Jump to content

Obi-Wan

Član foruma
  • Posts

    723
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Obi-Wan

  1. Nikad niko ovoliko podmuklih poteza nije imao na ovim prostorima kao Ledej za ovo vreme u KKP.
  2. Utisak iz hale body language Šabaza nikako ne ohrabruje. Odsutan je, neizanteresovan, odlazak na klupu pri zameni preskače reklamu svaki put...mojih 5 centi nešto tu ne štima. Talentovani smo za napad stoji, ali bedno limitirani fizički za bilo šta ozbiljno, prosto bode oči.
  3. Moze to mnogo jednostavnije da se reši, poklone KKP Arenu na upravljanje i onda od njih iznajmljujemo...mislim videti pod Banjica
  4. Jbt pa kako se niko nije toga setio. E onda bi i Pefi sigurno odložio pemziju pa bismo rokali SP 2014 all-over-again, kao neki omaž 10g kasnije. Čoviću reaguj!
  5. I dalje ne verujem kako smo izbegli tu panjinu...ne da bi se uklopio u naš "domaći" sastav, ko dupe na nošu
  6. Pero Antic, Keselj, Raduljica, Bjelica, Teo...hocemo li ikada naučiti lekciju o "veteranima". Sujeta i ego rastu s godinama, a fizička sprema opada rapidno. Meni se ova priča uklapa u bodi lengvidž aktera, nije samo do promašenih trojki i zicera, ovako spolja gledano ima tu većih problema. Putujući cirkus Nebojša Čovića...uživajte još malo
  7. Jesmo i dalje playoff lock??? Iz aviona se vidi da smo nesposobni za čvrstu igru i dobru odbranu, kad šut spolja bude ispod 50% sledi repriza ovoga.
  8. Playoff lock nakon jednog kola sa mučenim Asvelom kući...jbeni clickbait "novinari"
  9. E a da Bogdan pripali s pola, to nismo još probali
  10. Nije loš ovaj Fontekio, nije baš dobar kao Bogdan...
  11. Najviše bih voleo da nisam u pravu i da me ekipa demantuje rezultatom. Preslabi za kikboks, prejaki za rokrenrol Jovke senior me kupuje kao i uvek, ali godine su tu. Ove vodonoše vonabi igrači mi idu na živce (Marinković, Dobric). Centri spori, krater u najavi za ozbiljne ekipe. Petrusev macka as always
  12. Isto kao na Ep, lozenje u grupi i onda kad bude bitno choke
  13. Auu ljudi Davidovac sporiji od Milutinova, što je praktično nemoguće!!
  14. Wtf!!? Vojme oca...o kontrer Rodni..o kontrer...tihi Heroj ulice vazda bio Milenko
  15. Jbt al se troši kvalitetna "roba" ovih dana...malo će mu posle presesti nabijanje na nos ovakvih izjava. Koji crni F4...borba za Play-in u najboljem slučaju.
  16. Sve sve ali apologete Danilovica leta gospodnjeg na topingu reprezentacije... Pazi koje su to zamene teza, pominjanje Čovića, Dzaje...ko je to spomenuo ovde. Lik je direktno odgovoran za urusavanje saveza i neće ga oprati ni sve medalje i trofeji u igračkoj karijeri. Kakve veze ima što je ikona vašeg kluba. Branite neodbranjivo. Ista logika i za Karija, džabe ćale sve prethodne titule, ne ide ti ovo više...sve i da mi je iz oka ispao zbog treniranja Zvezde.
  17. Putujući cirkus Karija i Danilovića...
  18. Porediš navijanje za reprezentaciju/klub sa ovim...nidje veze
  19. Moja poenta je nedovoljno dobar da predvodi ekipu do zlata, na bilo kom takmičenju, što je vrlo slično dometu Fontekija, koji isto može da bude paklen, ali neće nikad odvesti ekipu do kraja... Nisam ja lično, ali reprezentacija i klub za koje navijam jesu, pa otud visoki ciljevi.
  20. Nekome je izgleda uspeh 5. mesto...ok ima nas raznih. Ili možda se ložiš na individualna priznanja u timskom sportu...i to je ok. Meni je pravo da ti kažem to slaba uteha.
  21. Mek ima poentu, Bogdan je precenjen debelo ovde, a i u široj javnosti. Momak se razvio u super dasu u odnosu na klinački period dziberisanja kod Vujoševića i ja mu skidam kapu za taj ljudski faktor prvenstveno, a i igrački je dostigao svoj pun potencijal. I pored svega toga nažalost nije sposoban da donese zlato, ni na osakaćenom EP, ni u Kini protiv ratnih veterana sa Foklanda...itd itd. Uzeo je jednu EL, ali u kakvom drim timu i tu nije klačovao on, nego neko drugi mnogo potcenjeniji. Simpa dečko, dobar igrač ali nije taj kvalitet koji mu vecina pripisuje. Ima puno i do matorog Karija, ali nije samo do njega. Iskreno ko očekuje bilo šta od ovog sastava nema mnogo dodira sa realnošću.
×
×
  • Create New...