Jump to content

Lineker

Član foruma
  • Posts

    385
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Lineker

  1. Izvlačimo se već duže vreme, rezultati su bolji od igre. Bez obzira što nam se većina igrača vratila, ne igramo dobro. Ne pomaže ni primamo skoro 2 gola u svakoj utakmici, nemoguća je misija tako stalno pobedjivati. Malo se spuštamo u realnost, ima tu još dosta posla da se posloži tim. Recimo, protiv Vulvsa, ne vidim koristi od Wernera i Johnsona, kad je tako nisko blok, njihova brzina jednostavno ne može doći do izražaja. Tu nam treba neko ko je dobar 1 na 1 i ko može napraviti višak. Back-up bekovi, još kad obojica igraju istovremeno, očigledan problem, jer je nivo njihove igre daleko od Pora/Udogija.
  2. Drago mi je za Detroit, čini mi se da su dosta podcenjivani. Ali vrlo dobra sezona, uzeli su ono što im se otvorilo u play-offu, sad opušteno na SF. Napredak je i više nego uočljiv u zadnje 2 sezone.
  3. Hjuston wow! Klivlend razočarenje. Kanzas-Majami, Majami uništen povredama uz gostovanje Kanzasu, očekivano.
  4. A. Smith - očekivano, tri godine, isti učinak (7-10), bez pomaka, a ne može se reći da nema ofanzivnog talenta u ekipi. R. Rivera - očekivano, novi vlasnici, idu u smeru postavljanja novih ljudi M. Vrabel - neočekivano, iako su mu zadnje dve sezone loše. Rekao bih da je više posledica loših poteza GM-a (koji je isto otpušten ranije tokom sezone) Carolina - za prošlogodišnje trejdove, proučavati kako loše uraditi posao... Saints - onaj tačdaun na kraju utakmice, kad su rekli da neće igrati, pa ipak igrali i postigli TD - što neko reče, protivničke ekipe će im zapamtiti, pa sledeći put kad najave da idu kneel down, OL protivničkog tima ima da ih pregazi...niko im sad neće verovati.
  5. Nadam se, očigledano nema budućnost u klubu, ugovor u ističe za 6 meseci, bilo bi dobro da ode, treba knjige rasteretiti. Spence je otišao na pozajmicu u Djenovu, ali Tott pokriva platu. Regilon se vratio,...ima dosta još igrača koje treba udomiti, jer nas koštaju, a nisu u planu kod trenera.
  6. CB nam je bio prioritet, i za prilike Tottenhama, doveden rano tokom januarskog prozora. Ako bude kao ostala pojačanja iz Serie A koja smo doveli tokom zadnje 2 godine, biće pun pogodak. Prošao Juve-ovu školu. Deluje da će biti treći u rotaciji, iza Romera i Mikija, ali biće sigurno prilike da igra. 21 godina, sigurno ima prostora i za napredak. Bayern se uključio, poslali u zadnji čas ponudu, ali čovek na kraju izabrao Spurse.
  7. Kakva su bila očekivanja pre početka sezone (bili čak drugi po kvotama da ispadamo), sezona za sada vrlo dobra. Da je manje povreda i malo boljih glava (Bisuma, Romero), bila bi sjajna. Čekamo neka pojačanja, prioritet je CB, videćemo hoće li biti Dragušin iz Djenove, inače Juventusova škola (ima slika njega, Kuluševskog i Bentakura iz Juve dana). Pojačanja iz Serie A su se za sada pokazala odličnim, Paratići (sada kao savetnik), bivši sportski direktor radi odličan posao. Galager iz Čelzija teško, baš je neko ludilo kako kapiten Čelzija da ide u Tott. Gledajući predstavljanje klubova na PL kanalu, videh da je Tott najveći rival Čelzija, to mi je malo iznenadjenje, nisam mislio da smo im prvi na spisku... sa ostalim londonskim klubovima trgovina Čelzija ide rekao bih bez problema. Bentakur se vratio na teren, skoro 4 nedelje pre plana, veliki boost za period kad nam je sredina terena malobrojna zbog AFCON-a. Lloris je napustio klub, kapiten, 10-11 godina, legenda. Lepe njegove reči na oproštaju: odlazim kao igrač iz kluba, ne kao čovek. Hvala Hugo za sve i sretno u novom poglavlju karijere. Verujem da neće biti loše u LA. Posle Udogie-a i Sarr potpisao novi ugovor, prava su osveženja i otkrića ove sezone. Ima još dosta posla dok Ange posloži ceo sastav, ali kakva je atmosfera bila kod Kontea, ovo je okret za 180 stepeni, što je ogroman pritisak skinulo predsedniku kluba s ledja nakon nekoliko godina katastrofa i prodajom Kane-a.
