Jump to content

drakon1

Član foruma
  • Posts

    3,863
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by drakon1

  1. Sezonske se placaju valjda za utakmice. Ovo na TV-u je besplatan bonus.
  2. Guru je po meni dosta korektno preneo sta je receno.
  3. Produzetak. Nagazio liniju za tri desnom nogom.
  4. Upravo tako. Čović izdominirao. Maltene i odjavio emisiju. Ali, sto jes' jes' interesantne stvari zbori. Nema nekih fraza, nego govori o konkretnim stvarima. Ok, neizbezno "gde smo bili 2011.g." je bilo tu jedanput, ali ostalo su bili konkretni odgovori na konkretna pitanja. Sve u svemu, interesantan intervju. Mora mu se priznati da od verbalnih okršaja ne bezi. E sad sta je istina i sta neko misli o odgovorima, to je nesto drugo.
  5. Za manje bitnog Darka, Plavsic Darko se ovde mnogo cesce spominje nego ova navodna legenda Darko.
  6. A taj Darko u pitalici je bio ovaj (Miličić)??? Ja sam mislio da se radi o Plavšiću...😁
  7. Znam sada (zahvaljujuci pomoci @Juan Pablo Montoya). Mada se dotična zove Melina. Ali, nebitno. Neka se gomilaju, drpaju, 'vataju...
  8. Osim onih rektalnih, ja "rane" u pravom smislu te reči ne vidim. E sad, moraju li i te rane da budu "srećne", to je stvar ukusa i predispozicija.
  9. To moze samo sutra i samo ako tom trojkom bude -1 na kraju za Efes. On other news: Izgleda da smo previse ludovali. Ulazi nam Barca u igraca... https://x.com/DAlessandro_LU/status/1777998555917017147
  10. Moneke, Howard i Mcintyre kad bi dosli, puna kapa. Prvu dvojicu Dusko ionako nece. I Costello bi bio dobar. Svidja mi se Baskonija...
  11. Efes ionako nismo nikada dobili tamo, a oni su upravo vezali dve pobede protiv Fenera kao gosti.
  12. Ok, neka ga Dusko otera za sledecu sezonu i preusmeri na Mali Kalemegdan. Baś hoće i trči, udara se nogama u guzicu...
  13. Moralne drolje smo i ološ odvratni, pa šta. Ima gore i od toga. Na kraju ćemo svi u pakao.
  14. Pa vidi, mozda bismo i mi bili u play in da smo imali Howarda i Monekea. A zna se ko ih nije hteo... Mada bez zezanja, nisam impresioniram Ivanovicem. Juce da su izgubili bilo bi njegovom krivicom jer nije hteo da trazi challenge kod faula na Monekeu (bio nesportski kao kuca). 4D chess.
  15. Aha, to smo vec gledali prosle sezone gde su nas "odmorne" odvalili u finalu ABA na koje smo cekali sedmicama zbog njihovog šamaranja sa Realom. Bez brige, kad bi oni izborili play-in i otisli jos u play-off, ABA bi reagovala pa bi se finale igralo u junu. Neka, hvala. Nista, protiv Efesa ne voditi Teodosica, Yaga i Nedovica. Samo jos treba da se oni povrede. KKP je kriv i zasluzan za svoju sezonu u EL kao i svaki drugi klub. Sve i da nas KKP prosle godine nije opanjkavao kod EL oko Vildoze, Topica i Campazza, ne bih se potezao za njih u utakmici koja nam nista ne znaci. Bogami, blizi da pogode trojku sa ovih pozicija su momci koje dovede Meridijan na pauzi posle 1. cetvrtine da pokusaju da pogode kos za neku kintu nego ovaj nesrećnik.
  16. Za racunice oko ostanka u igri do kraja da smo dobili barem tesno izgubljene utakmice kod kuce (a bilo ih je sijaset tokom cele sezone i nemamo bez razloga pored samo 11 pobeda koš razliku +3) se slazem. Oko Duška ne. On je izgubio ekipu i ostavljao utisak da ne moze da zaustavi loš hod ekipe, a to je bio utisak koji se nastavio iz prethodne sezone. I kako vidimo, i u Baskoniji je bio dobar pocetni efekt nakon njegovog dolaska, a sad su u seriji poraza. Tipičan trener šok terapije koja posle odredjenog vremena vise ne daje rezultate. To govorim kao neko kome je Dusko pozitivan lik.
  17. Sa ovakvom igrom nemamo sta traziti u Splitu pogotovo ako ih krene i ako se zapali publika. Protiv crnogorskih studenata imamo malo vise sansi.
  18. Ne svidja mi se sta radi Sferopoulos. Sablonske izmene, ubijanje momentuma (skoro kao da to namerno radi) svojoj ekipi koja vodi +8 i na putu da prelomi utakmicu. Onda gleda kako se prednost topi i ne nalazi resenje za to protiv jedne perspektivne, ali za Zvezdu, iskreno receno, neopasne ekipe. Isto tako je izbor igraca za utakmicu cudan, ako mu je Smart izvan rostera, a Gilespie und Lazarevic igraju na mikrokašičicu. Gilespie je pored Mitrovica, Tobey i Bolomboy jednostavno visak. A Lazarevic sa svojim gadjanjem vrha table pri sutu za tri... Zasto se tu nije uhvatio za uvo prema publici da ih pita: "gde ste sada, da vas cujem"? Nedovic je iritantan pre svega jer mu ide kad ide celoj ekipi, a kad ne ide, ne ide ni njemu. Od igraca njegovog kalibra se ocekuje vise. Teodosicu nista ne zameram. Ostali ispodprosecni. Hanga bolji nego inace u poslednje vreme.
  19. Ne treba preterivati nego pogledati tabelu pa videti ko je barem trenutno ozbiljniji.
  20. Sferopoulos jekriv za ovo krljanje. Vodi mu ekipa +8 i onda trener glupavim rotacijama ubija momentum. Kakav glupan.
  21. Ufff, a ja budala mislio da je to zbog rezultata i cinjenice da je "izgubio" svlacionicu tj. da nije moga da iskontrolise Teodosica i Napiera. Znaci skauting je Ivanovicu dosao glave. Misli se verovatno na nedovodjenje Monekea i Howarda. Ok, ali onda je jasno da je Sferopoulus sve sa Dozetom i Vasiljevicem za medalju zakazao ka je skautovao igrace koji mu "donose razliku" kao Gilespie i Thompsona. Smart je kategorija solidan, ali ni on ne pravi razliku.
×
×
  • Create New...