Jump to content

LayupFromTheMidget

Član foruma
  • Posts

    5,244
  • Joined

Everything posted by LayupFromTheMidget

  1. Ma svi su krivi sem retarda iz Nato pakta, I vojska je kriva sta su bacali kasatne po pijaci, strateski polozaj su krastavci i kupus. Sto je najgore sigurno ima tu jos par komada, cela ta oblast je bila dzungla sem faksa i prvog studentskog doma.
  2. Znam gde je, sve je to bila kasarna Sindjelic 1999, NSS je napravljeno na terenima bivseg Sindjelica. Ima 2 gradilista, 1 gde prave NTP2 i 2 gde prave parking izmedju faksa i NSSa, gde su nasli ovu mega gigu bombu zbog koje moraju do Beogradske da evakuisu koja je na kilometar. Proslu bombu su nasli i aktivirali prilikom gradnje novih zgrada. A muski su gadjali tu 99, Duvansku, obe kasarne vise puta plus onaj masakr na pijaci koja je na ~1km od lokacije.
  3. 99 je to bila kasarna Sindjelic i ovo nije prva bomba koju su nasli, proslu su Turci aktivirali kada su pravili zgrade.
  4. Mislis Batum, em u napadu em u odbrani plus sudije lopovi cist faul nisu svirali na backcourt TO. Uzasno 2/2, Heroj se raspao, Batler takodje, Bam f117 standardno kada igra protiv legit C.
  5. Cinjenica da je izbrao USA dovoljno govori kakva je to sisurina
  6. Odlicna 1/2, flopovanje Embida je ubrzalo igranje zone posto nema Bama, ovi se pogubili odlicna role Wrighta i JJJa
  7. Mislim da Rakic tutubander nije usrao raspolozenje, odlican event, iako realno izuzetno slabo sto se tice ME i co za ovakav broj, da je neki random xxx pa ajde ali za 300, slabo. U velikom su problemu ako ne stvore tog nekog giga-mega-stara
  8. Nesto najblize superstaru sto imaju. Steta sto je iz Brazila pa ne jebe engleski ali ima sve to + auru.
  9. Bas me iznervirao, posto taj IQ mu je i bio plus. - su mu bili manjak killer instinct, lomljivo telo i zicerastvo + sto je dosadan. I to rvanje je trebalo da mu bude plus protiv sve 3 sto su danas na cardu + sto ne izlazi iz opanaka, ali ko ga jebe mogao da bude sampion, divizija tanka nemas tog dominatora.
  10. Mogao da nije tutubander, dobio 1 rundu isekao ovom noge, pa rvi volinu bukvalno 1 nacin da izgubis je bio ovo da udjes u neku ulicnu makljzau i ..... I 3p lepo rece da je malo i picica i da reaguje na primljene udarce nema tu poker facu, npr na kraju 1 runde ga uhvatio samo ga zvono spasilo.
  11. Klasican Cody, 1 rundu izgleda elitno, samo protiv mucenog Kruza je drzao koncentraciju na 100% tokom celog meca.
  12. @3p cestike. Smrt ovoj 2 pedera, pogotovo Goberu, jebalo ga rebro imas ih 24
  13. Baget Bijombo je odlucio da izgubimo govno trenira od pocetka nedelje i ne igra.
  14. Ovo je sigurno najveci uspeh u istoriji ove lige, ovo sto je Zvaki uradio je za anale.
  15. Gober i Lauri aut, kakvo usrano 1/4, sreca pa nemam Tristana.
  16. Ajde najveci gubitnice izgubis 12/1 prednost, idi pusti suzu u cosku i pravi tim za 1/4.
×
×
  • Create New...