Jump to content

Don Juan

Moderators
  • Posts

    9,397
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    8

Everything posted by Don Juan

  1. Verovatno zato što su iz Niša, i vole da igraju kod kuće, a ne da budu cirkus Kolorado koji će se po direktivi seliti od grada do grada.
  2. https://sportklub.n1info.rs/fudbal/srbija-super-liga/saznajemo-ofk-beograd-se-seli-u-zajecar/ Neka igraju gde hoće, ali klubovi koji nemaju uslove da igraju u najjačem rangu takmičenja, ne treba ni da igraju. Koja je logika da klub iz Beograda se seli u Zaječar? Koliko imaju navijača tamo? Ok, biće puno kada dođu Partizan, Zvezda, možda Radnički, ostalo zaista ne verujem da će ikog da interesuje nešto preterano.š
  3. U 19h je zakazano koliko znam, a drugo polufinale je tu negde, ne znam da li Kragujevac ima reflektore, ali ako ima onda stvarno kretenski potez. Za Arenu si u pravu, nestvarno je rade sa terminima. Ne razumem zašto ne usvoje zakucane termine kao Englezi, a kada se igra radnim danima meč ne može pre 20h.
  4. Sledeće sezone novi klub u SL - Ofk Beograd iz Zaječara 😄
  5. Elem, dupli poraz za Barsu, em su ispali iz LŠ, em neće igrati SP za klubove sledećw godine. Atletiko će ipak biti tamo. Još se čela Arsenal, ako oni ne osvoje LŠ, onda Red Bull ide na SP.
  6. Meni ono nije bilo ni za faul, a ne za crveni. Jeste stavio ruku, ali milim da nije bilo start dovoljnog inteziteta da onako padne.
  7. I Naoredak i Mladost izborili play off, a onda gube od davljenika na svom terenu. Baš čudno 😄.
  8. Moraš da objasniš šta ti je konkretno smešno? Smeješ se avionima generalno ili ti je rečnik toliko uzak da ne možeš ništa drugo i da napišeš?
  9. Ne bih da komentarišem tuđe trenere, ali Duljaj je sam sebe zadržao. Možda nije stručnjak ekstra klase, ali zna da motiviše ekipu i to se vidi iz aviona, a nekada je to pola uspeha. No nama je naša igra problem i to mora da se popravlja, inače ćemo opet otići korak unazad. Evo sada će derbi pa neka pokažu da li imaju nekog kvaliteta za korak više.
  10. Ja se iskreno nadam da u klubu ne razmišljaju ovako, pošto u prva dva kola mogu lako da krenu kola nizbrdo. Na kraju krajeva, jadna je ta titula, ako ne pobedimo Partizan makar jednom, plus tu je i kup.
  11. I mene zanima iskreno. Sem što nam je odbrana uigranija, što je i logično pošto su Terza i co razbucali odbranu prodajom Erakovića.
  12. Nije lepo što smo ovo uradili. Samo ću to da kažem. edit. drugo, sudija je obavezan da prekine igru kos sudara glavama. Ružno.
  13. Mada i ovaj u Kruševcu deluje onako...Videćemo.
  14. Ova Arena jebe celu ligu samo tako sa terminima. Moglo je komotno da se igra makar od 18 časova, kada već neće noćni termin. Sa druge strane ja se ne sećam kada smo zadnji put igrali pod reflektorima domaće mečeve. Sve neki mrtvi termini.
  15. Stigla još jedna prijava iz UEFA i to za Tekstilac-Mladost GAT. Naravno, našima ništa nije bili sumnjivo.
  16. Pa tebao je Mitrović umesto Sergeja, ali ok. Ilić ne ide gotovo izvesno na EURO, ali nema veze.
  17. Znači dečko nije odigrao ni cela dva meča, a već je drvo. Lepo. Toliko smo fudbalski potkovani, da jedva čekamo da zapljunemo.
  18. Ništa ni on ne bi uradio. Jednostavno smo loši. Evo Bukari rešio meč. Odlična lopta.
  19. Malo je ovde dobrog, da ri ja kažem. Pogledaj samo kada krećemo u napad koliko su nam linije daleko.
  20. Pritisli Vrščani. Nekako mi se čini da mi igramo jednu utakmicu non stop, samo prorivnik menja dresove.
  21. Tekstilac??? Sunce ti žarko, odakle oni toliko visoko.
  22. Epska glupost je da igrači koji nastupaju za druge reprezentacije, mogu da budu bonusi. Ustvari ne samo koji igraju, nego bilo ko ko nema pravo da igra za Srbiju. Obesmišljeno je pravilo bonusa. Ideja je bila da se stvataju mladi igrači, ali za naše potrebe, za potrebe reprezentacija, naśih,a na afričkih ili iz Okeanije.
  23. Sto posto. Kanga jeste napravio grešku, ali nije jedini u tom lancu koji su pravili greške, počevši od Srnića recimo, koga si volšebno zaboravio. Tačno je da Kanga ima nekada "pomračenja", ali i dalje je jedan od najznačajnijig igrača u našem timu, što opet nije do njega
×
×
  • Create New...