Jump to content

Perkos2

Član foruma
 • Content Count

  2,796
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Perkos2 last won the day on July 29 2019

Perkos2 had the most liked content!

Community Reputation

2,740 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Perkos2

  Crna Gora

  Neki tip Bošnjak valjda ladno u parlamentu naziva kandidata za ministra " ženski četnik". Mogu da zamislim histeriju u regionu da na primer Knežević njemu natrlja da je pripadnik savremene handžar divizije. Ovo mu dođe ko normala da nekom prilepiš da je četnik.
 2. Puštaju se dimne bombe i sve više javljaju u odbranu kokeznije. Najnoviji je prepošteni crni bik😄
 3. Perkos2

  Crna Gora

  Medo se baš trudi da ostane upamćen gore nego milo
 4. kad bi samo jednu sezonu pare i logistiku koju dobijaju zvezda i partizana prebacili u eto kao primer niš i novi sad videli bi kako se menja navijačka kultura, putovao sam po celoj sfrj i po srbiji i odlično znam kakvo je zaprepašćenje kod navijača Zvezde kad vide da većina u nekom gradu ne navija za Zvezdu. Obično ide komentar " nisam znao da u KG ili Užicu ima ovoliko grobara"😀 Nazalost raznim krimi radnjama klubovi koji su imali svoju publiku su oterani iz najače lige da bi mogli da igraju vozdovac, proleter, metalac i ostali nezanimljivi klubovi.
 5. " neka kaže neko da nije AV najbolji" postavlja pitanje dijabola pred poslanicima AV 😂😂😂
 6. inače te među etničke razlike ne postoje na ovim prostorima? neće se one izgubiti ako se o njima ne priča i gura sve pod tepih. probali su drugovi komunisti decenijama tako ali na kraju puklo žestoko.
 7. mora da se crta ali nema problema crtanje mi je omiljeni hobi😊 mile i bakir su stvarnost u Federaciji i Republici Srpskoj a oni kojima je on pokusao da podmetne odavno ne hodaju na ovim prostorima. ni tvoj pokusaj nije dobacio dalje od njegovog. da vidimo ko je sledeci za pivu u SA😃
 8. Perkos2

  Crna Gora

  Diplomatija je zajebana disciplina, da su ovako reagovali ranije ne bi dva ambasadora ostala u CG. Samo su još jednom ispali bambusi.
 9. Pusti to podmetnanje, neće ti proći. Znaš ti dobro ko dolazi na funkciju u Sarajevu ali po vec dobro uhodanoj matrici kad nema šta da se kaže u diskusiju kreću podmetanja i vređanja. Nakon 30 godina vraća se titov pionir i ti njega upoređuješ sa Stanivukovićem koji je primer bespošteđne borbe protiv korupcije,lopovluka i bahatosti u Republici Srpskoj.
 10. Naravno da nije jednako kvalitetna pošto u BL dolazi nova mlada snaga a u SA povampireni komunistički kadrovik koji je poprilično odgovoran za bosanska i hercegovačka stradanja.
 11. Perkos2

  Crna Gora

  Ko zna za nekih 50 ili 100 godina šta će se pisati o referndumu o samostalnosti Crne Gore? Da li su ispoštovana sva demokratska načela i jesu li protivnici nezavosnosti imali ravnopravan status. Ne moze se kad god se dobije većina u Parlamentu po sopstvenom nahođenju menjati istorija. Ujedinjenje Crne Gore sa Srbijom i njihov zajednički ulazak u Kraljevinu SHS su i po mom mišljenju glup potez tadasnjih vladara ali su istorija i moraju se prihvatiti. Ne moze se nikom zabraniti da drugačije misli to je fašizam. Često pročitam kod milovih priatalica " nikad više 1918" a nigde ne vidim" nikad više
 12. zbog mnogo budala i napaljenih laznih patriota, naravno da ima puno lokala u BG i ne samo u BG gde bi Albanca koji ne poznaje dovoljno dobro srpski jezik popreko gledali i što ne reći i napali fizički.
×
×
 • Create New...