skup jalovih lelemuda. Covic i Odzo jos nesto i pokusavaju za razliku odostatka ekipe. Sramota
  6. kad ce vise da pocne,bas dosadno. Jel ima bar neki pripremni turnir?
  7. to sto mi mislimo da smo najbolji,to je nas problem.Kod Argentinaca se videlo daznaju da igraju i napad i odbranu.tako tecno i jednostavno.Za razliku od njih mi smo nastupili siledzijskim modelom,i cak i to sto mo uvek bili blizu govori o individualnom kvalitetu igraca,nikako o timskoj igri.
  8. problem sa nasim mladim trenerima je u tome sto nemaju razvojni put koji su imali nasi matori.Niko ne zeli da bude pomocni trener nekom iskusnom,proverenom treneru,i tako nauci malo vise o taktici.Znam da je bilo i onih koji nisu prolazili taj dril, ali se kosarka mnogo promenila . Verujem da bi Djordjevic bio za klasu bolji trener da je po zavrsetku igracke karijere proveo par godina kao pomocni Dudi ili Zeljku.Ovako je samo dobar motivator. Mislim da je nasa kosarka malo zastarela i provaljena,ustvari,gledajuci ovu Argentinu sam siguran u to.
  9. ako oces da shvatis kako srbi funkcionisu odgledaj zajednicki stan🤣
  10. ko Srbima ugodi svaka mu cast.Ako presjednik ponudi da organizujemo kvalifikacije onda kupuje lake poene,ako ne,to se i ocekivalo od nase lopovske vlasti😂.Pa rodjaci trece ne postoji,mozemo da pokusamo ili ne. Svi su za smenu Djordjevica al vec kukaju kako je pizda ako sad da otkaz i posveti se novom projektu. Ne postoji funkcija u Drzavi Srbiji koju bi ja prihvatio,dobri smo za izbegavanje.
  11. ma sve ok samo mi moramo da naucimo da postujemo ljude i da postoji nacin da se stvari urade bezbolnije.Boljeg trenera cemo naci ali privrzenijeg reprezentaciji necemo.Zbog takvog ponasanja celokupne javnosti posle neuspeha Zeljka obradovica on je,iako tad jos uvek mlad,zavrsio sa reprezentacijom zauvek.Dzabe ga sad neki pominju,kog mi jednom provucemo kroz blato taj se vise nece vratiti.Nece ni Pesic a nebi ni Duda ni da je mladji.Al dzaba ja ovo pisem Srbija je zemlja gde Jakovljevic i Andjus proglasavaju Dudu neznalicom i drugorazrednim trenerom😡
  12. Pa ne moze meni jedan neuspeh da eliminise Djordjevica. Mi smo srbi poznati da lomimo preko kolena i da ne postujemo minuli rad,dobri smo samo ako ne daj boze neko umre.(ako je ovaj smajli na moj post)
  13. od stranaca samo Ruben Magnano,ako je slobodan. Ja bi ipak zadrzao Sadasnjeg selektora ako bude dogovora.
  14. Ipak je jokic mnogo vazniji u svojim timovima nego Mark.Naravno imas poentu Gasol je mnogo stariji ali je tu taj nas mentalitet,a pravo da ti kazem,o tome se malo prica,ali Jokiceva gradja ne prati njegov mozak.Za sportiste sa takvim problemima je bitno da nacin zivota,ishranu i trening dovedu do perfekcije ,tj. ni van sezone se ne moze dozvoliti odstupanje. Ne deluje mi Jokic kao neko disciplinovan.Steta ce biti ako zbog toga bude imao problema .
×
×
  • Create New...