Jump to content

Darth Bane

Član foruma
  • Posts

    3,692
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Darth Bane

  1. Darth Bane

    Bliski Istok

    Ovim si sve rekao.....
  2. Darth Bane

    Bliski Istok

    Sad se cuju sirene u Jerusalemu. Stizu dronovi.
  3. Darth Bane

    Bliski Istok

    Balisticke bi stigle mnogo brze, a izgleda da se jos nista ne desava u Izraelu. Tako da najverovatnije balisticke jos nisu lansirane.
  4. Darth Bane

    Bliski Istok

    Ne znam odakle ti snimci ali dronovi jos nisu stigli do Izraela. Ocekuje se tek oko 2am po lokalnom, odnosno 1am po nasem vremenu da prvi dronovi stignu.
  5. Darth Bane

    Bliski Istok

    Pa ako im treba bar 3h, a od lansiranja je proslo oko 1-1.5h znaci nisu jos ni na pola puta?
  6. Darth Bane

    Bliski Istok

    Tesko da su ti dronovi vec stigli do Jordana ili Sirije?
  7. Darth Bane

    Bliski Istok

    Pitanje je jeli Iran vec razvio nuklearno oruzje?
  8. Darth Bane

    Bliski Istok

    1h je vec prosao. Znaci za 1-2 sata bi prvi talas trebao stici do Izraela.
  9. Darth Bane

    Bliski Istok

    Ovo je vrlo ozbiljna situacija. Jos jedan heavyweight rat. Iran je zaista tvrd orah.
  10. Darth Bane

    Bliski Istok

    Bice ovo jos jedna besana noc. Osecam veliku sucut za nevine civile koji ce najvise stradati.
  11. Darth Bane

    Bliski Istok

    Koliko im treba da stignu do Izraela?
  12. Darth Bane

    Bliski Istok

    Pa Izrael im je bombardovao konzulat?
  13. Darth Bane

    Bliski Istok

    Citao sam da ce nocas Iran da direktno napadne Izrael. U pitanju su sati! Ovo bi vec znacio pocetak III sv. rata!
  14. Nemoj glumiti toliko finocu, jer nisi fin. I mene si, npr nazvao ekstremistom, iz cista mira. Samo zato sto simpatisem Trumpa!? A imam pravo na to, imam pravo da budem za koga hocu!
  15. To je slicno onim "citacima naslova" na drustvenim mrezama: kada procitaju neki naslov, pa krenu da napadaju i autora i tematiku samog naslova, a iz komentara se vidi da nisu procitali ceo clanak! Tako i ovde.
  16. Nemate nista sa Trampom ali imate sa onima koji su protiv Trumpa. Onima sto mu namestaju igre i kradu izbore!
  17. A zasto se sudi Trampu? Zbog silovanja koje je navodno pocinio pre 30 godina?!?!?!? To sve vase komunjare rade i Asanzu i Trampu - sve iz iste branse! Zato Tramp hoce da vrati Ameriku gde je i bila i da ponovo postane ono sto je nekoc bila! Bastion slobode!
  18. Postoji jos jedan jak razlog zasto Skandinavci emigriraju u Ameriku ( i Australiju) a to je klima! Svedska je hladna, Amerika je toplija , dakle kod njih nije iskljucivi razlog ekonomske prirode vec vise lifestyle!
  19. Ako ni zbog cega drugog, voleo bih bih Trampa, da vidim jos jednom Vucica na hoklici ispred njega! Nezaboravna scena! Kako mu je samo to palo napamet!
  20. A sta su oni epohalno izumeli, nesto sto ce promeniti ljudski zivot, kao TV, internet, vestacka inteligencija ... itd. Svi drugi samo poboljsavaju nesto sto je vec izmisljeno. Ne pronalaze nista sustinski novo. Samo iz Amerike dolaze revolucionarno novi proizvodi i tehnologije.
  21. Dobro, a zasto nam svi ti noviteti dolaze iz Amerike , a ne recimo iz Svedske ili Francuske? Sva ta istrazivanja, koja i dovode do novih tehnologija, moraju se finansirati iz necega. I zato je Amerika to sto jeste - "dinamo" citavog covecanstva! Sve novo sto se otkrije, otkrije se prvo tamo, pa zatim odatle se siri po svetu. Tu moc nema nijedna druga drzava na svetu, cak istorijski nije je imala nijedna prethodna civilizacija. U tom smislu Amerika je najuspesnija imperija u istoriji covecanstva.
  22. Ko se jos lozi na kinesku izuzetnost i na kinesku kulturu .... treba da ide da radi za Zijin jedno izvesno vreme, ili na letovanje u Sihanoukville , Cambodia! Nek uradi prvo to, pa onda da razgovaramo!
  23. Samo da Doni pobedi! Jos za vreme svog mandata on je poentirao sta/ko je glavna opasnost- da to nije Rusija vec Kinezi, koji se opasno sire svuda!
  24. Pa 2020 su bili pokradeni izbori i to zestoko pokradeni! Dokazano pokradeni!
  25. danas sam otvorio flasu burbona u cast Donija Trampa! Definitivno predsednicki kandidat Republikanaca, sa velikim sansama da dobije i predsednicke izbore u novembru! Vesti koje su mi ulepsale dan!!!
×
×
  • Create New...