Jump to content

Silvanus

Član foruma
 • Content Count

  53
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

101 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Лу ће се доказати као велемајстор за преокрете. За HoF ваља још да се надограђује. Мене импресионира како води Клиперсе, заиста проналази добра решења.
 2. Делгадо и Сектор имају право да славе пролазак Клипана. Они су овде једини хвалили Лу-а.
 3. А коме Богдан није драг? Поготову од када не учествује у дербију као играч. Вероватно је сваки навијач Звезде пожелео да он игра за наш тим. Иако сам циган, волим праве спортисте и борце (има још гробара који овде спадају). А за остатак твоје мисли морам да те питам за годиште? Рекао бих да си старији (од мене је само старина Арсеније можда старији), па да је и на тебе репка утицала да много заволиш баскет. Али да ли си стварно сигуран да се данашњи средњошколци, примера ради, више ложе на репку него на поједине играче?
 4. Мики, не зезај. Леброн је зашао у године и нормално је да не може да буде звер каква је до скоро био. Нико не може против времена које све нагриза. И ово што сада пружа је добро, ако се узме у обзир и годиште и потрошња коју је имао у каријери. Неко брже "пропадне", неко спорије, али сви ће, временом, у мировину. Лично преферирам другачији тип играча, али за Брона и оно што је урадио/ ради имам велико поштовање.
 5. И дан данас се кроз разне дечије емисије одређене појаве, поступци глорификују или осуђују или приказују као "нормални". Данас се старији људи и родитељи у дечијим емисијама приказују као одртавели, заостали, тупи, смарачи... Као што су се, као што је Баркли приметио, мизогинија, расизам... у некадашњим цртанцима приказивали као прихватљиви. Едукација, васпитање... Стално и стално и до краја живота свих нас. Стално ваља учити и исправљати се.
 6. Поставићу видео који говори о дејству вакцина. Замолио бих, ако има неког компетентног, да ми да своје мишљење о прилогу:
 7. Било је на минусу и победа и пораза. Рецимо од Атлетика на Мари смо изгубили 0:2, а добили смо Андерлехт са 3:2, мислим у Мађарској.
 8. Рећи ћу сада, могуће, једну јерес, али играчи који имају утицај само на једној страни паркета, па макар били и врхунски на том делу терена, не би ваљало да буду ни узимани у обзир за избор MVP. Не желим тиме да омаловажавам резултате, успехе било ког играча, у смислу да је дотични играч квалитетан, али ако не врше утицај на обе стране терена, ако нису "бар" одлични на оба дела терена, онда не могу у ранг са Џорданом, Леброном, Шеком, Хакимом... Вазда се напад више вредновао (па и визуелно је лепши), али, по мом мишљењу, MVP мора да буде ала на целом терену.
 9. Неко је ово већ качио: Dušan (@Papazjanija5) Tweeted: Strong difens and tranzišn ofens #radonjizam @kkcrvenazvezda https://t.co/tUUgMU3966 https://twitter.com/Papazjanija5/status/1351264609458651138?s=20 Мени, као и Уинију, делује да је ово намерно.
 10. Какав его имају поједини играчи у NBA, просто је тужно да су они узори неким клинцима.
 11. Неће Бруклин поновити успех Торонта. Бар не ове сезоне.
 12. Имаш право да тако мислиш и да доживљаваш њих двојицу као играче са истим, сличним доприносом. Мени је Милер numero uno. А нека да Бог да га многи надмаше. У будућности.
 13. Килер Милер је највећа сила која је код нас играла Евролигу. Било је још добрих играча, чак и спектакуларних, као што је доктор Маркус, али то што је Милер за нас урадио у ЕЛ није нико. Буквално је са'рањивао великане. А то је нешто што се не виђа сваки дан. Нама је те године окренуо ЕЛ сезону.
 14. После кидања лигамената је веома тешко да буде исти играч.
 15. Том Лудвиг и његове хокејашке измене су непревазиђене!
×
×
 • Create New...