Jump to content

Kosjan Willavić

Član foruma
  • Posts

    4,377
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Kosjan Willavić last won the day on September 9 2022

Kosjan Willavić had the most liked content!

Recent Profile Visitors

7,601 profile views

Kosjan Willavić's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

  • Dedicated
  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine
  • Very Popular

Recent Badges

9.6k

Reputation

  1. Ogresio se Zeljko debelo o Smita, za Jaramaza je Boing 747
  2. Bas jadna i providna izjava Davidovca, u skladu sa sezonom koju nam je priredio
  3. Protiv Mege ili na potencijalnoj majstorici treba jos glasnije pozdravljati coravog udbasa i njegovu svitu
  4. Jesu li pitali Tecu ko je selektovao Bjelicu i Davidovca, napravivsi na taj nacin ogroman krater na poziciji krilnog centra, gde smo bili najgori u celoj EL. Mada i ja svasta pitam, kriv je zli Bjelopoljac sto posto jer nije hteo Monekea.
  5. Kakav god Sferopulos mandat ovde imao, vrhunski je nitkovluk pretiti mu javno smenom pred zavrsnicu plej ofa, umesto da dobije podrsku da proba kako zna i ume da izvadi situaciju.
  6. Meni je delovalo da je Lazic npr imao floping kod onog faula u napadu ( mozda kljucni momenat meca uz Nedoviceve trojke ), ali to je bilo iz hale pa nisam siguran. Sve u svemu, valja ovakva pobeda makar da se igraci trgnu iz letargije jer sezona jos nije gotova.
  7. I meni je sto sam dosao i istresao sve sto mi je na dusi. Kamo srece da i u polufinalu bude povika udbaskoj fukari
  8. Sta se desilo za ovih, 5, 6 minuta, vidim pisti mi Live Score kao blesav. Padali golovi izgleda kao na igralistu kad se blizi pocetak casa 😄
  9. Ozbiljna dilema koji je nadimak legendarniji, Teca ili Dr Robotike
  10. Nije da branim Tecu/Duska/Dozeta,ko god da ih je doveo, niti sam tim Kornet po pitanju rostera ( naprotiv ), ali mislim da ni njihovi najveci neprijatelji ne bi predvideli onakav raspad Nejpira i Tobija. Na stranu to da li su bili pogodan fit za selekciju, to je drugi par opanaka. Tobijev potop je biblijskih razmera, muceni Gile i zamonaseni Kuzmic su mi manja dva zla od njega, s tim sto se raspad povecao kroz sezonu jer je na pocetku barem bio dominantan protiv ABA nejaci.
  11. Cestitka za Dula i sve duskiste, dosao je do necega sto mu je izmaklo prosle godine brljotinama Covica i onom kradjom protiv Barse.
  12. Mogu uzeti sutra i ABA i KLS,ali ovo je tim sa kojim se verovatno najmanje identifikujem ( mozda Alimpijevicev jedino egal s njima ) i do koga mi je najmanje stalo u Covicevoj eri
  13. Odlican komentar, zabole me iskreno za Partizanov play in, ali ona kolicina beskrvnosti i indolentnosti koju je CZ juce pruzila nema opravdanja i apsolutno se ne moze porediti sa Bursom. Zbog nas samih smo trebali odigrati bolje
×
×
  • Create New...