Jump to content

VLADIMIR PERIC VALTER

Član foruma
  • Posts

    1,387
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by VLADIMIR PERIC VALTER

  1. Zar nije Hrvatska sad u ligi B?. Kako je nema u sesirima.
  2. Košarkaš Cibone Filip Bundović proglašen je za najkorisnijeg igrača (MVP) meseca novembra, saopšteno je na sajtu regionalnog takmičenja.
  3. Dobro ja sam rekao sta bih voleo a na upravu i trenera da uticem ne mogu.
  4. Dobro, da odradimo ova dva meca u prvenstvu kako treba i zadrzimo 11 bodova i na zimu se ratosiljamo nekih igraca i do leta da stvaras ekipu za nove kvalifikacije uz minimalnu nadogradnju u junu.
  5. Partizan je posle desetak minuta igre u Humskoj poveo protiv Napretka golom Sejdube Sume, ali taj gol je neregularan. Pogodak Sume nije smeo da bude priznat jer ga je gvinejski vezista postigao iz ofsajd pozicije. Golu je prethodio šut Umara Sadika sa distance, a u trenutku tog udarca, Suma se nalazio u ofsajdu. Nakon Zvezde evo sad su pogurale sudije Partizan, kad krenu one price kako se samo Zvezda gura, malo objektivnosti nije na odmet.
  6. Bennnnn, tako bre, Marina nema nigde a onda doktorska asistencija.
  7. Parovi juniorskog fajnal fora, Mega-Kopar Primorska, Crvena Zvezda- Cibona.
  8. Ocigledno ni prvu ne odradjuje kako treba. Dok se vecina ljudi koje znam lozila na staro ime Gista, Brauna , Stratosa i Djenke ja sam odmah rekao da to nisu isti igraci vec su u kategoriji veterana, slicno kao kad je Fk doveo Ailtona. Od euforicnih favorita neke Nba Zvezde to je sad tim koji je ispod prva tri favorita a plej of mu zavisi od Kopra. Svi su radili pametnije,doveli dobre, mladje strance i reprenzentativce mi vracali igrace koji su prethodne sezone bili marginalni u klubovima i evo posledica, uz sve to naravno drugi plej Filip.
  9. Uvek sam pre za mlade domace igrace od neproverenih stranaca, sa Nisom imamo dobru saradnju tako da Cumic nije los potez.
  10. Zvao je ceo tim, ajde da bar ne sirimo i netacne informacije imamo mnogo problema i bez toga. Buducnost ili Partizan ce biti prvi na kraju ligaskog dela,mi ako izborimo plej of nismo domacini a to je veliki problem, tu ekipa mora da odigra i iznad mogucnosti i bez Filipa i sa novim igracem na kecu.
  11. Gledam raspored, dobice se Fmp a onda gostovanja Zadar, Kopar, Titograd. Nek nam je bog u pomoci ako se na polusezonu ne pojacamo bar za jednog igraca.
  12. Dovedoste deset igraca, ispred Zvezde ste, imate raspored da se uzme i prvo mesto do kraja, odlicna atmosfera, dva kola pred kraj evropa kupa ste u drugoj fazi i opet koje god ime da se pominje ili dovede nesto fali. Sta bi bilo da imate Covica, Davidovca, Odza i Sakotu, uzivajte bre malo,naravno da ne moze da stigne evroligaski igrac i da nije potpun ali se do sad ispostavilo sve kao pogodak od Mozlija do Tomasa.
  13. Dakle nama mec u 12 kolu u Kopru vrlo lako moze da bude odlucujuci za cetvrto mesto i nisam uopste optimista, cak smo blize tome da ne udjemo u 4. Buducnost, Partizan i Olimpija su za dve klase iznad nas a jos se pojacavaju, ja ne mogu da shvatim da mi ne mozemo da dovedemo igraca tipa Redinga, Mekintajera, Boltrajta .
  14. Simonovic je bolji od igraca koje imamo, gotovo je ovo, ne mozemo da spustimo uopste.
  15. Znaci bilo je minus 12 sa Filipom u igri ,njegovim izlaskom je minus 3 i cekaj jel treba da budes genije da vidis sta ne ide.
  16. Auh kakva cetvrtina, dakle teska borba za cetvrto mesto.
  17. Auh covece pa napuni nas Boltrajt preko Filipa vidis li ti..
  18. Tomicev agent o odlasku trenera. Jedna od aktuelnosti u poslednjih mesec dana je odlazak Milana Tomića iz Crvene zvezde. Stiče se utisak da to poglavlje nije zatvoreno na pravi način, tačnije da nije otkriveno da li je raskid saradnje sproveden na inicijativu trenera ili kluba?“Vrlo je prosto. Milan je imao uspešnu prošlu sezonu i zajedno s kompletnim menadžmentom unapredio klub, ne samo na terenu, već i u drugim sektorima. U izuzetno jakoj konkurenciji prošle sezone u ABA ligi postigli su uspeh. Ove sezone su bila velika očekivanja. Neke stvari se nisu poklopile. Da li hemija ekipe, ili preveliki pritisak koji su zadali sami sebi... Milan je jednostavan čovek i osetio je da ekipi u tom momentu treba veliki šok. Nisu sporni porazi, niti je on otišao zbog poraza od Krke. Gubilo se od Krke ranije, biće ih verovatno i u budućnosti. Radi se o stanju gde hemija nije bila adekvatna. O detaljima ne bih da pričam, ne zato što ne mogu, već ne znam jer nisam bio unutra. Bilo bi neozbiljno da onda priča o tome. Znam samo da su se Zvezda i Milan rastali u prijateljskim odnosima, sporazumno. Jednostavno, lako, nije nikom bilo drago zbog toga jer su rezultati prošle sezone bili uspešni, ali desilo se. Možda je to tada bio najbolji potez za klub
  19. Inace nasi klinci se plasirali na fajnal for juniorske Aba lige, vidim to retko ko pominje, svaka cast decaci.
×
×
  • Create New...