Jump to content

bodo

Član foruma
  • Posts

    4,843
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Everything posted by bodo

  1. bodo

    NBA 2023-24

    Jokić ušao u Dončić mode. Svaku odluku komentira.
  2. bodo

    NBA 2023-24

    Ruku na srce i Phoenix je konačno odigrao malo bolju obranu pa, stoga i dosta contested šuteva. No to im je i bio emphasis zadnje mečeva. Obrana linije za tri s obzirom da su ih unakazili sa tri Bucksi i Celticsi. A i Sochan iz Spursa im je presudio pre dve noći šutom za tri iako je pre toga imao 0/6. Ovaj put je Denver loše branio liniju za tri s obzirom da je primio dosta otvorenih trojki.
  3. bodo

    NBA 2023-24

    Jest vala. Uzeli su ih 40 a dali 10, 9 više od proseka gde samo LAL uzimaju manje od njih. Phoenix je na 26. mestu sa 32 uzeta šuta za tri. Noćas su šutirali 16/33. Znači samo jedan šut više od proseka. Moguće je da je ovo meč u kojem je Denver uzeo najviše šuteva za 3 u ovoj sezoni no taj bi podatak trebalo proveriti pre.
  4. bodo

    NBA 2023-24

    Srećom da ne idem u kladionice jer kad god bi se kladio na njih ili kontra njih ja bih izgubio. Eto toliko su nepredvidljivi. Dva dana pre izgube od SAS a noćas odigraju meč u kojem je Denver bio u vodstvu cirka minut i po ( 10 sekundi su proveli u vodstvu, provereno) . I tako od početka sezone. Od sjaja do očaja. Ovaj tim je velika misterija.
  5. bodo

    NBA 2023-24

    Bez Nurkića sa šutom Book i Beala koji je igrao sa povredom kombinirano 8/28. Nije loše. Dominacija u skoku. U stvari u svemu osim u ukradenim loptama i poenima nakon izgubljenih lopti.
  6. bodo

    NBA 2023-24

    Jel vas dobio tko u Denveru 2x iz zapadne konferencije. Serija nama ove sezone.
  7. Kamo sreće da je istina. Možda je ovo i najbolji timing za oboje. Ima još dosta toga Marko da ponudi klubu. Još ako bi to impliciralo i povratak Kalinića onda sreći nikad kraja.
  8. da skratimo priču. Od stranaca koji su ove sezone igrali kod nas ili još igraju prolaznu ocenu zaslužeju samo Bolomboy i Yago. za Thompkinsa ostaje tek se vidi ako uopšte i zaigra za nas. realno, sa čime smo i mogli postići više (u EL) kad je ovo otužna istina.
  9. Care svaka čast za ovaj pas.
  10. A šta reći za sezonu kad ti u doselekciji u važnom momentu sezone dovodiš nekošarkaša i još prethodno govoriš o tome kako će taj dotični igrač donijeti instant kvalitet ili se neće niti dovoditi. Ja se sad ozbiljno pitam o kompetenciji pojedinaca zaposlenih u našem klubu.
  11. Niti ja nisam nešto impresioniran Rokasom. Mislim da možemo mi naći dosta bolje rešenje na toj poziciji kad se i ako se uredi situacija u i oko kluba.
  12. Ako sam ja dobro shvatio zebra je životinja koju nije moguće ukrotiti pa je sebe vjerovatno uvrstio među njih a ovo ostalo je sve suprotno od toga.
  13. E kad bi Neda imao ovakve utakmice u konntinuitetu.
  14. Ma zalutao čovek u ovaj sport.
  15. Gilespi će se teško hleba najesti od košarke
  16. Hanga još ima godinu dana ugovora? Kamo sreće da ga ne gledam više. Ne ide mi po žilama nikako.
  17. Ti nastavi da piješ onda
  18. Deda najbolji uz Bolomboja
  19. Pao je dosta kilavo krenuo u ovu sezonu ali sad djeluju baš zajebano.
  20. Protiv nas se mnogi raspucaju sa trojke.
  21. bodo

    NBA 2023-24

    Mora da se me zamjenio za nekoga. Predugo pratim NBA, od 93 površno a aktivno od one skraćene sezone koju je SAS uzeo u finalu protiv Knicksa, 2000 čini mi se da bih znao da tome nije tako i da to nije slučaj.
  22. bodo

    NBA 2023-24

    postoji li mogućnost da je napravio korake nakon prijema lopte iz auta. kao da je usitnio pre nego je udario loptom o parket. mislim sam koš je vrhunski. nema se tu šta više dodati.
×
×
  • Create New...