Jump to content

Zvezda je emocija

Član foruma
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Zvezda je emocija's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • Collaborator
  • Reacting Well
  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

41

Reputation

  1. Mene jedna stvar najviše interesuje: Kada će neko iz kluba (bilo ko) izaći i reći očekujemo Nedovića na parketu u ekipi tad i tad, pa bilo to protiv Bajerna ili mesec dana kasnije ali nemojte nas više zamajavati sa izjavama "počinje da trenira sa kontaktom" pa tri dana kasnije "nadamo se da će uskoro biti sa ekipom". Dosta više zamajavanja, stisnite se i recite takva i takva je stvar. Kada Vildoza i on zaigraju, onda možemo malo više i o VJ. Ne deluje optimistički za sada, ali ko će nama ciganima udovoljiti...malo fali da prokinemo i preko standardnih 34-35 minuta na utakmici i to bez dva najbolja igrača. Još malo strpljenja je potrebno a onda........vreme će pokazati.
  2. Moje mišljenje, kakav Vildoza, nema ništa od toga. Strpljenje za Adamsa će trajati još par mečeva da pokaže da ima "ono" zbog čega je doveden. Ako ne, eto nama našeg Nišlije opet da svira akustiku 🎸🙂
  3. Bagzi je izjavio da su Adamsa pratili duže vreme. Nadam se duže od njegovog you tube highlights klipa 😉
  4. Terali smo mi i Đenku prve sezone, i MWill-a posle promašenog šuta za pobedu protiv Galate dole, Holins je do Nove Godine bar 10 puta bio šilbovan, zašto i Adams ne bi bio pridružen ovoj ekipi. Nadam se samo da će znati da uzvrati za strpljenje i da će ići stopama pomenutih a ne putem Mekela, Rajana, Radičevića i sličnih. Moj komentar za prvo kolo je u stilu Noletove izjave "not too bad, not too bad". Malo strpljenja i još više podrške i biće to sve ok.
  5. Koliko ste smorili, to je neverovatno! Izađite malo u prirodu, prošetajte, udahnite svežeg vazduha i sačekajte 19.30h (a može i SK studio sa Kuzmom pre toga). MNOGO ste smorili sa šiljenjem "ko je ko i čiji je veći", mislio sam da je Zvezda iznad svih i malo podrške pre "unapred upisanog debakla" protiv Efesa nije na odmet! Toliko.
  6. Iskreno i pravo u metu! Bravo @Šarac za temu, pravi uvod u možda i najneizvesniju sezonu u poslednjih 10 godina što se tiče očekivanja i predviđanja ali podrška i borba do kraja ne sme izostati. Zvezda iznad svega! Srećna nam i berićetna nova sezona!
  7. Zlo? Zbog Raduljice ili zbog 20 trofeja za 10ak godina? Zbog Radonjića što je postao naš najtrofejniji trener? Zlo?
  8. Mislim da posle ovog tvog posta sigurno neće 🙂🙂🙂 Naravno da će otvoriti, a mislim da će biti i ogromnog odjeka nakon toga da ne kažem booooom... 💣🔥 Čim ovoliko čeka.
  9. Povlačim napisano u post skriptumu 😀😀😀
  10. Ovde ćemo čitati o Bradulji i Joviću sve dok Šarac ne otvori novu temu, ali sam mišljenja da još uvek čeka pogodan trenutak ili neki potpis 😀 P.S: Ništa od Raduljice, ne nasedajte na spin ostojinih portala
×
×
  • Create New...