Jump to content

VladimirB

Član foruma
  • Posts

    359
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by VladimirB

  1. Mislim da bi bilo zaista korektno da se napravi glasanje o Milenku, da li da se vrati na forum. Banovanje MP je sramotno. Ako je iko za i moze da napravi poll, samo napred. Ovo je preterano od strane admina. Sramota. Ne mogu admini da budu toliko iznad nas obicnih clanova!
  2. Paaaa... stanovnici nisu nužno i gradjani.😈
  3. Nigde srpske krivice + AV + srpski maksimalizam kada mu vreme nije? tctctctc... Dodaj jos i zle sotone Britance u jednacinu ciji rezulat je - idi, bre - zlocinacko ciscenje.
  4. https://milanmilenkovic.com/milan-milenkovic-skramica-i-bagra-jedinstvo-i-borba-suprotnosti/
  5. Šta se dešava u Ukrajini? Koliko i kako koriste ovu situaciju u Rusiji? Kakve su šanse kolapsa ruskih linija u Ukrajini?
  6. Evo zasto zapravo se to desilo... Lektira. https://youtu.be/ZOFsIlejxhI
  7. Kod nas nije bilo komunizma, vec staljinizma do 53. ili tako nesto. Posle je bio autoritarni socijalizam (srpsko zlatno doba, apsolutno). Kraj 80-ih je poceo da raste naciosocijalizam = totalitarizam + militarizam + rasizam. Prosto.
  8. Ne mislim konkretno na tebe. Davno je Teofil Pančić napisao kako rat iz 1999. postaje sve veći, krvaviji, svetiji, odnosi sve više žrtava, nestaje sve više gradova po Srbiji, nove bitke se mitologizuju... kako protiču godine. 99% ljudi u Srbiji oseća, misli... da je 1999. Srbija sravnjena sa zemljom, vraćena u kameno doba, osiromašen uranijum svuda bacan po Srbiji, sve fabrike porušene, izginulo civila više nego u oba rata, svi mostovi porušeni, da su nas napali samo zato što žive za to da nas unište, itd itd itd... Što je potpuna besmislica, naravno. Na to sam mislio kada sam pomenuo Drezden, tako većina glasača kod nas doživljava 1999. Niko nikada naravno nije patio kao što su patili svekoliki vaskoliki Srbi 1999. Za narod koji tako misli o sebi i o spoljnom svetu... nema šanse.
  9. Bombardovanje Srbije... kao da je Drezden bio u svim većim gradovima Srbije 1999. Kreteni najobičniji. Šta je onda Sarajevo? Cenzurisana istorija maloumne Srbije.
  10. Da li može objašnjenje za ovo, to je nit koju sam izgubio u izlaganju? Hvala
  11. Srbima ni Hezus ne valja, iako hoda po vodi.
  12. Prva loša vest, mada ne znam koliko je ovaj tjuber kredibilan. Upućeni mogu da kažu. https://youtu.be/j0iEe0nfWAo
  13. Kakve veze ima borba protiv rasizma (civilizacijsko postignuce) sa borbom protiv nakazne trans agende? Sramotna relativizacija.
  14. Aleksić je sa Jeremićem, to je glavni problem. A o kosovarenju i nedavanju da se ne priča. Njega će Jeremić da pokopa čim vidi da postaje jači od njega u stranci.
  15. Problem oružja i masovnih ubistava u Americi postoji odavno i nema nikakve veze sa LGBTQIA*kqweufgqlcb+++++ wokeraj dešavanjima u poslednjih deceniju i nešto. Tako da tvoje pitanje i povezivanje dve apsolutno nepovezane teme nema smisla.
