Jump to content

Darth Steva

Član foruma
  • Posts

    2,659
  • Joined

Everything posted by Darth Steva

  1. Sitijevo gostovanje Spursima je jedini mec gde oni mogu da ispuste bodove posto su Spursi, iz nekog razloga, Pepov bogey team
  2. Treba govnjivom motkom najuriti ceo medical department
  3. Morace Edwards da izvuce nekog keca iz rukava posto je jedino Xabi mogao da bude "siguran" pick za buducnost posle Klopa... sve ove ostale raspolozive opcije deluju kao prelazna resenja i ulaznica za "united-like banter eru"
  4. I da budemo (nekim cudom) 5/5, ja stvarno ne vidim gde to Siti gubi mec do kraja? Da igraju englesko polufinale u LS, onda bi imali cemu da se nadamo, ovako je uzaludno. Baceni bodovi protiv Junajteda i Palasa kuci u ovom delu sezone, jednostavno nemaju gde da se nadoknade do kraja.
  5. Zivi da u najboljem slucaju opet izgubimo titulu u poslednjem kolu... bio bi to tako poetski kraj Klopovog mandata da ovog puta bude na gol razliku. p.s. Bukvalno sramota sta rade ovi ljudi u napadu poslednjih nekoliko meceva... samo juce je bilo jedno 3-4 situacije koje se mase eventualno 1 u 100 puta.
  6. Da moze za dive da se dobije direktan crveni, Saka bi bio prvi u redu. Pravi Kejnov naslednik golden boy titule… twat
  7. A kako moze biti direktan crveni za Jonesa ako je prvo udario loptu a posle zakacio Bisumu a ovo cak nije ni faul? You can't have it both ways
  8. Diaz brat pobaca ona dva mucenika iz Sitija ali zato vola u dupe ne moze da pogodi kad je sam ispred gola… steta, mirisalo je ovo na standardan mec gde okrecemo i dobijamo 2(3):1
  9. Oliver nije imao muda da sudi drugi penal u 90+… morace PGMOL da posalje saopstenje opet. Prosto neverovatno kakvo sudjenje ima Liverpul ove godine u mecevima protiv top4/5 ekipa… Diaz, Odegard, ovo sad… to je jedno 6-7 bodova oteto Liverpulu i nesto malo manje dato direktnim konkurentima.
  10. Iskreno i taj 8. red je kritican, ja iskljucivo gadjam izmedju 12. i 15. reda. Takodje, imo, za IMAX salu mnogo je vazniji red nego broj sedista… stavise, gotovo stalno uzimam ona sedista sa strane cak i kad nema guzve a kod ovakvih filmova to je poseban benefit. Svi se nabiju u srednji deo a oni delovi sa strane prazni a platno je toliko veliko da ni nema neke razlike zbog ugla gledanja.
  11. Absolute cinema U tako kratkom roku nakon dolaska u klub, mislim da je jedino Fernando imao taj vibe sa navijacima… opasan ludak.
  12. Darth Steva

    La Liga

    Mnogo buke ni oko cega… sudija se jednostavno zbunio, zaboravio da Real nije u belim dresovima.
  13. IMO, pored LS ovo je mozda i najveci trofej za Klopov menadzerski legacy… prelepa sportska prica. Sta reci za decu
  14. Kapa dole stvarno… da budem iskren, nisam ocekivao 3 boda veceras. Zivo me zanima da li je neki tim u sezoni ovoliko meceva preokrenuo… od ovih 18 pobeda, sigurno je bar 5-6 doslo nakon preokreta, neverovatno.
  15. I Ali out bar mesec dana… strasne stvari. Tesko da ce Darvin i Mo igrati veceras… verovatno ce da ih cuva za vikend.
  16. Darth Steva

    Bundesliga

    Mislim da su vece sanse da ja budem sledeci menadzer Bajerna nego Klop. U Xabija kao coveka cu puno da se razocaram ako predje u Bajern nekon jedne cele sezone i titule sa Leverkuzenom… bukvalno mi taj transfer, u ovom trenutku, nema nikakve logike.
  17. Ako medicinski tim da odobrenje da se vrate u prvi tim, a oni obnove povredu na prvom mecu i to jos ni ne odigraju ceo mec nego udju sa klupe u drugom… IMO, nema ko drugi da bude “veci krivac” od njih.
  18. Bruno je igrac sa Wolvse, Brentford i tako te ekipe sto im je goal da budu oko 10. mesta sa izletom u Evropu jednom u 5-10 godina. Junajted je mnogo neozbiljnija ekipa kad je on u timu a samim tim sto je bas takav igrac kapiten Junajted pokazuje koliko je klub propao za ovih 10 godina. Bas cu da se smorim kad ga nasutiraju iz Junajteda.
  19. Jones i Jota su out na duze vreme a za vikend su pod znakom pitanja i Darwin i Mo. Bukvalno sramota za sta medicinski tim prima platu.
  20. U teoriji i Maddenu da, ali mislim da nema coveka zaposlenog u NFL-u koji bi isao za 2 u tom slucaju. Posledice po ljude i samo funkcionisanje fransize nakon gubitka SB-a zbog takve jedne odluke je nesto sto ne mozemo ni da zamislimo.
  21. Pa zavisi od situacije... generalno se slazem sa Bokijem ali sinoc je, IMO, bilo ispravno da Ninersi uzmu prvi loptu. Niners DEF je bio u crvenom sto se fizikalija tice i morali su da im daju bar malo vremena da dodju sebi. Da su oni prvi izasli, KC bi jos lakse postigao TD. Sad ce neko reci, onda bi Ninersi znali da im treba TD pa bi imali sva 4 down-a na raspologanju ali to ti opet ne znaci nista jer ulazis u sudden death i KC-u je dovoljan FG za titulu i bas je teska prica da ih Ninersi zaustave u tome. Povreda Greenlawa je bila kljucna stvar za ishod meca. Morali su Ninersi da zatvaraju mec i da imaju poslednji drive u regularnom delu i to je ono gde je Shanahan failovao... trosio je vreme lepo, imao je trcanje na prvom down-u sa CMC-om za nekih 5-6y na oko 2 minuta do kraja i onda je resio da baci dva puta loptu. Pa tacno da ti ne prodju sledeca dva trcanja za novi prvi down (sto je opet malo verovatno), bar bi potrosio Chiefsima dodatno vreme/TO.
  22. Jbg… morala je i odbrana dozvoliti jedan TD drive posle 5/4 Sanahan da ga duva sa njegovim play callingom na kraju 4/4
  23. Znaci jebeni Shanahan… treba da izgubi opet
  24. Sramota na sta lice Ninersi u napadu u drugom…
×
×
  • Create New...