Jump to content

Dracarys

Član foruma
  • Posts

    12,181
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Dracarys

  1. Najracionalniji košarkaš u istoriji krene da privatizuje kako zna i ume
  2. Dracarys

    NBA 2023-24

    Ovi ljudi jednostavno znaju kako se iznuđuju slobodnjaci.
  3. Pa nije atleticizam samo eksplozivnost i robusnost, već i izdržljivost, brzina i gipkost gde ga SGA debelo šije. A da je Edvards fizički jak, u to nema sumnje, ali to je samo jedna karika.
  4. Biće Nadal opasan, i dalje sevaju njegovi forhendi blizu linije. Da je sporiji i bez kondicije i to stoji, ali Rolan Garos kao i OI su još uvek daleko. RG je ipak za 6 nedelja. De Minor je ove sezone baš u formi, jedva ga je Novak pobedio u MC, a i jedan je od igrača koji ima najviše pobeda ove godine, samo su Siner i možda Rud za pobedu ili dve iznad.
  5. Dracarys

    NBA 2023-24

    S obzirom na to da AD ima 31 godinu ne verujem da će potonuti, druga stvar je GSW gde svi igrači imaju 34-36 godina. Takođe, Bron je u stanju da da još neke dve lepe sezone minimum. Lejkersi imaju tri pika prve runde na leto, tako da se najlaganije mogu pojačati. Što se tiče Bronija, ne verujem da ga iko uzima, doći će do druge runde u kojoj ga uzimaju Lejkersi. Čak i da ga neka ekipa pre Lejkersa uzme, kao da je Bronu problem da sačeka još godinu dana da Broniju oslabi vrednost za trejd. Biće LAL i narednih godina jaki, samo sa definitivno slabijim Bronom, ali i sa velikim pojačanjem koje će stići na leto.
  6. Dracarys

    NBA 2023-24

    Pa videćemo to koliko su bolji. Nekada sam smatrao ozbiljnom referencom taj drtg i ortg, ali to ništa ne važi kada je plej of u pitanju, jer se mnogima razotkrivaju mane u igri. Drugi sport. Danas baš ima dosta regular season playera da je Džimi i dalje gazda na istoku. Smejurija. Iznenađen sam malo, ljudima je ok gif u kome je stariji čovek dobio baš, baš težak udarac od konja, ko zna kakvu je povredu pretrpio, a da se ne govori da se možda nije desilo ono najgore, čak je i mnogo smešno sudeći po broju reakcija. Sa druge strane, zahteva se od mene da imam empatiju prema ovom konju. Čovek je čoveku vuk.
  7. A ko zna u kom će se pravcu kretati, ovo je tek prvi turnir, a slede još dva pred RG.
  8. Dracarys

    NBA 2023-24

    Da podržim Lakers u ovim teškim vremenima. Biće teško da pobedimo, ali nismo bez šansi. Dosta su slabiji od prethodnog puta, nije da im fali samo Brus Braun, već i veoma iskusni Džef Grin koga nepravedno vole da izostavljaju. Votson će im biti sjajan za rušenje spejsinga, a za K. Brauna i Redžija ćemo videti. Raduje i što ovaj put će Bron i AD ići bez potcenjivanja. Nadam se da će i AD biti bolji, nego prethodne godine protiv Nagetsa i pomaže što nemamo ulogu favorita. Jokićevci kada ispadnu iz plej ofa
  9. Dracarys

    NBA 2023-24

    Možda nećemo da dobijemo seriju, ali ćemo ih dovoljno oštetiti i umoriti da ih Sansi izbace. Ide u 6 ili 7 gejmova. Bron će odgovoriti jako i u mnogo boljoj je formi, nego prošlog plej ofa.
  10. Dracarys

    LeBron James

    Trebao je Durenta da natakne na dva prsta.
  11. Dracarys

    LeBron James

    Regularka se završila i Lebron je ušao u klub 11k asista.
  12. Može se reći i da ovom pobedom Aston Vila zaključava TOP4 i ligu šampiona, jer Totenhem ima jako užasan raspored u nastavku.
  13. Lep dan za Mančester Siti. Porazi Liverpula i Arsenala.
  14. Pa mladi Španac dobio wildcard. U Majamiju isto tako, a ne sumnjam i da će i u Madridu. Guraju oni svoje. Šta reći, najbitnije je čije državljanstvo imaš.
  15. Nadam se budućnosti u kojoj će Cicipas biti manje potcenjen na šljaci. Treći Monte Karlo u četiri godine.
  16. To kažem, jer će Novak da bude za par nivoa više na RG, nego u MC. Ovaj Monte Karlo mu dođe egzibicija, prvo mesto mu nije važno i uz to je rekao da planira da bude na najboljem nivou od RG, pa do poslednjeg meča USO ove godine. Došao je da proveri na kom je nivou i za sada je na višem, nego što je to recimo bilo prošle godine kada je izgubio od Musetija u MC, pa zatim od Lajovića u Bosni.
  17. Dracarys

    Novak Djokovic

    Za to su krivi IW i Majami. Kada se njima dopušta da imaju dve nedelje, a ATP1000 su, što ne bi i ostali. Samo je pitanje vremena, kada će i Monte Karlo, Pariz i Sinsinati da se uguraju u tu priču.
  18. Dracarys

    Bliski Istok

    Svetski rat je kada su najmoćnije države u sukobu i to dosta masivnijem. Inače što se tiče sinoćneg događaja, što je rekao jedan, oni su uradili nešto, čisto da se kaže da su uradili. Ovo je neozbiljan napad i sumnjam da su iranske vođe glupe da ne znaju da će Izrael sve to poobarati.
  19. Dracarys

    Novak Djokovic

    Sada da vidimo da li odjavljuje Madrid, ali ovim plasmanom i solidnom igrom za ovo doba godine, mislim da će odustati od turnira. Inače, Novak je zagarantovano prvi do Rima. Može da ga zbaci sa prvog mesta samo Siner koji brani samo 90 poena u Rimu u zaostatku nešto manje od 1300 poena
  20. Nije kao da bi imao sutra neku šansu protiv Cicipasa, ali mi je žao 250 poena koji bi pomogli u održavanju prvog mesta. Novak kada dovede kondiciju na nivo biće opet jedan od favorita na RG. Mislim da ga niko osim Alkarasa ne može pobediti.
  21. Jok, više je zadihan kada se dere na svoje ljude u boxu Inače, ako se izuzme očajan početak, ovaj meč ide u jednom smeru. Juče i danas je nebo i zemlja.
  22. Mora i Siner da gleda i da učestvuje u gledanju gde lopta pada. Zbog toga i postoji čelendž. Pogotovo još kada je bilo ovako vidljivo. Sudija je tu da odradi posao i dobije svoje pare. Kada prelaziš jednosmernu ulicu, gledaš na obe strane zbog svoje bezbednosti.
  23. Greška je bila, ali Siner nije smeo da nastavi sa igrom. Mislim koliko puta se desi da je lopta možda u autu, ali igrač nije dovoljno siguran i nastavi sa igrom.
×
×
  • Create New...