Jump to content
Vox92.net Forum

laki perkos

Redovni članovi foruma
 • Content Count

  2,064
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

laki perkos last won the day on July 29 2019

laki perkos had the most liked content!

Community Reputation

2,000 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. CG policija samo treba da bude nepristrasna i da radi profesionalno svoj posao. Dakle da hapsi don Brana kad se iz njegove kuce puca uz stotine pusaka.Da hapse pripadnike kavačkog i svakog drugog klana a ne da im pruzaju logističku podraku. da spreče divljanje komita i raznih paravoski dps-a kad oni zatvore saobraćajnice i trgove po CG. Zanima me da li je neko privrden nakon one tuče u NIkšiću ili da li je pokrenut postupak protiv organizatora tih oku0ljanja u vreme vanrednih mera. Ili to vazi samo za jednu stranu
 2. Svako ima neku muvu na svojoj kapi pa neka je sam gaji ili uklanja kako mu volja. Moje je da iznesem činjenice a kako ih neko tumači nije moj problem.
 3. meni lik i delo tog Olwnika nisu nešto poznati ali ako će biti novi Čeda onda bolje da se i ne pojavljuje u politici. čeda , čanak su samo još za neki rijaliti zajedno sa lepim mićom i lunom. ako moze gradjanska opcija da ponudi nekog novog Zarka Koraća a ne čede&bebe
 4. inače je u CG sve funkcionisalo na vrhunskom nivou do pojave ovih koji bi da mirnim okupljanjima ruše njenu nezavisnost. Da zanemarimo i to sto jedino diktator i njegovi kerberi izazivaju incidente i šire strah i produbljuju podele među građanima u CG. Dovoljno je ispratiti izjave Dritona Abazoviča o tome ko ruši CG i ko izaziva sukobe.Naravno to vazi za dobornamerne učesnike foruma.
 5. Poodavno se moglo videti da kad diktatornamigne iz PG njegov poslušnik u BG angazuje medije i ponekog "ministra" da podignu nivo crnogorskog nacinalizma u CG izjavama koje niko ko ucestvuje na litijama u CG ne podrzava. Uz to pohapsili su godinama unazad krimose koji su kontra diktatorovog klana a miljenike diktatora pustaju da peru pare po NS ili Zlatiboru. Celnici MPC javno su vise puta ukazivali na stetnost " podrske" zvaničog BG ali ko još to razmatra. Vrana vrani oči nevadi i kad god.diktatoru treba vetar u leđa srpska DB koju on potpuno kontrolise priskače u pomoc.
 6. Sto uopste čitate tog tegeltiju? Posebna je priča što ga ovde citirate, totalno nebitan lik za teku KKCZ
 7. Normalno je da vernici veruju u nesto ali je zanimljivo da nam neko objasni u ßta veruju glasači diktatora Mila Đukanovica
 8. Smenio je on Raškovićku i Jakšića uz pomoć "omladine" u DSS zato što su ovi bili protiv koalicije na lokalu sa naprdnjacima. Odlučno se sećam njegovih reči da stranka mora od nečeg da živi i da moraju biti deo vlasti makar na lokalu. Klasičan isprdak službe koji se inače hvalisa da će biti novi lider nekog novog DOS-a. Valjda se nada da ga Rusi izguraju na tu.poziciju.
 9. Prvo bi ti trebalo da nečim argumentuješ taj stav da je Srbija kriva za najnovija događanja u CG. Tek onda očekuj da iznesem argumente protiv toga. Ovako dok prenosiš svoje lično mišljenje ničim potkepljeno mogu samo da apelujem da to ne činiš na ovoj temi koja je o problemima SPC u CG.
 10. mozete da prosipate razne teorije ali dok ne vidimo u praksi šta bi donelo oslobađanje medija sve te teorije au samo mrtvo slovo na papiru i nagađanje. mozda i nesto jače od toga ali to aad trazi duboku analizu zbog čega se osporava pravo na slobodne medije. daj da ih prvo nekako dobijemo pa da posle izvesnog vremena analiziramo koliko su pomogli u poboljšanju opšteg stanja u Srbiji.
 11. Lakse je da se zapljune nego da se čita😣
 12. Za mesec dana bi se najmanje 30% građana promenilo svoje stavove uz slibne medije koji bi realno izvestavali. To zna i AV i zato se bori i protiv neke male lokalne tv ili radio stanice. Nema druge nego da se svakkdnevno ponavlja da su đilas jerrmic i obradovic krivi za sve u srbiji a da se jadni AV bori protiv celog sveta da sačuva srpski narod. Samo mesec i Mek bi sam sebe demantovao.
 13. Zanimljiviji su prelasci političara od prelaznog roka u srpskom fudbalu
 14. Meni je baš suprotan utisak, Vesić je u svom stilu lagao i lagao i lagao uz dreku i galamu a Zelenović je gospodski pričao istinu koliko god ona bila neki put i protiv njega. U Srbiji je postalo normalno da onaj ko više galami i vređa bude proglašen za pobednika, da li je to posledica raznih rijaliti programa ili neke nove "budimpeštanske škole" nije bitno ali je totalno pogrešno tako rezonovati. Pristojan čovek ne može pobediti u galami Vesića & co, oni su prošli obuku za takve nastupe.
×
×
 • Create New...