Jump to content

Janne240

Član foruma
  • Posts

    1,468
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Janne240

  1. Ne bih se kladio da su bilo sta kalkulisali, jednostavno ostali su bez gasa i ne postoji nista sto nagovestava bilo kakvu priliku osim da nastave u zaribavanje. Siti ima najvise sansi, sad van LS a i Arsenal je u boljoj poziciji. Bicemo 3. u najboljem slucaju. *pro-Pusteno je i suvise i Klop ce otici kao Flop, no i to je manje vise bilo za ocekivati. Sve one pobedu su zapravo niz koji se rasturio kao ogrlica cim su dosli mecevi koje je trebalo dobiti igrom, odbranom i sigurnom realizacijom. Nijednog rivala nismo dobili u duelima.
  2. Sa ovakvim pristupom i igrom popiskili su se na sve rezultate u ovoj sezoni.
  3. Isao na streliste Zdrelo kod Petrovca na Mlavi, tamo su se na casu Odbrane i zastite izvodila vezbovna gadjanja sa bojevom municijom iz M 48, jos Papovke nisu bile u kompletnom naoruzanju pesadije.
  4. Moralo je ovo da se resi pobedom ali i remi je bolji od poraza. Nazalost ove sezone nista nismo u derbijima uradili ali jos ima izgleda u ovim tzv. malim utakmicama. Inace ono ispadanje od Jedinstva iz Kupa jedan je od grdjih usera ove sezone.
  5. Ovo je bilo na guzove, rutinski. Kad ocekujes da napucas rivala a ti ga pustis da se nada i sebi stvoris pritisak, umesto da od starta nakantas ih s pet komada. Bredlijevo najslabije izdanje, srecom pa ima igraca raspolozenih za golove kad Salaha nema, Luiza nece a Darvin umesto tri, ubode jedan.
  6. Palmer hettrik. Kakvo pomracenje utd.
  7. Ko drugome kapu kroji, il je krojac il je nevolja. Klop nema naslednika, ne treba ni gledati to na takav nacin. Uprava treba da nadje pravo resenje a navijaci da ne gube strpljenje sa pocetnim rezultatima. Ne treba uzimati trenera koji stice iskustvo i kome bi zadatak bio pretezak a Liverpul nije klub cijim je trenerima lako a tek ne treba dovoditi olinjale lisce kojima je konto prazan a srozavanje izgledno.
  8. Кad se zatvara ovaj topic?
  9. Janne240

    RIP

    Iskreno, nije mi se svidjala ta kompozicija, narocito sto je Dado bio u drugacijoj ulozi, a Sladjana je zaista iconic u toj pesmi. Inace, naruceni songovi i pesme Dada Topica su mi prilicno osrednje i dosadne kompozicije, narocito za Bolji zivot. Za milion godina, je nesto drugo i oboje su tu ok, za delove koje su otpevali svojim autenticnim glasom. Ne znam za neke druge njihove zajednicke nastupe...ali evo jednog od tih sa drugom pesmom. Sjajan duet u svakom pogledu. https://www.youtube.com/watch?v=U2_UNN4ykzU
  10. Gledao danas, Jaglicic prenosio, nisu toliko bolele usi i dusa, eto nesto korektnije i manje gnjavatarsko prenosi Igor. Nisu mogli u najavi da isprave satnicu, toliko o tome. Dakle, kraj sezone 2023/24, suma sumarum, veoma zanimljive a finale na Planici odrzano je u zaista odlicnim vremenskim uslovima sto nije cest slucaj. Medjutim samo tri leta preko 240m a Planica je u tom pogledu odlicna letaonica jer kao i Vikersund omogucava stabilne letove preko HS, (Vikersund nesto duze). Ostao je stari rekord Planice od 252 metra iz sezone 2018/19. Drugi dan slabio Huber ispred Domena Prevca i Snicola, dok je Kraft ostao bez podijuma a to je ujedno znacilo da je titula malog kristalnog globusa - Svetski kup letaca, pripala Danijelu Huberu. Dakle> 1. D. Huber, 2. S. Kraft, 3. Peter Prevc Svetski kup sezona 2023/24, generalni poredak> 1. Stefan Kraft, 2149 2. Rjoju Kobajasi, 1673, 3. Andreas Velinger, 1488 U poretku nacija 1. Austrija 8149, 2. Slovenija 5142 3. Nemacka 4360 Odrzano je 39. takmicenja sto timska sto pojedinacna koja se boduju u poretku Sv. kupa nacija. U zenskoj konkurenciji> 1. Nika Prevc - 1454 /Slo 2. Eva Pinkelnig 1305/Aut 3. Aleksandrija Loutit 1050 /Kan
  11. Ovi dunsteri, diletanti i tzv strucnjaci, ne prenose Finale timsko na Planici, gule sa snukerom zabavno je. Sramota
  12. Izgleda kao da vodis zivot u kosmickoj kapsuli.
  13. Janne240

