Jump to content

Silvanus

Član foruma
  • Posts

    95
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Silvanus's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

  • Very Popular
  • First Post
  • Collaborator
  • Dedicated
  • Reacting Well

Recent Badges

188

Reputation

  1. Silvanus

    NBA 2023-24

    Дуговечност и играње на високом нивоу су ми најимпресивнији. Чак и у овим годинама је сила, а раније је био истинска звер (и у нападу и у одбрани). Приде је доказао способност да током времена ради на томе да прошири свој арсенал и прилагоди се променама које је донела кошарка. Никада нисам био његов фан, али моје поштовање има поодавно.
  2. Silvanus

    NBA 2023-24

    Мајами и Кливленд 2 су сјајни, а Кливленд 1 и ЛАЛ и не баш.
  3. Гуру је дао анализу нашег састава, пре неколико страна. Мене је мало наједила и растужила, прво зато што се ради о нашем вољеном клубу, друго зато што баш симпатишем неке играче које је он апострофирао као спорне. И небитно је што ми се није допало то што сам прочитао, зато што се са великим делом тог уписа слажем. Треба сагледати чињенице и бити поштен према себи. Од сређивања ситуације са играчима, и то по аршину "ни по бабу, ни по стричевима", ми можемо лагано да склапамо коцкице за наредни период. А искуство нас учи да ми не примењујемо овај аршин, већ неке друге који су се, на нашу жалост, одомаћили код нас. Поштење је постало баш ретко међу људима и спремност да се живи да истином.
  4. Каква листа! А Вилт је једноставно монструм! Од 25 резултата на овој листи, његових је 14.
  5. Газда нас буши и пре званичног почетка сезоне!
  6. Мени је Лилардов став о томе да жели да своју спортску каријеру гради у Портланду била изузетно симпатична. Из тог угла су били јасни његови коментари о "прелетачима". Жељом да остане у "малом" клубу и да се бори као лав, много ме је подсећао на Тотија. Сада је свој став променио. Он, као и сваки други човек, има на то право. Као што је и моје право да ми је у очима пао. Стварно бих волео да је остао у Портланду (макар клуб не успео да му оформи јачу екипу). Па ваљда није у спорту циљ само да се освоје титуле или индивидуална признања? Лилард је, свакако, пуно допринео да неки клинци заволе баскет и крену да тапкају лопту. Нема сумње да је легенда Портланда. И зато сам мислио да ће тим клинцима бити и пример верности и неодустајања упркос свему.
  7. Алекса Аврамовић је људска громада! Не памтим да сам овако неког играча заволео!
  8. Да се надовежем на Мекову мисао... Па где су ту људи из КСС, из саме репрезентације, да решавају овакве ситуације, да мире, ,,пеглају'' неспоразуме? Када се ради са групом људи, склад у међусобним односима је веома битан.
  9. Недовић је одрасла особа, и играње у репрезентацији није нешто што се чини под оружаном претњом, већ из срца и душе, жеље да репрезентујеш земљу и народ, тако да бих те замолио да објасниш своју мисао.
  10. Људи, свака вам част на култури дијалога, поштовању саговорника! Иако имате/имамо различите погледе на неку ситуацију, износите своја становишта цивилизовано и са осећајем за другога. Многи би могли много чему да се науче на овом типику од вас. Браво, браво!
  11. Само здравља и да гледамо како уклопити у складну екипу оволико нових играча.
  12. Извукао сам овај део твоје поруке из жеље да те питам да ли ти ово делује рационално, реално, истинито? Мислиш да су се састали са Лилардом из намере да га лажу? Обмањују намерно прву звезду тима и приде желе да му наруше углед, интегритет? У лиги у којој су играчи најчешће представљени као панде, а власници као сурови власници циркуса из XIX века, а не као да су партнери са заједничким интересима. Ако је одговор потврдан, па зашто би Кронин то радио? И људски и професионално (ово је део који ме баш, баш занима)? А ако је одговор негативан, зашто се онда ово дешава?
  13. Ово је чиста демагогија. Сам себи ускачеш у уста, а као да ниси тога свестан. Прочитај своје записе, па промисли и видећеш да сам себе негираш.
×
×
  • Create New...