Jump to content

Dralle

Član foruma
  • Posts

    57
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Dralle's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

19

Reputation

  1. Ma daj, bre. Zadar ih odro ko musa jarca u toj hali/sali.
  2. Tabela koja daje poen za poraz je kurac na bisiklu. Mislim da malo liga koristi ovaj nakaradni sistem. Sistem koji podgreva nadu nekim navijačima i nekim "navijačima" da nije sve izgubljeno. Na toj tabeli smo sa istim brojem bodEva ali smo ih u prvoj utakmici pocepali. A kao četvrti imamo isto najveće šanse za titulu, samo ako hoćemo.
  3. Dralle

    ABA liga

    Trofej ABA lige će odneti tim koji bude igrao najbolju odbranu! Tu su COL i Mornar dosta slabiji od Zvezde i Budućnosti. Sledeća stvar ke kontinuitet. Ko bude mogao duže da izdrži prEtisak taj pobeđuje.
  4. Чим је под наводницима, ниси ти. Ради се о једном исто дебелом, коврџавом...тренеру.
  5. DA ih nabiju 40 razlike i da se "Čvarkov" malo spusti na zemlju.
  6. Dralle

    Eurocup 20/21

    Ako od 4 ekipe iz ABA, dve budu u finalu. Ako Zvezda osvoji EL, da li će tada pobednik ili finalista ( ako neka od ove tri ekipe bude drugi finalista) ABA biti u EL ?
  7. Нико бре овде није написао да је још несмотренији био Руди. Није ни погледао има ли играча који је ту и који би можда кренуо на лопту. Сматрам да је Руди одлично прошао, јер да је Лазић терао по своме као и Руди, овај потоњи можда не би преживео. Мој комшија, спортиста, се код куће оклизнуо на кликер и имао две операције и не бави се више спортом.
  8. Руди је један од најпрљавијих играча данашњице. Добио је што је заслужио СВОЈОМ КРИВИЦОМ. Уопште, никад, не води рачуна о другом, противниочком играчу, само као да он успе. Написао сам и да је Лазић тако безглаво ишао као и Руди, Руди Dies at the End . Руди није ни покушао да разуме и погледа ситуацију а Лазић се ипак зауставио јер је човек у односу на Рудија. А каква сам ја особа, овај аудиторијум не мора да разматра. Ја сам написао свој кометар, ако ти се не свиђа. жао ми је.
  9. Само бих још додао, да од претходне акције где је лопта отишла према кошу Руди није ни гледао било где по терену, него је гледао где је лопта. Као да је сам на терену. Када је лопта била неки метар од коша кренуо је на њу не гледајући да ли је неко на њу већ кренуо. Да је Лазић наставио са својом кретњом до краја, Руди не би више устао, а Лаза би робијао. То судије нису ни глеедале, јер да је било обренуто ништа не би ни свирале. А што се тиче баскета, и ја играм шах , и било би сулудо да коментаришем велемајторе, јер умем да померам фигуре.
  10. Ovo je neko pre 15 godina trebalo moronui da uradi. Jedan od najprljavijih i najbezobraznijih igrača koje sam gledao unazad 50 godina. Ima još nekoliko koji danas igraju kojima treba "okrenuti leđa". Nemojte misliti da sam bezobziran, ali "ko razume shvatiće".
  11. Dralle

    ABA liga

    Igrači koji nisu bili prijavljeni za taj, prvi termin, ne mogu igrati u drugom terminu, ako su došli/prijavljeni posle te PRVE utakmice.
  12. Dralle

    ABA liga

    Најлакше је не играти, не живети. Мораш се прилагођавати ситуацији. Мора се спорт реорганизовати и са овим што се зна и има наставити. Шта би се добило да се више не игра неки спорт? Ко би тренирао, ко би се такмичио, од чега би милиони људи живело?
  13. Dralle

    Tata

    I imaju puno žetona i mogu da igraju igrice 36-40 godina, pa možda i pređu neku igricu barem dvaput. A matore kešonje koje 35 godina glođu pačija .o.na mogu samo da čekaju da stave protezu, jer ne ujedaju 40 godina a ne mogu ni da žvaću više. Ostalo im je samo da sanjaju kako su nekada imali sex, a u stvari su neki drugi rokali. I tako vreme im ide, nebo je plavlje, trava zelenija a glupaci su još gluplji.
  14. Da promenimo malo, topik sa "zdravlje igrača " na KK C.Zvezda. Kada igramo sledeće utakmice u ABA?
  15. Dralle

    ABA liga

    Sad po protokolima " OD RANIJE" IgokeJa mora d'izgubi 6 utakmica, a partizan nijednu, da bi ispala iz trke za PO ?
×
×
  • Create New...