Jump to content

Barkley#34

Član foruma
  • Posts

    11,194
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    17

Everything posted by Barkley#34

  1. Hoće, promašićemo ga. Tačno. A ima i do toga što je otvorena sezona lova na njega pa ga bije ko hoće.
  2. U pravu si, ostaje nam da se uzdamo u to da ćete ih dobiti u Carigradu u poslednjem kolu.
  3. Morao je nekog da mu petorka ne umre. A kod Alekse nikad ne znaš na koju će stranu da okrene pa ajd da ga proba još jednom.
  4. Jasno, dođe samo pet igrača na meč i očekuješ da će izgurati do kraja. Pa neće da može.
  5. Tačno mi dođe da kupim koševe i da ih izlomim u deliće. Izlaze nam lopte iz obruča dok Gos daje dve ludačke trice.
  6. 27 jebenih poena smo primili u 4/4. Kako, jebote???
  7. Kako useremo momenat pa to niko ne može.
  8. Ladno bi Vokap dao trojku da nije bilo faula u napadu, fuuuuuu
  9. Al' što se Gosu uvek digne na nas.
  10. Naneli ne postoji danas, imamo opasan minus sa njim.
  11. Bilo je dosta dobrih stvari, posebno u 1/4, bez obzira na prilično kamenjarenje i kasnije gubitak pameti u delu 2/4. I to smo preživeli što je velika stvar. Rajt nas je baš zaustavio, snažan i pokretljiv. Sudije su tragedija, nadam se da nas to neće izvesti iz takta.
  12. Oa politički je podoban za nas koji smo protiv ovih Vučićevih poltrona u savezu.
  13. Ako je Vidiću najveća kvalifikacija politička podobnost, koje su kvalifikacije postavile matorog Džaju na poziciju fikusa, Nedimovića, kao i Piksija na mesto selektora? Kao što sam već upitao, šta tačno možemo da izgubimo? Elem, kakav god da je Vidić, treba promešati stvari u našem fudbalu. Pre bih video forumaše na čelu saveza nego ove koji nam sad kroje kapu jer i da hoće ne bi mogli da budu takva goveda.
  14. Šta imamo od Vidića - veliko ime, dobre kontakte, neku školu završenu i upakovanu lepu priču. Međutim, i to je više nego što nudi bilo koji drugi aktuelni sportski radnik u Srbiji. Mislim da se niko ovde ne loži na to da je on neki bogotac spasilac, ali je primetno bar u stavu bio drugačiji od svega što imamo u ponudi i jedini koji se ponudio kao alternativa. Šta bismo tačno izgubili i sa kojih bismo visina pali ako bi se on pokazao neuspešnim? Uostalom, ko su te druge iskusne i sposobne opcije? Ima li ih?
  15. Barkley#34

    SRBI u NBA

    Superstar, superstar Bogdana udario Superstara, superstara Srbin pobedio
  16. Stvarno nije u redu što Vidić nije uzeo da šefuje u Železničaru, IMT-u ili nekom drugom perspektivnom klubu i tako se uči brižljivo čuvanim tajnama poslovanja naših vodećih fudbalskih radnika.
  17. Kad je PFC 2003. ušao u LŠ preko Njukasla prva čestitka koja je stigla u klub došla je od navijača Sanderlenda, Njukaslovih ljutih rivala. Pa ti vidi. Ima ljudi koji se više bave tuđim timom od svog ali mislim da si ishiperbolisala par tata&zajebavantskih postova. Uobičajeno je u navijačkom svetu da se ne želi uspeh velikom rivalu i ponavljam, sve dok to ne skrene u neku patologiju uglavnom je izvor dobrog ili manje uspešnog podjebavanja i spašavanja sebe od istog u slučaju uspeha tog rivala.
×
×
  • Create New...