Jump to content
Vox92.net Forum

Gb92

Redovni članovi foruma
 • Content Count

  98
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

89 Excellent

Recent Profile Visitors

293 profile views
 1. terapija fervex paracetamol 🙂 pa izgleda kao da te voz pregazio posle pada sa zgrade nemam pojma gde sam se zarazio vodim regularan zivot.. nisam menjao navike.. ne idem po tc po bioskopima utakmicama bem li ga ne mogu zivot podrediti koroni. nisam isao na more.. generalno tu sam po kraju u 2 kilometra 99% vremena. ne ulazim u gsp...kladionice.. terapija fervex paracetamol 🙂 pa izgleda kao da te voz pregazio posle pada sa zgrade nemam pojma gde sam se zarazio vodim regularan zivot.. nisam menjao navike.. ne idem po tc po bioskopima utakmicama bem li ga ne mogu zivot podrediti koroni. nisam isao na more.. generalno tu sam po kraju u 2 kilometra 99% vremena. ne ulazim u gsp...kladionice.. terapija fervex paracetamol 🙂 pa izgleda kao da te voz pregazio posle pada sa zgrade nemam pojma gde sam se zarazio vodim regularan zivot.. nisam menjao navike.. ne idem po tc po bioskopima utakmicama bem li ga ne mogu zivot podrediti koroni. nisam isao na more.. generalno tu sam po kraju u 2 kilometra 99% vremena. ne ulazim u gsp...kladionice..
 2. ja u prvom naletu nisam cak ni cuo za nekoga.. sada su svi oko mene zarazeni. i to cele porodice.
 3. ne nego sam bolestan bio. pa se i zena testirala... ona je imala samo dan dva temperaturu. i izgubila culo ukusa i mirisa. to joj se sad polako vraca. ja sam 3 dana imao 40 temp sem toga nisam imao simtpome. jos 3 4 dana sam bio ma 37.6 osecaj kao posle najgoreg pijanstva. ceo dan sam lezao nisam mogao ni do wca posteno. Dete je fala bogu dobro. krv nam pije .. ne moze u vrtic. treba jos 10ak dana da izguramo. obesiicu se 😄
 4. Da se javim i ja.. prelezao sam koronu. Zena danas saznala da je pozitivna.
 5. Gb92

  KK Partizan 19/20

  Jezivo... sta covek sebi dozvoli. Ne znam sta njemu ovo treba zaradio je sigirno za neki lagodan zivot mlad je. Nije kao Grbovic koji bi sada prezivljavao da nije SNS-a.
 6. Naravno da ima i to dobar. Vise ce na ovaj nacin para da ustede... Ko bi jos zvao da kaze nece pare...
 7. Gb92

  HaxBall

  samo counter rokamo... ubijamo se
 8. Gb92

  corona zajebancja

  isprcavanje na normandiju 🙂
 9. mi counter igramo svako vece.. rasturamo se bas
 10. Gb92

  ABA liga

  pamcenje zlatne ribice
 11. Gb92

  KK Partizan 19/20

  radio australijance neke danas.. kad tamo teriko ... i bogut...
 12. Nije ni njemu verovatno...
×
×
 • Create New...