Jump to content

blade runner

Član foruma
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

blade runner's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Dedicated
  • Reacting Well
  • Week One Done

Recent Badges

94

Reputation

  1. U blatu smo. Volimo Zvezdu i košarku kao sport. Nismo napravili iskorak ni u ULEB kako li se zove više ni u EL. Samo borba za prvog petla u kokošinjcu...A mislim da u basketu još uvek može neki Bari 91. Ne zadugo jer vrv. Dubai i pokušaj pravljenja profita. I meni lično kao navijaču smeta ta činjenica. Super je razbiti Zadar...Odlično dobiti derbi. Ali majkumu ajde neki iskorak, ajde neki top 8 ili top 10 barem...Aj sa Realom finale da kidamo živce ali na konkretno. Ali jok. Idemo dalje.
  2. Samo da napišem (primetim), odlična diskusija na nekoliko prethodnih stranica, sagledavanje igre, igrača pojedinačno, problema i mogućih rešenja iz više uglova, pravi 4room 🙂!
  3. I moram reći ponovo...Gledajući 5 naših startera u vrsti, tokom ludog nadvikivanja EL himne, vrteo sam glavom, jer, neko će nešto i odbraniti, ali ko će od njih organizovati i spustiti tu loptu u koš. Nije bilo dobro.
  4. Početna 5 ka, još dok su momci stajali u vrsti slušajući tzv.himnu EL, mi je unela nervozu, nespokoj, loš osećaj...Psovao sam jako prvih 5 minuta, bilo mi je žao našeg Dobrića koji nam bio 6.igrač...A onda comfortably numb. I pre, iako subjektivan, mnogo puta i pod Radonjom i Tomićem I SO, patio sam gledajuću našu igru, ružnu košarku i manjak talenta...Deja vu. Pratim KK Zvezdu od neke 82. ...I tad smo rudarili imali puno netalentovanih igrača...Ali se zaljubio u borbenost, neodustajanje, underdog ulogu. Ove godine i nekih prethodnih, samo nekih, kao čovek od 50. želeo sam i očekivao da uživam u Igri da vidim smisao da me tim za koji navijam ispuni u metafizičko iracionalnom smislu, kakav je praćenje sporta i strast koja proističe....Žao mi nas drugari, nas koji pojedosmo džigericu, očekivajući promenu. Ipak je to do mene tj.nas.
  5. PS govor tela i facijalne ekspresije Šabaza mi se ne dopadaju, kao da tu postoji zdravstveno/psihološki problem...
  6. Nakon pripreminih i 3 kola EL, moj utisak, fali nam Lojd(oliki) i Kalinoliki/Šengelijoliki, umesto Kuz, Lazarevic, DeDa, Tobi (ako se uskoro ne pojavi u slovenačkom modu)...Nestrpljiv sam i senzibilsan prethodnim sezonama.
  7. Čestitam Borcu na odličnoj tekmi i želim Čačku halu od 5000 mesta. Svaka čast!
  8. Gidra je potpuno zabagovao, mentalno, jer je bio pod pritiskom i jer ga je bila sramota...Od njegovih zemljaka, iako bi trebalo da bude obrnuto. Airball ne postoji u njegovom repertoaru, taman pijan da igra. PS gore nego mali Ivanović u Podgorici.
  9. Bez ove 4 ke, tesko cemo tuci jake protivnike.
  10. Dobili nas standardno, Smits, Ulanovas...i malo Butke. Publika 6. igrac, nismo bili dovoljno dobri da pobedimo, a to je jedini nacin da ucutkas velike sportske prijatelje iz Viljnusa. Zakucavanje Butkeviciusa, Teova odbrana, ALI kasnjenje Bolomboja na faul ili blokadu, par ekselans. Mitrovic 1. centar, mislili smo da ce biti 3.
×
×
  • Create New...