Jump to content

El Duderino

Član foruma
  • Posts

    55
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

1,075 profile views

El Duderino's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • Very Popular
  • Dedicated
  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well

Recent Badges

109

Reputation

  1. Sjajna utakmica, prva koju sam gledao na turniru ove godine i ovako mi se posreći. Šteta što je jedna ekipa ispala, stvarno su me obe oduševile borbom i kvalitetnom igrom. Tristan da Silva baš liči na brata u svakom smislu. Odličnu utakmicu je i on odigrao, borba na maksimumu, a uvek stpljivo, nikakvo srljanje i onda izbor dobrog rešenja. Cody Williams isto jako kvalitetno igra, a i onako vižljast izgleda prelepo na terenu, šteta za ovo bacanje na kraju. U odbrani takođe pametan. Hadley se borio kao zver, a Simpson da je dao onu otvorenu trojku na nerešenom bila bi savršena partija. Kolek je baš izvukao Marquette, u drugom poluvremenu su svi stali napadački.
  2. Odlična utakmica Marquette Colorado za sad. Marekt krenuo jako na početku Kam Jones ih zatrpao, ali se Colorado strpljivo vraćao po malo i sad je klackalica od početka drugog poluvremena. Kolek igra baš dobro već 9 as i dosta ulaza na levu ruku i baš lagano završavanje, bez imalo cimanja.
  3. Vrhunska serija, samo nastavi. Sent from my 23049PCD8G using Tapatalk
  4. Tu su negde jer oba imaju devojčicu za glavnu ulogu i imaju bave se svetom iz ugla deteta, ali je za mene Leto i bolji i draži film 🙂
  5. Lep film. Umeju Britanci da naprave ovakve filmove o detetu i samo jednom od roditelja. Podsetio me je malo na proslogodišnji Aftersun koi mi je dar film i koji je doduše prilično bolji film, pa mi je možda i to podiglo sveukupni utisak. Sve u svemu nije epohalan film, ali ne vidim ni kako nekome može da bude loš. Kao i u, već pomenutom, Aftersunu opet je uloga ćerke najbolja u filmu i ovaj put je to iznela simpatična Lola Campbell.
  6. Pisao je kolega @Nek grmi jako na temi o poslednjem pogledanom filmu, ali zaslužuje da bude ovde. Sve je perfektno, plus daje i tu dodatnu draž da preispituješ svoj stav u odnosu na stavove i poglede glumaca, a nakon toga i generalno u odnosu na neke živote situacije je tak korak iznad zbog čega mi je film sjajan i za totalnu preporuku.
  7. Braćo grobari držite se ovo je pakao. Ako se slučajno desi da izjednače na 2:2 voleo bih da se upadne na teren i da im se prebije cela delegacija koja je došla. Sent from my Mi 9T using Tapatalk
  8. Mnogo mi se svideo ovaj film, najviše zbog glavnih glumaca, a pre svega devojčice Frankie Corio koja glumi Sophie. Film prati letnji odmor koji je jedanaestogodišnja Sophie provela u Turskoj sa svojim ocem Calumom i priseća se tog vremena sad kada je odrasla i ima svoje dete i uviđa koliko je otac bio depresivan uprkos tome što se sa njom uvek trudio da to prikrije i da joj druženje učini zanimljivim, da rade neke glupave stvari. Oca sjajno glumi Paul Mescal kod kojeg se vidi ogromna ljubav prema svojoj ćerki, ali i da iz njega izbija ta doza melanholije koje nikako ne može da se otrese koliko god se trudio. Frankie Corio sam spomenuo u prvoj rečenici, ali moram još jednom da naglasim koliko je to dobar performans, ona uopšte ne glumi i iznosi svoj lik sa takvom lakoćom i simpatičnošću. I da mi se nekako film nije svideo, svima bih preporučio da pogledaju zbog nje. Ovo je debi film režiserke Charlotte Wells čija režija me podseća na ulogu male Sophie jer sve klizi tako lagano, ima lepih kadrova i igrarija sa video kamerom iz devedesetih koju otac Calum nosi na putovanje i snima svoje doživljaje sa ćerkom. Jedva čekam nova ostvarenja režisreke, glavne glumice i glumca.
  9. Nadam se da ljudi prate, treća epizoda je izazvala ozbiljan potres i u svetskoj štampi 😄 U medjuvremenu sam pogledao i treću sezonu Barrya da se spremim za poslednju koja uskoro kreće. Baš odličan Barry i taj prelaz od klasičnog komedija sitcoma do ovoga što je trenutno mi je sjajno odrađen.
