Jump to content

holden c.

Član foruma
  • Posts

    212
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

holden c.'s Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • Very Popular
  • Dedicated
  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well

Recent Badges

352

Reputation

  1. Nazalost, mislim da je Arsenal danas izgubio sve sanse, njihov raspored je prilicno gadan. Recimo, koliko god da se Junajted raspada u poslednje vreme, tacno se zna da Arsenal utakmicu koja znaci titulu na Old Trafordu nece dobiti, pa sve i da se 2 dana igra taj mec. Liverpul po meni i dalje zivi, makar u granicama teorije, samo ukoliko De Zerbi uspe da obuzda Pepove. Inace, ako Siti dobije i Brajton, plasim se da bi to bilo to.
  2. Ma da, Real je eventualno mogao vise da insistira na tranziciji u drugom poluvremenu. Inace na lopti oni nemaju sta da traze protiv Sitija, protiv njih ofanzivno moze samo Klop da izadje. Odlicni mecevi veceras svakako, nisam pametan za revanse.
  3. Uuu, didn't see thia coming, iskreno, mislio sam da im Gvardiola brani da sutiraju van 16 : ) Golcina Gvardiola, bravo
  4. Inace, Bajern 2 suta ukupno u 1. poluvremenu
  5. Real ukrotio Siti, a Rodrigo i Vini ce imati jos vise prilika da im trce u ledja kako vreme bude odmicalo. Ne deluje dobro za Pepove, mozda ih KDB spasi, inace ova kreativna linija Bernardo -Foden-Grilis, a i Rodri sa njima, bas kilavo za sad. Naravno, i Haland je los, ali od njega ionako ne moze puno da se ocekuje kada pakeri iza njega zataje.
  6. Dal je realno da su obe ove utakmice iste veceri
  7. Mislim da prolaze Real i Bajern, prvi zbog Sitijevog zgusnutog rasporeda i izginuca na domacem frontu, naspram relativno plitkih spanskih potoka(i zbog toga sto je Real, jelte, Real), a drugi zbog Arsenalovog evropskog neiskustva. Inace bi Englezi trebalo da su bolje ekipe.
  8. Situacija na kraju - nasa kontra, Gacinovic masi zicer u kontri. U roku od desetak sekundi, Kiprani u kontri mase mrtvu sansu pred nasim golom. I to je otprilike sve sto covek treba da zna o nasoj reprezentaciji u skorije vreme pod Piksijem. Nismo mi tako losi, ima tu nekog kvaliteta, ali jednostavno ne znamo da igramo takmicarski fudbal, postavka je losa, a ni disciplina nije na narocitom nivou. Mislim da bi trebalo da ode nakon EP, odradio je generalno solidan posao, 2 uzastopna plasmana su dobar rezultat za nase pojmove, ali mi smo u slobodnom padu vec neko vreme i ne deluje da ce se tu nesto promeniti.
  9. Karabag se kolje sa Leverkuzenom, reko mora da im neki naftas sipa ozbiljnu kintu...kad ono, njima igraju crnogorski Mesi i Vesovic 😯 A trener jedan jedini Gurban Gurbanov
  10. Da neko, kojim slucajem, ne zna za neki kontakt telefon/mejl na koji se mogu signalizirati tehnicki problemi prilikom kupovine karata? Konkretno, za nabavku karata preko ovog fancee-a?
  11. Da, logika bi trebalo da je takva da je igrac Lajpciga uticao igru samim kontaktom sa golmanom, i zbog toga je ofsajd. Mozda sam permutovao, ali kao da je bila slicna situacija svojevremeno i na nekoj tekmi Juvea dok je CR7 bio tamo. Licno mislim da je odluka kompletan bullshit, golman Reala ne bi onu loptu stigao ispred Seska ni za milion godina, kakav crni uticaj na igru Edit: kolega iznad brzi i koncizniji, u sustini, to je to
  12. Zar je moguce da je ono bio ofsajd?
  13. Jbg, Jago je sve prosuo sad, maler
×
×
  • Create New...