Jump to content

Nugetlija

Član foruma
  • Posts

    613
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Nugetlija

  1. Luka "0 titula 0 mvp-ja" Doncic u "0-10 protiv Denvera" Lakersima.😂
  2. Možda smo malo slabiji, ali momentalno u nba nema nekog supertima preko kojega ne možemo opet do titule. Na zapadu Phenix igra loše, Cliperi problemi s povredama, Dallas ne može bolje od ovoga. Na istoku povređeni Đanis, Butler i Embdid. Znači ostaje samo Boston zajeban. I da ne odbranimo ništa strašno, ne meže nam tu jednu titulu nitko uzeti.
  3. Jbg ko im je kriv šta su odabrali nas a ne Oklahomu. Daj te Klipere.
  4. Konačno uzbuđenje plajofa, kad se budimo u 6 da uz kafu ispratimo 4. četvrtinu.😀
  5. Više liči na Jamala Murraya nego Lebrona.😃
  6. Zavisi kako su mu raspoređeni poeni, nije isto davati koševe kad je +- 20 razlike ili kao Jokić kad treba. Jokić igra 34 minute Dončić 37. Šut 58% prema 48%.
  7. Koji kreteni jebo ih imali su Sacramento doma. Budale.
  8. Prognoza 2 naše lagane pobede i 2 izjednačene tekme do 4. četvrtine kad mi radimo seriju 10-0 i prelomimo dok Lebron nešto pokušava 1 na 5. Eventualno dobiju jednu doma na publiku.
  9. Lakersima bolje da izgube od New Orleanska kako bi išli na Oklahomu ako dobiju drugu u play inu koju igraju doma.
  10. Phenix mi deluje da ima najviši plafon na zapadu uz Clipere. Koji kurac sad, ako Minesota izgubi mi smo 2 a oni 3. Kako oni mogu biti 2?
  11. Šta nije ako izgubu budu 7. i onda dobiju prvu u play-inu da su 7?
  12. Ajmo Pheonix naš dragi, da se ne sretnemo
  13. Prošao je tako da u playofu ima 30 ppg a u regularu 25. Ne znam ni šta raspravljam, Jokić je druga dimenzija i za Embida i za Lilarda. I Denver za Lakerse.
  14. 2022. smo igrali bez Murraya i Portera. Bezveze se vataš za to, Denver je imao svoj proces i osvojio je kad je došlo pravo vreme.
  15. Neće se blamirati kad sa Embidom, čekaju da se SGA prvo dokaže u playofu a ne ovoj neobaveznoj košarki.
  16. I opet smo bili blizu rekorda, mislim da je 57-25 najbolji rezultat Denvera od kad je nba. Prošle sezone je bilo 53-29 dovoljno za prvu poziciju.
  17. I na kraju kurac, toliko trošenja nizašta, mogli smo imati i 5 poraza više.
  18. Ti nisi volela Jokića ni kad nije bio Sns bot. Allegedly.
  19. Ova Minesota je baš zajebana, ispada da im Towns ne treba i da ga mogu trejdati za nešto korisnije. S jedne strane bolje biti 2. ili 3. nego 1. jel se onda ide na Dallas ili Clipere u drugoj rundi. Ali sad se ide radi prestiža i Jokiću još treba 10 asistencija da dođe do 700 ili 12 da stigne Chamrleanovih 702 u jednoj sezoni. Prošle sezone je to bolje izgledalo jer se ranije osigurala 1. pozicija i ušlo se svežije u playof.
  20. 2000 poena, još 16 do 700 asista. Stigošmo Ginobilija u poenima i Čambrlaina u asistencijama.
  21. Nije ni važna pozicija, jer smo prošli playof dobili svakoga u gostima dvaput, Phenix jednom i izborili produžetke. Eventualno radi mvp trke iako je je i onaj Shia Labouf pao u formi.
  22. Blokade su precenjene. Ne znam za ikoga ko je blokadama došao do nba naslova.
  23. Ušli smo u neki kurčev antiritam s ovim povredama Mureja i Jokića. Možda bolje da tankujemu prvu poziciju i uđemo spremni u playof.
  24. Phenix nam je i prošli playof najviše bio blizu. Dobro da jei Oklahoma konačno kiksnula.
×
×
  • Create New...