Jump to content
Vox92.net Forum

DonJuan

Members
 • Content Count

  458
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

433 Excellent

1 Follower

Recent Profile Visitors

99 profile views
 1. Ne bih sada da ulazim u rasprave kako je trebalo i šta je trebalo i kakvi su oni i kakvi smo mi, pošto više zamara priča koja ne vodi nigde, a posebno objašnjavanje i slično. Elem, bez obzira na rezultat čestitke momcima na sinoćnoj utakmici, zaista su dali sve od sebe, golovi su nesrećno primljeni, ali i oni su imali izglednije prilike, tako da je tu negde sa rezultatom. Mi napredujemo što se tiče LŠ, treba još mnogo iskustva, treba nam konkurentiji roster i biće sve na svom mestu. Još jedna poruka upravi, ne prodajte klince za kestenje.
 2. Po tome što prvo moraš da nam objasniš ko su ovi ljudi oko Jeremića, pa ćeš dobiti odgovor.
 3. Crvena zvezda: Borjan - Gobeljić, Degenek, Milunović, Žander - Kanjas, Jovančić - Garsija, Marin, Van la Para - Pavkov. Napljuvaste Milojevića za sve pare, zbog igrača koji neće startovati. Šta sada?
 4. Pa metnuo ga je u Parizu, ali jebiga zaboravlja se zbog rezultata 🙂
 5. On je naš čovek u njihovim redovima, samo pazite da ne saznaju komšije.
 6. Što je najgore za Genk, nema naznaka da će stati na ovome. Red Bull je na steroidima, za vikend su dali 7 golova, sada 5 na poluvremenu....Doooobro je što smo izbegli ovu grupu.
 7. Ma i to nije problem, problem je da ih ne inkorporira neka državna organizacija, a sve dok su na ovom nivou, i te kako se mogu držati pod kontrolom, ali ako dobiju malo vlasti, to može biti ozbiljan problem.
 8. Možda u Beogradu. Što se tiče sutrašnje utakmice, bez nervoze i prevelikih očekivanja. Igramo LŠ i to je dovoljno, a šta bude, biće.
 9. Moram da primetim da većina srpskih nacionalista malo luta u svom identitetu - krst od metar, "domoljubne" tetovaže, posteljina ala zastava Srbije....i Supermen gaćice...hmmm.
 10. Moguć je i taj scenario, ali mislim da treba ipak sačekati dok sam proces ne počne u februaru, jako su velike podele unutar stranke na lokalu, tako da je čak moguće i da se progura neki kandidat "iz senke". edit. treba takođe imati u vidu da je od zadnjih pet predsednika, samo Buš stariji izgubio drugi mandat.
 11. Berni je trebao da bude novinovan i pre četiri godine, ali su odlučili "super elektori", tzv. partijski poslušnici, tako da i sada treba sačekati. Veliki je rascep u Demokratskoj stranci na "tradicionalni" deo, tj. onaj koji je na prošlim izborima progurao Hilari, i "liberalni", koji traži promene unutar stranke i sve više im se jebe šta im poručuju iz centrale i koje kandidate guraju počevši od lokala pa nagore, tako da, ja bih sačekao....ima za to još puno vremena, na kraju krajeva izbori počinju tek u Februaru i dug je put do nominacija. A možda i dođe do nekog kompromisa, mada lagano može da dođe do cepanja stranke posle ovih izbora, ako opet bude igre sa glasovima.
 12. Pa sutra da ga zadavi, a prekosutra mirno da igramo 🙂
 13. Vidiš, to sam potpuno smetnuo s' uma 🙂
×
×
 • Create New...