Jump to content

T.L.T.I

Član foruma
  • Posts

    104
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by T.L.T.I

  1. https://twitter.com/lazy_luzifer/status/1312814305285373957?s=21
  2. Tako je rođeni @Xpert, nemoj slučajno da ti se uvrede pavijani i prolupi.🙂 Utišavanje tona, kao na Areni.😂 Jezivo.
  3. Strahinja Pavlović vidno odskače kvalitetom, ne postoji takmac u domaćici. Baš teško će se nadoknaditi njegov odlazak. Nezadovoljan sam FKP-om, neozbiljno skroz, ovakve raspad ekipe se rutiniraju sa 3:0 - 4:0.
  4. Upoređuješ igrače i trenere. Ne biva.
  5. Koliko su lopine iz FKP-a uzele za Leonardo-a a koliko je Terzić uzeo za Milojevića? Svaki put kada dođem ovde ja shvatim koliki ste vi genijalci.😂 PS. Pitanje je retoričko jer znam da niste u stanju da odgovorite.
  6. Ne znam na sta aludiras. Naravno, na pitanje nisi odgovorio. Ko je spominjao bandite u Partizanu i kakav je njihov uticaj na šišmiš ligu? Sta vam znaci ta vecita relativizacija? Evo ti i jedna prosta analogija. Ako tvoj komsija izvrsi ubistvo, izvrsices ga i ti jer kada je on mogao zasto bi se ti ustrucavao? Taj rad? Kada bi i ako bi bilo ko od Vucica usao u FKP i imao ulogu vlasnika kao sto je ima u CZV, pritom, koristice ove metode kako bi bio lazno najbolji, ja bih se stideo svog kluba. O navijanju necu ni govoriti ali to je stvar principa i obraza. Uostalom, svet je vrlo dobro upoznat kako se i sta se ovde radi. Shodno tome, imamo Vladana Milojevica kao trenera mocnog Al-Ahli SC-a i Marka Nikolica kao trenera FC Lokomotiv Moscow. Svako sa IQ-om malo vecim od IQ-a mrtve kokoske shvatice sustinu.
  7. Matić je jedan epohalni nemač pojma. Prosto sam alergičan na tu pojavu.
  8. Šta je netačno? Evo, spreman sam da se izvinim ako prozivam pošten svet.
  9. U normalnoj drzavi mafijaski dvojac Terzic-Kokeza ne bi bio u prilici da ima svoju privatnu fudbalsku ligu pod patronatom Aleksandra Vucica.
  10. Dublje od dna. #onokad branis najvecu stetocinu i najveceg kriminalca koju je ova zemlja proizvela (a konkurencija nije mala), samo zato sto je vlasnik tvog kluba i omogucava ti radovanje Muppet Show-skim titulama.
  11. The Lodge Atmosferom me je jako podsetio na izvrsni The Witch i za mene jako dobar It Comes at Night. Preporuka.
  12. 3 prve epizode "The Outsider", estetski besprekorno. Zasada vise nego zadovoljan.
  13. Ljudi, iz poštovanja, neke minimalne edukacije prema drugima, stavljajte ovakve stvari u spoiler...mislim zašto je to toliko teško?Ne kazem ovo da bih ulazio u neku prepirku ili svađu ali imajte bar mrvicu socijalne inteligencije da možda neko čeka da izađu sve epizode, pa da odgleda seriju.Quote-ovao sam tebe ali mislim i na ostale koji to kontinuirano rade.Hvala i tebi i ostalima na razumevanju.
  14. Pagan Peak https://www.imdb.com/title/tt6905756/?ref_=nv_sr_srsg_0 Malo je reci odlicno, ne znam kada sam bio ovako prijatno iznenadjen. Ako imate nesto slicno u tefteru, dizem obe ruke.
  15. Neznanje. Slažem se, iziskuje smeh. 2020, internet, pametni telefoni pa ipak nepismenost.
  16. Lazar Lukic, famozni sudija iz Sente i nepostojeci penal iz prethodnog kola koji tek sada, sa ovim saznanjem dobija svoju podlogu za ono sto ce uslediti u nedelju. Usput, neoglasavanje kriminalaca sa poternice takodje mnogo toga govori. Neostvareni huligan sa severa, ovog puta, nista ne prepusta slucaju. Karneval u najavi. Slucaj Bambi Tosic (a nije ni prvi, ni poslednji) jasno govori kakva je stetocina i sljam na celu FKP-a. Cist kriminal.
  17. Dodaj i to da je liga retardirana i da je treba ukinuti. Sramotan penal, bas onakav kakav se svira Terzicevim Mapetovcima, redovno. Katar, Turska, avioni, kamioni a nadigraju te Vladimir Siladji i Djuro Zec. Cartoons world. Lakrdija je ovo i nema veze sa fudbalom.
  18. Da li si gledao juce one Mapetovce protiv Cukarickog?
  19. I naravno...20 miliona u minusu...
  20. T.L.T.I

    PDF FUDBAL

    Hiljadu mu gromova + sunce ti poljubim. Koje vredjanje ljudske inteligencije.
  21. Mačva oštećena 2x. Čemu ovo?
  22. #Mačva-Partizan, nogira te dugogodišnja prepička, a ti pokupiš prvog pri ruci ženskog skrndelja, čisto da ga isheftaš reda radi. PS. Haïku Viber inspiracija dana.
×
×
  • Create New...