Jump to content

Wingwalker

Član foruma
  • Posts

    10,100
  • Joined

  • Days Won

    12

Everything posted by Wingwalker

  1. Meni se javlja da će se komšije u prvoj tekmi finalne ABA serije pojaviti sa krvavim zubima, skoncentrisaniji i da će se njihov rival sve vreme prilagodjavati Žocovoj inicijativi dok sebi seku uši da zakrpe guzicu...?
  2. Ja sam na osamnajz minusa samo čekao Tea da povileni na bahatu studentariju što nas ovako trpaju sred Arene. Nadam se totalnom potopu ove selekcije do kraja sezone da Ćoravi nema usranu slamku da se uhvati. Jebo ABA titulu ako i naredne sezone treba da slušam njegova saopštenja i gledam bravure Nedare, Dede, Luke i Jaga a u januaru da se radujem potpisima Gilespija i Tomkinsa i vraćanju Kobre.
  3. Oborili rekord dabogda...da vas spominjemo decenijama.
  4. Nabijte im vala koliko im stane.
  5. Manje bi se obrukali da su ovo predali. Kakav blamantan oproštaj od EL.. ne videli je skoro. Kalina... batali to vraćanje.
  6. Ali kako Nedara preiskusno kasni na prreuzimanju...srama bez. Tomkins ga gleda i neverue.
  7. Ja se nadam da moj tim neće ispustiti priliku da večeras napravi iznenadjenje i oprosti se od EL takmičarskom partijom koja ako donese pobedu može nam u finale ABA dovesti izranjavan, istrošen i duplo razočaraniji Partizan ispadanjem u plej-in seriji ili u prvom kolu. Za oba rezultata ne sleduje ni zahvalnica pa sam pre za dodatnu advantedz pored domaćeg terena.
  8. A šta ako Zvezda tresne Efes, Armani dobije i Makabi i Baskonija dobije obe?
  9. Sad bar možemo opušteno da se izblamiramo u Stambolu.
  10. Neupucani snajper dobro nije povredio nekog fotografa onim šutem u pravcu u kojem se verovatno nalazi obruč. Opasno si me razočarao Bojaniću.
  11. Meto ga i Gidra...sta nam teško da ih tresnemo...?
  12. Teo očistio reket ko sgrtalicom za ovo kucanje Bokija.
  13. Deda mukica baferuje. Sreća pa je tu još samo dve sezone.
  14. Bolomboj bratina...ko u zlatu da ga plaćamo.
  15. Teov ulazak na parket i na treningu najiskrenije obraduje svakog našeg igrača. Plej iz kategorije "nahranite gladne". Natural born lider.
  16. Davidovac je pre ulaska u igru na klupi bio u dubokom odsustvu u rangu "letnji raspust". Nedović se šiša pre svake EL tekme. Gidru i Smarta očigledno nećemo. Ilić je tu jer glasa ne pušta i leba ne jede. Grk ostaje i pristaje Čokiju ko Vesna da mu ga je u miraz donela. Jedinom ispravnom potezu kluba ove sezone nisam mogao da se obradujem od srca znajući sa kojom osnovom će Bolomboj igrati i naredne dve godine.
  17. Plavšić: " Moraće Nedović ovo da završava...hmm, ipak Hanga ". U prevodu: Uvaliće nekom kosku pajštati kažem.
  18. Kakva depra na zadovoljštini...🙁☹️😠
  19. Slikovito...karakterna osobina. Ali i nisam objektivan jer ga jednostavno ne volim. Nije tajna da nema fanove ni medj saigračima. Ispizdeo sam kada su ga potpisali i sa teškom mukom ga gledam.
  20. Musa poseduje top skil, frejm Kobi Brajanta ali i tikvu za kokavce. Nikad frajer.
×
×
  • Create New...