Jump to content
Vox92.net Forum

tomas.hokenberi

Redovni članovi foruma
 • Content Count

  49
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

78 Excellent

About tomas.hokenberi

 • Birthday 05/05/1971

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tesko da je dosla 80-ih. Ne secam se da je to iko radio pre 90-ih.
 2. A da pogledaš moj odgovor o čemu se radi? Instalirao sam Facebook container koji blokora sav Facebok sadržaj izvan Facebook sajta (i povezanih Instagrama i messenger.com). Dakle nema nikakve veze sa neobrisanim kukijima, naprotiv.
 3. Jel to možda link ka facebook slici ili nesto slično? Aktivan mi je "Facebook Container" koji blokira sav Facebook sadržaj na drugim sajtovima. A radi i AD-bloker.
 4. Neko vidi Z-101, ali ja na Win 10 u Firefox-u vidim ovo: Na tabletu u Chrome-u vidim i ja Z-101.
 5. Jel ovo treba da desifrujemo?
 6. U pravu si Srbija je zakuvala ratove u okruzenju. A patriJotske pesme su bile integralni deo odbrane rezima Slobodana Milosevica. Ti zaista mislis da je vojnicima (odnosno pilotima) NATO trebala neka patiJotska kompozicija 1999 kao motivacija? U protivnom bi se valjda uplasili mocne VJ i odbili da izvrsavaju borbene zadatke?
 7. How yes no! 1999 nisi mogao da izbegnes smrdljivu "volimo te otadzbino nasa" osim ako si bio slep i gluv. Ako si bio u vojsci 1998/1999 kao ja posebno nisi mogao da izbegnes istu i druge patriJotske uradke koje su pustali preko razglasa bez prekida neposredno pred pocetak rata. A tu su bila i patriJotska proseravanja oficira "kako NATO nema muda, a nasa je patriotska duznost da poginemo za otadzbinu". Da se ta budaletina ikada nasla ispred mene na liniji vatre mislim da bih mu ispalio u potiljak svih 30 komada iz M70AB1N.
 8. Misliš za Novu Godinu po kalendaru paganina Julija Cezara? Ne nije u kontekstu pošto ne postoji nikakva "sr(p/b)ska" Nova Godina, već samo Nova Godina po "julijanskom" kalendaru. Mozda bi bili legitimni pozdravi "Ave Cezare". Ipak je jedan rimski Cezar uveo taj kalendar. Mada julijanski 1. januar (gregorijanski 14. januar) nije pocetak nove godine ni po Juliju Cezaru pošto je tada godina počinjala 1. marta (Septembar= sedmi mesec, Oktobar = osmi mesec, Novembar = deveti mesec, Decembar = deseti mesec)
 9. Cuj moj pradeda je presao Albaniju, stigao do Krfa, bio na Solunskom frontu, vratio se. I da je sada ziv (a nije) i da zatrazi na nekoj proslavi , izvan konteksta, da se javno pusta "Mars na Drinu" odbio bih mu tu zelju, i uputio bih na privatno slusanje. Kada sam 1998 isao u vojsku, na zurci pre odlaska bilo je likova koji su hteli da pustaju "patriJotske" marseve. Poslao sam ih u 3LPM.
 10. Ako je pradeda ziv on je pravi fenomen posto bi sada trebao da ima barem 120 godina.
 11. Kada bi rukovanje (mada je tako nesto prilicno neverovatno pa ti poredjenje nije "glupkasto" vec prilicno glupo) na neki nacin postalo prepoznatljivi simbol sodomista (u nekom negativnom kontekstu sodomije) bilo bi svejedno sto je to originalno bio legitiman pozdrav. I nacisticko/fasisticki pozdrav je bio sasvim legitiman u doba starog Rima i vodi poreklo od istog, medjutim danas pozdrav, posle koga bi u starom Rimu islo "ave Cezare" nije prikladan, osim ako se snima film o starom Rimu.
 12. Odgovor je DA. Svadba na kojoj se pusta Mars na Drinu jeste vrlo dobar primer primitivnog "srbovanja".
 13. Cuj, i drzava Srbija je imala problem sa time da islamska zajednica u Sandzaku organizaciono spada u celinu koja je vecim delom u BiH i pokusala je sve da ucini da islamska zajednica u Srbiji organizaciono bude u celini na teritoriji Srbije. A Srbija je nominalno sekularna drzava.
×
×
 • Create New...