Jump to content

Dracarys

Član foruma
  • Posts

    12,083
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Dracarys

  1. Izašao je žreb za Majami. Alkaras - Rud Medvedev - Hurkač Zverev - Rubljov Siner - Rune
  2. Ovako amaterski u plej ofu može samo Zveki da odigra. Nerealno potcenjivanje protivnika.
  3. Alkaras je odbranio titulu. U drugom setu je bila čista dominacija.
  4. Odličan se tenis igra. Alkaras jedva uzeo prvi set.
  5. Neka Alkaras za početak veže dva slema, a ne 10. Pitanje je hoće li ih i osvojiti toliko u karijeri. BIG 3 osvajali po 20+ i sad je odjednom 10 slemova mali broj.
  6. To je da bi što više Amera gledalo, a što manje Rusa, jer je Moskva 11 sati od Kalifornije.
  7. Igraju sutra uveče Dobro, pa je subota veče.
  8. Opasno će ovo rivalstvo biti. Već su odigrali sedam mečeva i Siner vodi sa 4:3. Siner će biti veći favorit, jer je u najboljoj formi.
  9. Šta će mu, pa nije on slabić ko ovaj Alkaras koji se terura na dve tri pčele koje su mu prišle. Ljudi bez problema idu da proveravaju svoje košnice bez zaštite.
  10. Ne bi bilo loše pogledati večeras Zvereva i Alkarasa. Ne leži mu nešto Zverev kao igrač.
  11. Navikao se na to da ne igra Ameriku u martu. Barem je pokušao.
  12. Junački se drži Monfis. Pa to i ne bi trebalo da se dovodi u pitanje ni najmanje. Ako nije u stanju da ima 3500 poena za godinu dana, onda mu je vreme za penziju.
  13. Dracarys

    Novak Djokovic

    Ne bih rekao da su to samo dve do tri nedelje. On da je ozbiljno shvatio prvo mesto, mogao je ostati prvi do USO, a velika je razlika između polovine aprila i polovine septembra, to je 20+ nedelja, radi se o malo većem broju. Inače sam saglasan sa tim da nema šanse da bude opet YE#1.
  14. Pa zavisi šta ko posmatra vrhunskim godinama, jer evidentno je da prethodne godine nije više u stanju da ponavlja. Za Novaka će ove sezone biti uspeh da završi u TOP4 na kraju godine, jer neće odigrati nešto mnogo turnira, a ovakvih nastupa kao na IW će ih biti sve više. Lagano otkazivanje Dubaija i ovaj nastup deluje na otaljavanje karijere i spremanje isključivo za najveće turnire.
  15. Dracarys

    Novak Djokovic

    To je fokus na određenu tačku. Novak je ranije vežbao meditaciju koliko znam. Poenta je izbaciti svaku misao iz glave, zato mu je i lako da drži kontrolu nad svojim telom.
  16. Cicipasu očigledno tenis više nije u prvom planu. Očajni rezultati. Baš je nekom periodu obećavao, ali poslednjih godinu dana je baš razočaravajuć.
  17. Dracarys

    Novak Djokovic

    Dobro, mislim da je lako meni govoriti šta bi on mogao da uradi, ali mislim da bi on morao da bude svestan koliko je srećan što je još uvek u mogućnosti da se takmiči i što se za sada ne povređuje. Federeru u Novakovim godinama nije manjkao apetit za dobrom igrom i titulama. Mislim, čovek je i sa 38.5 bio konkurentan i došao je do polufinala AO i igrao je sa Novakom, a par meseci pre toga je pobedio Novaka na velikom turniru u Torinu. Svaka sledeća godina Novaka po pitanju takmičenja na turnirima će biti sve teža. Trebalo je da uzme ovaj zamah i napravi lepe rezultate na ovim mastersima pred šljaku, kada već nije igrao ni jedan turnir posle AO. Na šljaci se ionako ne očekuje da napravi veće rezultate. Pomislim, ako mu je sada ovakva želja na IW, ne smem ni da pomislim kako će tek da ga boli uvo za ostale turnire do Rima, a to je poprilično dugačak period bez dobre igre. Ako mu se posrećilo to prošle godine da osvoji srećan RG bez ijednog kvalitetnog turnira od AO, misli da će i ove godine isto tako, ja mislim da će biti malo morgen. Čak mislim da ga je taj neobavezan pristup koštao Vimbldona, jer nije imao dobru formu. Tek u Sinsinatiju on pronalazi svoju igru i pegla sve protivnike do kraja sezone. Forma ne dolazi preko noći i jako je teško "štelovati" za određen vremenski period.
  18. Dracarys

    Novak Djokovic

    Van forme totalno. S obzirom na to da mu nije bio cilj po dolasku u USA tenis, dobro je i prošao sa jednim dobijenim mečom. Šteta, jer je imao fin žreb da dobije lepe poene radi zadržanja prvog mesta i nakon RG.
  19. Preko leta. U Torontu je posle tri pobeđena meča izgubio od Sinera, a u Sinsinatiju je doživeo poraz od Novaka. Kasnije u sezoni je osvojio Stokholm.
  20. Baš me pozitivno iznenadio Monfis, a nije da u sledećem kolu takođe nema šanse, jer trenutno igraju Rud i devetnaestogodišnji Fils.
  21. Danas je tačno 8 godina na vrhu. Ostaće to neoboriv rekord.
  22. Zato sam i rekao, samo šampioni A lige mogu osetiti zasićenost. Borjan posle druge vezane titule možda malo smekša, pa vam i dopusti nešto da osvojite naredne sezone, inače bi uzeo još titula.
  23. Borjan vam je ukrao i Lendejla. Vidim da bi mogao da odbrani titulu ukoliko Dovla ne bude imao neki ludački plej of. Još ima i Trajčeta koji bi možda mogao da se vrati za polufinale/finale, jer to je samo pišljivi prst na nešuterskoj ruci.
×
×
  • Create New...