Jump to content

Danilo-BL

Član foruma
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Danilo-BL

  1. Laki bilježi 3:23 do kraja prve četvrtine za novu epizodu.
  2. Da, nije tu preko veze pa nas manje nervira. Šta nije jasno tu?
  3. Dr Perper. Kako je samo izvozao čuvara s onom fintom, lik nije znao gdje je.
  4. Kako? 😄Ne igra odbranu, ne ide na ulaz (jer ne smije) i ne skače nikad.
  5. Šta je s njim? Ne vidim ga nigdje mjesecima. Inače, ne bih se složio da je prvo poluvrijeme bilo isto sranje kao ranije. Da, bili smo dosta nepovezani u napadu. Bili smo i jalovi, malokrvni i bezidejni. Bilo je i nešto vise grča nego što je neophodno. Ali smo bar htjeli da igramo fudbal. Nije bilo bloka, vec smo igrali presing. Nismo ispucavali loptu već iznosili po zemlji. I na kraju, veći posjed lopte, makar to bilo 51%. 🙂 U drugom je došla i ta agresivnost i kreacija, pogotovo poslije izmjena i isključenja. Nadam se da ovo označava neku prekretnicu i da se pristup iz prošlih utakmica neće ponavljati.
  6. Mislim da smo i sad bolja evropska košarkaška zemlja od SAD.
  7. Neko tvog intelektualnog kapaciteta ne bi trebalo da bude toliko arogantan. Sam kazes u ovom postu da se transformisao, cijele sezone bio u minusu. Znači da ovakve njegove partije niko nije mogao ocekivati. Zasto onda da se stidimo procjene? Probaj se dogovoriti sam sa sobom ili jos bolje nacrtati sam sebi neke stvari. Zasto se stidis procjene ako jedva cekas da mu vidis ledja i proklinjes dan kad se vratio?
  8. Pretjerivanje. Pokidao je, ali u odnosu na svoje skromne mogućnosti i još manja očekivanja javnosti. Da se postidimo.
×
×
  • Create New...