Jump to content

Gb92

Član foruma
  • Posts

    664
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Gb92

  1. Jel bilo nekih vesti oko Jareta? Ili nikog ne zanima?
  2. Moglo je bolje... Malo srece samo
  3. Smailagic gleda Hezonju... Ne verujem
  4. Njima je seldeca do or die.. Izgube od Efesa i mogu da se pakuju...
  5. Ma da.. Realno nije bila dzungla... Prazna hala 😄 U teoriji Kaminski Kaboklo bi trebali da budu upgrade u odnosu na Lesora. U praksi mozda je to bilo 2 puta ove sezone.
  6. Zeljko i krvava kolena 🙂 Zanimljiva prozivka..
  7. Kaminski nije u dresu? Sta mu je?
  8. Moneke ce dar mar da pravi sad kad nema Ledeja 😞
  9. Bravo za nas klub i jedno NE. Pustiti Dubai u ligu a da cela liga ne uzme gomilu para i 2 el licence za istu je bez ikakvog rezona.
  10. Ledeju cale preminuo. Nije za ocekivati da dodje u utorak ...
  11. Koprivica da promeni profesiju...
  12. Elem PJ je veliki problem za ovaj tim ... Usporava nas jako.. Nikad se ne zna kako ce da sjebe tim.
  13. pisali su ovi moji i dobili su kod od bc milana ... za kupovinu karata
  14. kupio ja jednom karte preko fancyja i naravno skinuli pare a karte nigde... dodjem do njegovog broja zvao sam ga u 7 ujutru 😄 😄 stigla karta odmah nakon toga
  15. Da kompletiramo duplo golo ... pardon kolo.
  16. Necu uopste da zalazim na vasu temu al evo da odgovorim komsijama ovde. Svake al jebeno svake godine crtate metu i imate nekog neprijatelja iz KK-a. Dule .. Zeljko... Lesor .. Ledej... Ledeju se prakticno crta meta u ovom nesretnom gradu gde MUP kaze da nema informacije o sacekusama oko arene. Cak i komentator sa Arene kaze znamo dobro sta je i ko je Ledej. Valjalo bi i njega malo pritisnuti po mrezama da vidi kako to izgleda.. Ledej je za svoja dva nesmotrena poteza kaznjen propisno. Celu utakmicu se islo agresivno na njega u zelji da se isprovocira i uspelo se u tome. Njemu se mora skrenuti paznja da je meta protivnickog kluba i da se ove stvari vise ne smeju ponavljati. Lazic ga nabada dva puta kolenom i jos drami sto mu je sviran faul. Nije ni cudo sto je izveo toliko bacanja. Mogao je jos toliko da ih sutne. Mi smo za poraz sami krivi. 21 razlike posle 11 minuta ne bi smelo da nam se desi pa da igramo protiv GSW a ne protiv komsija. Posle jurisanje po svaku cenu me ne zanima. Super je sto smo se vratili isto tako smo mogli da odemo na -40. Sad malo o kosarci.. 11 sec je valjda bilo pred poslednji napad.. Ja bih isao na faul. I to sam govorio pre kosa. Bilo je dovoljno vremena za jedan lep napad. Mozda bi se promasilo bacanje pa bi moglo i za 2 da se igra. Ne bi smeli da fauliraju. Sada ide duplo golo. Jedna pobeda bi bila premija. Nazalost mislim da cemo odigrati jos 2 slicne utakmice kao ova sto je. Sreca ide pauza.. ako pobedimo Bajern opet nije los presek stanja. Bice vremena da se trenira.
  17. Miskova genijalnost da uvali Zagorca u NBA.... Bar mu je milionce ugurao u dzep.
  18. Manite se prelaznog roka. Gotovo je sad. Aleksu ne ocekujem ni protiv Pao-a. Svakako bice zanimljivo ko ce biti treci za EL koji ce da visi. Tristan i Koprivica verovatno nece vise na parket sem u slucaju nekih povreda.
  19. Najbrza 2 TO Zeljkova ikada... Posle u drugom nije bilo potrebe... Da ne dajes kiseonik protivniku... Kad se Aleksa u petorku vrati... Pa odbranica Aleksa Jare Trifa Zek Kaboklo.... Jaoooo
  20. U slucaju kruga od 3 ekipe mozda ne bude bljutavo...
×
×
  • Create New...