  10. U suštini nisam stizao u realnom vremenu da gledam utakmice pa sam ili vraćao unazad ili skidao utakmice da pogledam i hvala bogu da je ovo koledž košarka pa možeš da se sačuvaš da ne saznaš rezultat. San Diego State je nastavio sjajnu sezonu, uspeli su strpljivo i malo po malo da preokrenu protiv Creightona i da ih tim svojim ritmom skroz izbace iz utakmice. Dugo je Creighton delovao kao dosta bolja ekipa koja nema onoliku prednost koju bi trebalo da imo i uspeli su Aztecsi da povedu, a na samom kraju utakmice su obe ekipe napravile nestvarne greške. Prvo je SDSA imao 2 razlike i napad na 35 sek do kraja i uspeli su prilikom izvođenja da bace loptu na zicer Creightonu, a onda je Nembhard napravio faul u poslednjoj sekundi nad Trammellom koji je uspeo da pogodi drugo bacanje. Najbolji igrač SDSA Bradley je opet bio loš, tako da bi mogao na F4 da izvuče neku dobru partiju da se zahvali saigračima. Ovaj put je najefikasniji bio Bulter, Trammell doneo pobedu opisanim bacanjem, a ponovo je sjajan beo Ledee, borio se jako i imao važne skokove, pa čak i poene, Mensah takođe solidan. Za Bluejayse je najbolje odigrao Kalkbrenner, solidne partije Kalume i Scheiermana, ali je falila bolja igra Nembharda i Alexandera naročito šuterski. Poslednji učesnik F4 je Miami koji je pobedio Texas. Texas je loše počeo utakmicu, gubili su 7:0 i 9:2, ali su nakon toga krenuli da melju i stvarno su igrali odlično i prelepo, baš kao ekipa sa glavom i repom kako je Twister i najavio. Marcus Carr je iskusno vodio ekipu, pogađao je, razigravao saigrače i uz pomoć pre svega Allena i Ricea je držao Texas na solidnoj distanci. Wonga su bili ugušili u prvom poluvremenu, bio je očajan, Miami nije šutirao trojke uopšte, mislim da je na kraju poluvremena šutnuo samo 2, a pogodio jednu, a u nekom momentu sam video podatak da je Texas na 18 pogođenih šuteva imao 15 asistencija. Stvarno su većinu utakmice bili mnogo bolja ekipa i onda su odjedanput stali, Wong je pogodio neke teške šuteve, Jordan Miller koji od starta bio najbolji igrač Miamija je nastavio da trpa, a u prelomnom delu je odličan bio i Wooga Poplar. Na kraju mislim da je Longhornse koštalo što su napravili mnogo bespotrebnih faulova i dozvolili Miamiju da ih pobedi sa bacanja. Očekujem da pršti na Uconn Miami, a nadam se i da će Florida Atlantic u finale sad kad su izbacili najbolju priču ovog turnira Markquisa Nowella.
  11. Uf jedva čekam da danas krenem sa poslednjom sezonom Successiona. Nedostajali su mi poremećenici.
  12. Zanimljiva utakmica Kentucky Kansas State. Svaka čast Markquisu Nowellu, izneo je svoju ekipu do pobede, sjajan je bio. Poenterski dobar, pogađao je teške trojke, imao brdo asistencija i bio je pravi general svoje ekipe, svima im je dao samopouzdanje, čak i kad su bili loši on je odisao smirenošću u fazonu ne brinite ništa ja sam tu, sve ću nam rešiti. Plus ga je sve vreme čuvao Cason Wallace, obrambena zverka. Wallace je takođe bio odličan za Kentucku, Tshiebwe isto, razgrtao je sve, ali ih je upropastio Antonio Reeves, šutirao je 0-14, trojke 0-9, mislim da nikada nisam video gori procenat šuta, pritom je on najbolji šuter ekipe. Prve poene je dao sa bacanja na tipa 15 sek do kraja i onda je na 6s do kraja pogodio trojku za svoj jedini pogodak iz igre i ukupan šut 1-15. Žao mi je što Wallace ispada, ali mi je baš drago da je Nowell uspeo da odvede svoju ekipu dalje, zaslužio je ovakvom partijom. Sent from my Mi 9T using Tapatalk
  13. Sjajan početak Iona Uconn, pogađaju obe ekipe i pršti od energija. U drugim vestima Terquavion Smith odličan u prvom poluvremenu, a Kam Jones mislim da je dao 18 poena zaredom u delu kad je Marquette prelomio utakmicu.
  14. Izvuče se Xavier. Kennesaw je došao do otvorenog ulaza, ali je Nunge lupio strašnu rampu onižem Burdenu.
  15. Kennesaw trenutno gazi Xavier i Seana Millera. Spartansi su se malo mučili protiv USCa, ali su uspeli da prelome. Falio je poenterski Boogie Ellis da bi USC možda ukrao pobedu, šteta baš graciozno izgleda sa loptom.
×
×
  • Create New...