  16. @Baby, @DameTime, @Helena Znam da je ovo lično pitanje, i verovatno na forumu potpuno neprimereno. Svejedno... Da li imate žensku decu? Naglasak je na žensku. Mislim da je to veoma bitno za percepciju ove teme i granica dokle tolerancija i prihvatanje mogu da idu. Otac sam dve devojčice. Hipotetički da se nametne transovoono u njihove prostore (svlačionice, toaleti,...) ili dalje u živote - u zubima bih ga izneo odatle, pa neka je 2m ili 22m visok. Jednom kada se dođe do dece, tolerancija/prihvatanje/saosećanje nestaje.
  17. Pitanje za upućene sa terena... Ovi sa crnim kačketima... koliko tu stvarno ima momaka Mitrovčana ili uopšte sa Kosova? Ovi ne deluju ništa drugačije od standardnih Bg SNS batinaša, da ne kažem SNS SA.
  18. Kako na primer LGB vidi TQ+++++++++abcdefgh https://www.youtube.com/watch?v=unhacmEXj58 Ne dirajte decu https://www.youtube.com/watch?v=-fjg9g-cQy8
  19. Serena imala nešto da kaže Malo starije ali isto interesantno https://www.essentiallysports.com/when-serena-williams-and-venus-williams-lost-to-a-male-tennis-player-at-australian-open-wta-tennis-news/ I dalje šta trpe devojke u sportu https://www.youtube.com/watch?v=7D6btYpcgU0 Svidja mi ovaj opis 'Misplaced compassion' https://www.youtube.com/watch?v=8lbDMeiPz_Y
  20. Dobro, jasno je da nemaš pojma šta pišeš ako ovo možeš da izjaviš. Imaš ozbiljnih tekstova i doku-klipova veliki broj o tome zašto je ovo nedopustivo.
  21. Praviš se naivna. Razumem za predispozicije, ali neka osnova mora biti ista - žene se takmiče sa ženama, muškarci sa muškarcima. Posle toga, kako kome prema predispozicijama, treningu itd. - bitno je da osnova ista. Kakve veze ima agresivnost o kojoj ja pišem - reakcija na napad na ženske prostore - sa time šta ko želi za sebe?
  22. Kakve veze ima Serena sa Liom? Lia je bio prosečan sportista koji se proglasio ženom i postao vrhunski sportista. Nigde veze. Ovde ne koristim biologiju kao sredstvo opravdavanja podređivanja žena. Nadam se da toliko možete da razumete. Govorim o nečemu - u nedostatku boljih reči - što zovem golom realnošću. Kada Lia ide kod doktora, ona se vraća u muškarca, zar ne? Ne ide kod ginekologa. TO je gola realnost. 1.50 ili 2.50 visine - da li bi tebi bilo prijatno da tvoja kćerka boravi u svlačionici sa random golim muškarcem?
  23. Ovde ne govorimo o svakodnevnom socijalnom kontaktu - za šta se inače potpuno slažem sa tobom. Govorimo o suludoj inkluzivnosti da se transženama priznaju da su žene mimo biologije, pa da to dalje povuče još i neka prava. Ok, povlačim se korak nazad. Treba pitati sportistkinje koje gube od dečki poput Lie. Ne razumem pitanje... Zašto bi se razdvajali na primer gej i strejt muškarci u različite svlačionice? Šta je poenta? Ali da - hipotetički - moje (sasvim postojeće) kćerke u svlačionici gledaju dvometraša Liu sa sve penisom, ili ko zna kakve likove koji su na osnovu osećanja dobili pravo da uđu u ženske prostore... to izaziva baš jaku agresivnost.
  24. Bolje čitaj. Nisam oćutao, pogledaj gore - Kastrirani muškarci su i dalje muškarci... jer hromozomi. Žene koje prođu u toku života (zbog lečenja) određene hirurške intervencije i posle ne mogu da rađaju, i dalje su žene... jer hromozomi, nauka, biologija... I napisao sam poznanici, a NE prijatelji... Sticajem okolnosti preko supruge imam uvid u domaći svet kulture (da ne pominjem koje oblasti), i preko nje sam stekao te poznanike kojih ima dosta u tom svetu. I dosta pričali o tome.
×
×
  • Create New...