Jump to content

Pantelija

Član foruma
  • Posts

    204
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Pantelija's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Reacting Well
  • Very Popular
  • Dedicated
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

356

Reputation

  1. A šta smo Mi uradili da to sprečimo? Nisam čuo niti jedan glas protesta u Areni. Jel ' mora Laki da vodi svoje i tuđe bitke. Jel' trebam ja invalid od 60 godina da vodim proteste? S...m vam se u mladost i Zvezdaštvo. Lupate po tastaturi svaku noć jedno te isto. Preduzmite nešto ili ćutite. P. S. Ovo nije namenjeno tebi, tvoj post mi je poslužio kao šlagvort. Mislim na sve nas. Mora čitava Arena da jasno da Čoviću do znanja da mora da ode (naravno, izuzimam "najvernije" jer njima su preče druge stvari)!
  2. Bio je i Pantelija u svojih 138 godina 😄
  3. Ako pažljivije pogledaš na avataru piše "I Pantelija je bio delija". Hoću reći, bio sam Delija od osnivanja tj. od godine koja je tvoj avatar. No to je bilo pre 34 godine. Godine i ratovi učinili su svoje. Sad sam invalid. Nisam imao nameru da te vređam. Samo znam da smo uvek bili opozicija, pa me čudi ćutanje tribine. No sada su druga vremena i da ne zagađujem temu. Želim ti sve najbolje. Zvezda iznad svega!
  4. Interesantno je to što uporno izbegavaš odgovor na pitanje u vezi Velikog vođe. Kao što je neko iznad napisao, kunete se u Kosovo. Istovremeno niti jednom se niste oglasili protiv onog koji to isto Kosovo upravo predaje ili bolje rečeno već ga je prodao. Ispadoše grobari veće patriote. Nemoj mi samo ponovo da se ne mešate u politiku i da vam je dosta pendrečenja. Ako vam je dosta politike, nemojte da pominjete Kosovo. Dok ćuti tribina, znači da podržavate predaju istog.
  5. Tu sam ime moje, tražim bezbolan način da se samoubijem. Čović će me ubiti. Postali smo cirkus od kluba, veći od Monti Pajtona i Crvenog Barona zajedno. A i naživelo se, vek i po, malo li je? Još ako može stručan savet, koliko treba tableta lorazepama od 2,5mg na 105 kg žive vage?
  6. Komšije, nema šta da se priča. Vi ste brutalno pokradeni. Posle prve utakmice, rekao sam prijatelju grobaru "sad će da krene Realova" logistika"". Bilo je očigledno. Kad su videli da gube i drugu, krenuli su svim sredstvima. Naravno, Ljulj je odabran zbog" imena", znali su da neće biti sankcionisan i normalno je izabrao najboljeg igrača koji ujedno ima "kratak fitilj". Sve je bilo jasno kad nisu kažnjeni Ljulj, Musa i Dek. Ostalo je istorija. Ne vidim način da pobedite petu iako ste bolji. Tavares će kao i uvek biti zaštićen, Lesora će da napune ličnim greškama, Pantera i Egzuma će da biju za sve pare i to je to.
  7. Šta reći kad mi klinac od 10 god., posle utakmice kaže "tečo, najbolje bi bilo da se ispišemo iz Lige šampiona!"
  8. Ko ti kaže da CZ (i KK i FK) nije partijska? Gde su Terza, Drkela, Kešelj, Šone? Misliš da bi Čović radio šta hoće da nije ulepo sa Psiholjubom? Dok tribine miruju, miran je i on. Razlika je u tome što Ostoja zna da ništa ne zna. Za razliku od Čovića, koji kad bi se sudario sa Embidom na berzi rada, pre doveo Đorđa Gagića.
  9. Kakav kontinutet, nama sigurno odlaze Faku, Vildoza i Petrušev. Na njihovo mesto, Čovke dovodi Tea, Nenadića i Savu Lešića jer bitna je domaća osnova, jel'te. Tu je i centarska linija Radule, Kuzma i Mitar. Koliko znam i dogodine su pod ugovorom. Da ne zaboravim Lazu, Kobru, Ilića Lazarevića i Pefija. To je 11 igrača. 12-tog upišite po želji (može i stranac, recimo da produži Ivanovića).
  10. Šta da radimo ako ostanu i jedan i drugi? Onda moramo da dovedemo Štimbeta da komanduje odbranom. Ujedno da promenimo ime u PK(penzionerski klub) CZ. U tom slučaju, bio bi red da zamenim Čovketa, u skladu sa prosečnom starošću rostera. Fibina ligo šampinjona, eve nas! Strahujte Ostendei, Mursije, Gacijantepi i ostali London Tauersi!
  11. Svastika je ko avion, 4 banke gazi al' zategnuta ko struna. Fotku nesmem da kačim jer mi žena povremeno uđe na forum. I ovako rizikujem traumatološko odaljenje😩 Mislim ako nećete svastiku, može tašta?
  12. Može li neko da okači snimak tekme za nas papučare? Morao sam ženu i svastiku da izvedem na večeru. Ženu bih otkačio al' svastiku nisam mogao. P.S. Ko okači dajem mu svastiku. Dobro očuvana, malo vožena, prva farba. Trap odličan, jedina mana puno troši po gradu
  13. Mala molba, može li neko da okači snimak utakmice za nas koji smo ležali u bolnici ili na drugi način sprečeni da je odgledamo. Hvala unapred🥰
×
×
  • Create New...