Jump to content

Göbekli Tepe

Član foruma
  • Posts

    6,013
  • Joined

  • Days Won

    4

Everything posted by Göbekli Tepe

  1. Sve je to šminka i suštinski irelevantno Ono što je bitno je da se svake godine sve više i više olakšava napadačima a otežava odbrani. Ovo godine je zabranjen tzv hipdrop tackle. Em što će biti jako teško za suđenje, biće dosta proizvoljnosti i mogu da se kladim da će biti puno upitnih odluka po ovom pitanju. Takođe će postati nemoguće teklovati ako si iza igrača, što otprilike znači, ako te obiđe, puštaj ga da uđe u EZ jer jebiga NFL, gledanost, puno poena kurci palci. Do 2030 ima da stave zastavice za pojas pa udri.
  2. "Razdužili flašu "....evidentirano i stavljeno u vokabular.
  3. Mislim da misli na Roma-Leverkuzen
  4. Mila ili Roma ide na pobednika Leverkusen-WHU.
  5. Mislim da ja bolje znam dal radi dobar posao ili ne. Kad bi ekipa igrala aktivno i napadački kao sinoć ili u drugom poluvremenu proitv Burnlija, navijači bi pevali "Moyes till I die", a ne ovako. Igraš ko pičkica protiv fenjeraša jedno poluvreme, potoneš na 0-2 pa se tek onda setiš da bunker i kontre nisu jedini način da se igra fudbal. Isto tako prva protiv Frajburga. Igraš ko pičkica i izgubiš prvu, a sinoć se videlo kako ekipa može igrati kad ih pustiš da igraju. Sledeća protiv Leverkuzena.
  6. Obratite pažnju na četvrti gol WH večeras.
  7. Btw...trejdovali smo za Burnsa iz Karoline. Sama cena trejda je više nego povoljna pošto je on bio tagovan s namerom da bude trejdovan, ali sumanuta količina para koje ćemo mu dati je otprilike kao da je dečko drugi dolazak Lorensa Tejlora, Majkla Strahana i Osi Umenijore kombinovano. @L' Imperatore Kakav je ovaj OL što nam dolazi iz Rejdersa, ( Jermaine Elumeunor ) hoćel'l biti upgrade posrnuloj OL Giantsa.
  8. Kad ga je Joe Shoen tagovao prošle godine rekao mu je da je to biznis i da to nije ništa lično. Kontam da SB sad može takođe da kaže da to nije ništa lično, nego samo bizniz. Lično kontam ja sve to, kontam i da hoćeš malo da ga otpozadi staviš GM-u za kog osećaš da nije postupio pošteno prema tebi, kontam ja i da se igrači tamo ne doživljavaju te stvari kao što doživljavaju fanovi, sve sve....ali ovo je priličan kurac u usta fanovima koji su ga bukvalno obožavali. Jebe se i GM-u i vlasniku gde si ti potpisao otprilike. Čitam po tviter komentarima da će biti paljenja dresova. Lako je njima spaliti dres, kako ću ja promeniti nick na lichess-u
  9. Kad igraš protiv WHU fudbal postaje neki čudni hibrid istog sa odbojkom. Identično su nas zakinuli za penal protiv Frajburga u četvrtak, takođe.
  10. Ovo sam ja pomislio gledajući nedavno prvi deo. ( Odgledao ga nedavno da ne bih čekao dve godine na drugi, a ne bih da sam znao da ide i treći, ali to je druga priča ). Elem, pokidala žena ulogu. Bukvalno sam dobio želju da skinem Silo sa torenta i odgledam čisto da proverim jel stvarno tako dobra ili joj se samo omaklo.
  11. Eno Anćeloti prozvao UEFU, traži naknadnu suspenziju za Vinisijusa i da se ponovi tekma.
  12. Znam i ja s vremena na vreme da napravim spisak stanara tiket i jednom sam kao i ti ovde bio dosta blizu. Gađao sam maksimalu, soccer kladionica, tada je 10 miliona bila maksimala u soccer-u. Posle su digli na 15. Jedna tekma nije odigrana tako da dobitak ne bi bio 10 miliona nego negde oko 7. Uglavnom, tu je bilo preko 30 parova sigurno, ne sećam se tačno ali se sećam da tri nisu došle. To je bilo 2020. kad se sezona nastavila nakon korone. Igrao sam Sarajevo u BIH šampionat 1X&2+ protiv nekoga. Poveli 1-0 u nekom drugom ili trećem minuti i ostalo 1-0. Igrao Hajduk u Hrv. šampionatu protiv nekog 1X&(I 1+ & II 1+). Hajduk dobio 3-0 ali sva tri gola pala u drugom, i na kraju prolaz Atletika protiv Lajpciga, Lajpcig ih izbacio.
  13. Pivo po izboru od mene za gospodina Meka zbog njegovog komentara o Kejt Bekinsejl. Kad sam ja to pričao, doduše nikad nisam ovako lepo to sročio, ali to je to....
  14. Btw...da sam sudac broj 16 Botafoga bi mi dobio crveni istog nanosekunda, a onda bih mu dao crveni svaki sledeći put kad bih mu sudio...čisto iz principa.
  15. Göbekli Tepe

    La Liga

    Fudbal se igra do poslednjeg sudijskog zvižduka. Nikad još nisam čuo da se fudabl igra i posle poslednjeg sudijskog zvižduka. Igrači Valensije su čuli zvižduk i stali. Gola ne bi bilo da se nije čuo zvižduk i da igrači Valensije nisu stali.Sudac ima pravo da svirne poslednji zvižduk kad god smatra da je to potrebno. Sudac može da svirne kraj utakmice dok fudbal ide u prazan gol jednu desetinku pre nego pređe gol crtu i opet će biti po pravilima.Jedini problem ovde su igrači i navijači Reala koji nisu navikli da kontroverzne ali svejedno ispravne odluke, idu protiv njih. Inače, mislim da bi kraj uvek morao da se sudi kad je neutralna situacija, znači sačekaš da se završi napad, bude neki gol aut ili ekipa koja se brani osvoji fudbla i onda sviraš kraj. Sa te strane razumem frustraciju igrača i navijača Reala. Pa i eno na Notingem-Liverpul je pušteno da se igra do kraja napada pa je Liverpul dao gol ( što bukvalno može odlučiti šampiona kad se sve sabere i oduzme ) i mislim da tako uvek treba postupati.
×
×
  • Create New...