Jump to content

Jamesdin

Član foruma
  • Posts

    248
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Jamesdin

  1. Nije generalizacija ni opsti zakljucak. Samo iskustvo. Zena kad prijavi naselje, da li ga je bilo ili ne, muskarac odma bude priveden. Ka muskarac hoce da prijavi fizicko nasilje, dobije odgovor tipa, "daj bre ne glupiraj se, ko ce da ti poveruje?" i tako vise puta. Mozda zato sto je musko 2x veci i jaci?
  2. Zene treba da imaju ista prava kao muskarci. Na zalost, zloupotrbljavaju ih, jer su bolje zasticene od nas. Njima se veruje, nama ne. Doziveo, pa znam.
  3. Ercega je nemoguće slušati, čovek ne zaklapa! Banjaja je som.
  4. Jes Alonso seronja, ali je odlican vozac. Magarici? Ne treba komentar.
  5. 1899, odgledao. Nije loše.
  6. To ti govori sve o "ozbiljnim" medijima.
  7. @Marko Nisi pod libelu. U SRB je nestao ceo grad 43000 ljudi, i tebi je to normalno?
  8. Motor je definitivno nepouzdan! Sezona za njih je završena! Magarci!!!
  9. Pročitaj, poslušaj, šta Čomski kaže o ovom sranju.
  10. Šta nekog sprečava da uleti autom na korzo ili neku stanicu i usmrti ili povredi gomilu ljudi? Da li zbog toga treba zabraniti automobile? Treba zabraniti automatsko i poluautomatsko oružje. Hoćeš da kupiš oružje, može. Ideš na obuku nedelju dana, dobiješ papirče i pazari. Kriminalcima i licima "odranije poznatih policiji", oružje nije problem. Već ga imaju.
  11. Brine me što su 2 Ferarijeva motora gecvrc. Ako to ne reše, nema leba. RB, koliko god da ih ne volim, radi odličan posao.
  12. Tv u DAC, pa njega na neki amp. Ili ako slusas samo digitalne izvore, pojuri Panasonic XR55.
  13. Šta te briga koliko pokazuje? Jel prijavljuje grešku i da li je stvarno potrošnja povećana? To vidiš na pumpi kad sipaš :) Niti gledam taj podatak na bord kompu, niti je to tačno.
  14. @Sunshine State Ne silazim se sa bicikle ili pešaka. Ovo je baš zajebano. Danas sam posle ko zna koliko vremena došao kolima na posao.
  15. Posle "kijavice" bez temp i lecenja, nisam ni video dr, 5 stepenika su nepremostiva prepreka!
×
×
  • Create New...