    Blues

    Dragoljub Crncevic Crnke, Point Blank. R.I.P
  14. Nisam samo 3. seriju vec je bilo jasno za poslednjih deset. Silje Opset svetski rekord u zenskoj konkurenciji 230,5m. Letove u Vikersundu dobio je Huber, a ukupni pobednik Raw Air turneje, je Stefan Kraft, drugi Peter Prevc a treci upravo D. Huber. Sledi zavrsetak sezone na Planici.
  15. Otkazana danasnja takmicenja na sutrasnjem su programu letova u obe konkurencije u Vikersundu. Bilo bi lepo iznenadjenje videti makar jedan svetski rekord, pre svega u zenskoj konkurenciji. ...a u muskoj, realno bilo bi cudo, vec skoro deset godina star Kraftov 253,5m nije uverljiv, dok ne bude cela brojka recimo 260.
  16. Utisci sa Svetskog dvoranskog u Glazgovu od trkaca su za mene> Bimiš, Dum, Džoš Ker koji je dobio Etiopljane na 3000. U ostalim disciplinama u obe konkurencije, bilo je sjajnih rezultata i uspeha, Gardasevic u skoku u dalj i Milica Emini u sprintu, sticale su iskustvo.
  17. Da se vratim samo na onaj gol koji je primljen, neverovatno da jedan tim ne brani korner, pritom isto nastavlja i posle primljenog gola, nikog ne postavlja na prvu stativu komandant odbrane Van Dajk, ostavlja prostor celoj odbrani da poziciono brani korner, srecom pa nije bilo drugog takvog gola. Keleher je bio sjajan u par intervencija, inace. Salah je imao odlicno ubacivanje Luizu, koji je morao da bolje resi u napadu akciju. Izvlacenje Nunjeza bilo je neshvatljivo, zamena Gakpo nije se snasao u par navrata. Na samom kraju i start nad Mekalisterom, bio je za cist penal, ali izgleda je Oliver odlucio da ne svira dvaput.
  18. Svi znamo da je ovo trebalo prelomiti pobedom. Veresija kod prvog i sreca-stativa u drugom, spaseni od poraza. Ziher rezultat vec vidjen.
  19. Ma kakvi, nema nezamenljivih, bitan je sistem. Norveski sistem i skola skakanja su nesto drugaciji od evropskih skola-austrijsko/nemacke i slovenacke. Danas Oslo-Holmenkolen> 1. Forfang, 2. Kobajasi, 3. Kraft....Domen Prevc propustio priliku da pobedi ili se nadje na podijumu - 4. mesto. Johansen konacno znacajniji plasman ove sezone - 5. mesto. Raw Air se nastavlja tokom nedelje.
  20. Skace se Oslo...ceka se Vikersund.
  21. Sjajan Endo i Mekalisterova asistencija u volsebnoom golu Nunjeza, ali da moj drugi om.klub NFO zaustavi kad nisu zaustavili mnoge druge, bilo bi katastrofa. Next week biti ili ne izgubiti! YNWA
  22. bas ko ta gore, duplo sediste, secam se ko juce a bilo pre 40 i kusur godina. Doduse neka svetlo plava izbledela...deda bio stari Rus.
  23. Secam se kao dete dok me je mati dovodila u Pancevo, kod rodbine tamo kod aerodroma UTVA, bio je neki sinobus koji je cesto tuda prolazio prugom iza nekog drvoreda topola a u dvoristu te kuce, stajala je stara Vespa, sa onim sirokim sedistem, a baba mi je donosila slatkis zeku od secera na stapicu.
  24. Komentatori sa Eurosporta, dobri su u biciklizmu, alpskim sportovima, nordijskim narocito bijatlonu, fudbalu kako koji. No mnoge je bolje/sportove gledati, nego slusati.
  25. Mene je kao dete to uspavljivalo...otvorena terasa i zvuk usisivaca, zima, milina. 😄 Zgodan je bio sa onom drskom lako se koristio i prenosi i za FIAT 750 SC ili deluxe, kada je trebalo pocistiti.
×
×
  • Create New...