Jump to content

Bojan 21

Član foruma
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Bojan 21

  1. Stvrno najbolji... Bravo Šampioni...
  2. Stvarno smo najbolji.... Bravo Šampioni...
  3. E osmina finala... Fenomenalno...
  4. Dobro nam došao Pefi... Ovo je dobar potez. Još ta petica i Ekipa skockana kao nikad, pa makar to bilo i u decembru...
  5. Stanković je najveći krivac za ovaku blamažu. Ej POKIDAO NAS ŠERIF NA MARAKANI.
  6. Ovo je prava Zvezda! Bravo majstori...
  7. Dejan Radonjić je Trenerčina. On je sa ovom ekipom osvojio titulu pa to je magija.... Osvojili smo titulu bez pleja (prvi loš, loš, loš, drugi povređen a i nije klasičan plej, treći mlad i zelen ...) Dobrić MVP, sada je postao igrač... Lazić se preporodo od dolaska Radonje i pokidao celo finale... Lojd. Bog šuta, igračina i kada ga ne ige šut, forsira i nervira nas al upet ubode trojku kada je najpotrebnije... Radanov dobro pršće šampanjaac. Simon forsirao šut kada ga nije išlo u prvoj utakmici, posle se prilagodio i Pokidao odbranu večeras, plus ubode i trojku... Davidovac imao dobru ulogu do onog šuta u Morači, večeras ga nije bilo nigde u napadu... Mitrović pokidao celu seriju. Ups on sada nije naš. Rit zaboravljen na kraju klupe. Možda je i večeras mogao da pomogne malo. Kuridža igrao nekada u Zvezdi, dobro za CV. Noko Zverina za ovakog protivnika... Kuzmić dao doprinos, naročito skokovima u prve dve. Daleko je on od onog starog. Dejan Radonjić Kralj. Radonja Titula.
  8. Dobro nam došao Magiko... http://zvezda1991.blogspot.com/2017/02/aleksandar-katai-majstor-fudbala.html
  9. Sramota Dejana Velikog Stankovića. Izgled sa je zaboravio energiju na konferencijama za štampu. Deki igrao kao i kod Miloje večiti derbi, bez energije. Nije sve u priči i ubacivanju dva špica u igru, ima nešto i u igri, taktici, postavci tih igrača, znanju i enregiji na terenu. Nije ovanzivna igra ako igraš sa dva špica, već ako napadaš i stvaraš šanse bez obzira sa koliko napadača igraš. Sramota je Više gledati ovakve večite derbije.
  10. Njbolji potez uprave ove sezone. Hvala Mornaru, jer da nije bilo onog blamiranja sinoć sve bi ostao isto.
  11. Obe ekipe igraju kao da su do zore bile na tom 80 rođendanu uz tone alkohola.
  12. Bravo majstori... Savršeno drugo poluvreme, tako treba da igramo i kada nemamo igrača više... Ma pokidali smo ih... Konačno i Miloje da napadne...
  13. Miloje je car. Čovek ni jedan jedini derbi za tri godine nije odigrao kako bi navijači bili zadovoljni igrom i rezultatom. Ako ovako nastavi na kraju sezone će biti kao druga Grofova sezona (izgubio nametenu titulu). PS Poništili su nam čist gol.
  14. http://www.jagledam.com/arena-sport-1-uzivo-stream
  15. Svaka čast celoj Ekipi... Ponovo Liga Šampiona... Treću godinu grupa...
  16. Dva gola u gostima su dobar rezultat. Ali kada imaš 1:2 i primiš gol posle penala iz Vara, a penal napravio naš napadač jer juri za igračem a mi na toj strani imamo dva leva beka. Žalosno. Borjan je spasao nekoliko čistih golova, kao i Gobelja njega... Ivanić, Vukanović i Boaći očajni. Zaslužuju klupu u Beogradu. PS Prodali smo Bena za 2 m, a zimus odbili 4-5 m. Pravi potez. Terza Mag.
  17. Milan Borjan. BRAVO BORJANE MAJSTORE. Carina. Ma svaka Čast celom timu na borbi sa igračem manje i protiv sudija u obe utakmice.
  18. Ovo nema smisla komentarisati. Od glupe postavke i taktike Lažnog trenera Milojevića, do očajne igre i još goreg rezultata. Sreća pa smo prošli... PS Stojkovića poslati Grafičar jer ovakvog igrača ni Mladost iz Lučana, a ni Radnik iz Surdulice neće da imaju za prvog beka.
  19. Ovo je bolje nego u prvom meču, ali mora bolje za drugo, naročito treće kolo...
×
×
  • Create New...