  8. Čestitke za tim #11, zaslužena pobeda, sjajni Lamar. Hvala drugari, za mene iznenadjujuće dobra sezona u A ligi. Sretna nova godina, sve najbolje!
  9. Romero je out 4-5 nedelja, tako da se bojim da sa postavkom Dier/Emerson i Davies kao CB biće kao protiv Wolvsa u gostima, znači slabo... Videćemo hoće li uspeti dovesti neko pojačanje na početku prelaznog roka. Nema puno utakmica u januaru, ali opet bi značio da se taj zadnji red pojača.
  10. Flacco je tata za sve ove drugo i treće pozivce... Ima i do ekipe i zaštite, ali kad su uslovi tu, čovek može da isporuči. Cooper sinoć podivljao...
  11. Probudoše se ovi moji, i pored 2 igrača sa 0 poena, total na nekih 140+ poena, ja oduševljen. Da li je dosta za finale, videćemo posle noćašnjih mečeva.
  12. Borbe u 1/2 finalu su već krenule...
  13. Laganih 80,96 poena dovoljnih za polufinale, kao iz najbolje klinike naših košarkaških trenera. Kako mi se činilo da igram protiv Nikolinog fascinantnog tima u 1/2 finalu, rekoh sebi malo jinxa neće biti na odmet, jer matchup je bio u najavi katastrofa za mene, ali sistem mi je namerio drugog igrača, pa ću se za sada uzdržati... 😉
  14. Kakav fajt za polufinale, skupio sam 80 bodova, ali sam uvukao i protivnika u blato, pa ćemo da vidimo ko prolazi dalje. Što se tiče mesta u A ligi, ja sam bio tu da vam pomognem ove sezone, ali ne planiram da ostanem. Ja imam ekipu u B ligi i tamo igram.
  15. Bisuma i Romero sa svojim startovima i crvenim kartonima će ubiti sezonu. Bis 4 meča suspenzije, odlazak na AFCON, nećemo ga videti do februara.
  16. Stara škola @Sombor Shuffle, krenulo mračenje, pa do titule. Preiskusno.
  17. Večita borba sa vetrenjačama moj @karipesic
  18. Jedna od većih misterija kako sam ušao u play-off.
  19. Čestitke šampionu, srećno u play-offu. Nisam se uspeo ušunjati u zadnjem trenutku... Dobar po poenima, ali protivnici bolji. Svejedno, zadovoljan ekipom koju sam imao.
  20. Vila sjajna, Bou se probudio, Eve vrlo dobar. Ful zadnja dva kola po 5-0 pobede, čudo, ne vidim da imaju ekipu da puno golova postižu.
  21. Preživeli, sa ovakvim sastavom uspeh bod protiv Sitija. Neće puno bolje biti u igračkom kadru, većina je povredjena na neki srednji-duži rok, ali tako je kako je. Lo Celso živnuo, nadam se da će biti dobar na duži rok, ima šansu da uhvati kontinuitet igara. Januar je kritičan, Bisuma, Sar na AFCON-u, Son na Azijskim igrama.
  22. LŠ je po meni prevelik zalogaj za naš klub, bez obzira na naše želje. Koliko god ulagali, nisam siguran da se više od 3. mesta i LE može postići. A pitanje je posle ovoga znamo li uopšte i uložiti. Zinuli su naši previše i sad su zaglavili u živom blatu, pitanje je hoće li se iščupati.
  23. Bentakur 2,5 meseca aut, pokidan ligament zgloba. Prvi start posle 8-9 meseci pauze i sad opet povreda. Veliko sra-e. Cash-u nije prvi put da na duže odsustvo šalje naše igrače...
  24. Carolina otpustila Rajha. I jeste i nije iznenadjenje, očajan učinak, ali prva sezona, a uz to, kako sam shvatio Young je bio QB kojeg je vlasnik hteo, dok je Rajh hteo Strouda. Drugi najkraći boravak kao HC.
×
×
  • Create New...