Jump to content

29.05.1991

Član foruma
  • Posts

    322
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

1,208 profile views

29.05.1991's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • Very Popular
  • First Post
  • Collaborator
  • Dedicated
  • Reacting Well

Recent Badges

378

Reputation

  1. Meni je veća misterija kako smo uspeli da ne pobedimo ovo nego kako su napravljene piramide
  2. Jbt, ovo bi random junior iz beton lige zakucao u mrežu al ovaj naš "golgeter" od 4M ne ume
  3. Neko je ovih dana kačio statistiku gde je svaki udarac u okvir našeg gola završio u mreži na poslednjih ne znam koliko utakmica. Evo i večeras, od 17 šuteva Lajpciga u prvom poluvremenu samo je 1 išao u okvir gola i naravno primili smo gol iz tog udarca. Ne znam da li postoji ekipa koja prima gol iz BAŠ svakog šuta u okvir gola.
  4. Jbt, ovim našim nazovi fudbalerima je misaona imenica i osnovni fudbalski element kao što je pas do prvog igrača pored sebe. I o čemu mi onda da pričamo.
  5. Moja greška za Dionija, priznajem, ali to ne menja poentu. Polako sa hvalospevima za Marina. On je svakako upgrade za Mitu (kao da je to neko dostignuće) ali treba još da se dokaže. Već je imao promašaja, bez obzira na razna opravdanja, a ovi igrači koji se dovode mogu da ispadnu pun pogodak ali mogu da budu i takav kamen oko vrata od kojih ćemo teško da se oporavimo. Cifre su velike za igrače ovog CV-a ali bi više od svega voleo da me demantuju.
  6. Pa Marin je i doveo Kulibalija i Dionija, nego se to brzo zavoravilo
  7. I Šilja je sezonu pre poslednjeg povratka u Zvezdu igrao u Turskoj i bio dvocifren (14 golova) pa smo jedva dočekali da ga se rešimo. Tako da to baš i nije neko merilo ali ajde da vidimo ima li baruta u ovome sem za napušavanje navijača. A da košta - košta. 4+1M, i plata 1M po sezoni.
  8. Ma što je najgore nije igrao ni u tom Bazelu koji se raspada i ni ne liči na onaj Bazel od pre par godina. Prošle godine je igrao u drugoj Francuskoj ligi i ispao u treću a ovih par utakmica nakon povratka u Bazel skoro pa nije ni igrao. I opet ga šalju na pozajmicu. Eto, takvog igrača mi dovodimo da nam bude pojačanje za LŠ.
  9. Mi imamo bolji tim nego prošle sezone ili bar imamo bolje vođen tim nego prošle sezone jer imamo trenera a ne Coknu dok su Čuka i TSC slabiji nego prošle sezone. U istom periodu kada mi imamo utakmice u LŠ i oni imaju svoje evropske utakmice gde će verovatno proći mnogo gore nego mi. I treba li da nas plaše utakmice sa takvim Čukaričkim i TSC-om. Tek za Partizan ne znam šta bih rekao. Oni su u velikom raspadu i mislim da je konačno vreme da u jednom derbiju pokažemo razliku u kvalitetu koja postoji već godinama ali se to i nije toliko videlo kroz rezultate. Sa Sitijem je svejedno kad i gde igramo, niko realan tu ne očekuje ama baš ništa. Pa ako već možemo da biramo onda bolje prva tamo jer bi nas svakako i ovde uništili. Prvo kolo i svi će da odigraju maksimalno pa onda bolje da to bude u gostima jer nam poraz ne gine. Da li sa 5 ili 7 komada, nebitno je. I ne verujem da će to bilo koga da deprimira i demorališe ili navuče gnev navijača. Sve u svemu, raspored nije loš. Nama su ionako presudne utakmice sa Young Boys-ima i cela sezona nam staje u te 2 utakmice.
  10. Mora li svaki put da dobijemo u grupi aktuelnog ili budućeg šampione Evrope
  11. Oni su pre svega igrali bez mozga, noge su tu bile manji problem
  12. Miloš Vulić na 2 godine u TSC-u
×
×
  • Create New...