Jump to content

That Guy

Član foruma
  • Posts

    43
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

That Guy's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Reacting Well
  • First Post
  • Collaborator
  • Dedicated
  • Week One Done

Recent Badges

21

Reputation

  1. Laguna je objavila svih 9 knjiga (uzeo, trenutno na četvrtoj). Postoji i zbirka kratkih priča, ne znam da li je objavljena kod nas.
  2. O tome i pričam, da huligani ne trebaju i ne smeju da imaju ikakav uticaj u društvu... Potez Fk Vojvodine je pod uticajem huligana i zato niko ne bi trebao da pokušava da ga odbrani.
  3. To je vaš (klub Crvena Zvezda) problem i mene se ne tiče. Isto tako Ognjen Vranješ nije potpisao za Partizan, ali meni je bilo drago što nije, ne zbog navijačkog opredeljenja, nego zbog nedostatka kvaliteta. @Polivalentni Stevica U normalnim i uređenim državama je to normalna pojava, ljudi u svoje slobodno vreme rade i idu gde žele i niko im to ne uzima za zlo.
  4. Pre par godina (2-3) Bonući, tada kapiten Juventusa je odveo svog sina na utakmicu gradskog rivala Torina i niko ga nije popreko pogledao... Toliko o normalnim zemljama.
  5. https://www.imdb.com/title/tt12731980/?ref_=ext_shr_lnk https://www.imdb.com/video/vi2488254489/?ref_=ext_shr_lnk Dobar!!!
  6. Bold: U ranim danima ABA lige, sezona 02 ili 03 u EL iz regiona su igrali Partizan po specijalnom pozivu, Budućnost, Olimpija i Cibona kao nacionalni prvaci. Zašto je ABA dozvolila da sa 4 učesnika spadne na 1 je pravo pitanje.
  7. Bila je još jedna situacija gde je suđen Petruševu faul u napadu iako je nemački defanzivac bio u skoku. Miki8 brži...
  8. Meni je ćale pričao o Koraću, Kići, Praji, Mirzi, Slavniću... Sećam se jedne knjige/slikovnice o košarci. Nešto kao ilustrovana istorija košarkeza decu,čitao sam je dok se nije bukvalno raspala.
  9. ja sam se u Košarkašku reprezentaciju zaljubio 1987... Ah, uspomene... 😍😍😍
  10. Redom šta? Jel to neki spisak za odstrel? Ako jeste, dajte, ljudi, saberite se i pogledajte se u ogledalo. Po čemu ste vi, onda različiti od maloletnog Koste ili nešto starijeg Uroša?
  11. I, onda ćemo sa tim spiskom da uradimo... Šta tačno?
  12. Nemoj me shvatiti pogrešno, ali ne. Ovaj lik ima 21 godinu i krivično je odgovoran.
  13. Ne. Ono juče ima mnogo dublju pozadinu koja zahteva pažljivu analizu.
×
×
  • Create New...