Jump to content

Don Dusko

Moderators
  • Posts

    18,320
  • Joined

  • Days Won

    36

Don Dusko last won the day on March 17

Don Dusko had the most liked content!

Recent Profile Visitors

81,782 profile views

Don Dusko's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated
  • Very Popular
  • Reacting Well
  • First Post

Recent Badges

26k

Reputation

  1. E jbg, to je sudbina kada nisi u Oliju, Realu ili Barsi... Da skoreri tog tipa dobiju malo vise batina... Ali opet ga stavljate u nezgodnu poziciju(produzavate mu boravak s loptom time i batine) sa prenosom lopte jbg. Msm da imate pleja kakvog takvog. Da bi Punter 20% bolje izgledao nego sad.
  2. Msm da Pantera zeza sto mora i loptu da prenosi. Prosle sezone su tu bili Exum i Madar pa je mogao da se posveti u onome sta je najbolji a to je trpanje...
  3. I nesto najgore je kada zavisis od nestabilnog igraca lepo je to kad na 1 mecu moze da ti strpa 30p al zato kuku majci kad je u - fazi.
  4. Ajde a kao kod nas ima pa smo na mocnom 16 mestu. A oni iako su im sad sanse male jos imaju sansu za 10.
  5. Zbog tatisanja eto zbog cega. Domaci igraci ako imaju kvalitet igrace. Jedino Avramovic ovde ima i to kao back up neki kvalitet za EL.
  6. Tim je glup(izvinite) ali glup.Zoc zove tajm aut...Da objasni i da smiri...I sta bude? Turnover posle izvodjenja. Ja ne znam kako Zoc ostane miran i ne udje u teren da ih izlomi.
  7. Jbg, drzali ste ih pod kontrolom 3Q i onda stravican pad u 4Q... Jbg to je tm vaseg tima ta nekostatnost. Jbg sad gledam dobar je Frank u napadu ali odbrana majko moja...Njega su targetirali u 4Q...
  8. Partizan ne zasluzuje play in. Jednostavno ova utakmica je i pokazala jbg.
  9. Samo da golub nije crvene boje i sve je uredu!
  10. Znaci u Srbiji je najveci zlocin kada se govori protiv nacionalizma. Onda idu motkama da se teraju profesori jer podsticu govor mrznje. Znaci nije im problem kada su kupljene diplome, kada se govori protiv Albanaca, Hrvata...Kada su institucije porusene to je sve uredu jer srpstvo! Kad vidim studente svi obeceni u majcama Kosova, Srbije i tako osisanih odmah mi je jasno o kakvim glavama se radi. Nece biti problem sve sto je normalno i poruseno al je problem kad se napadne srpstvo. Sto sta bih jos napisao ali neka stane na ovome.
  11. https://www.b92.net/sport/fudbal/srpski-fudbal/9009/marin-o-prodaji-mladih-igraca-zvezdina-politika-ispravna-i-najbolja-moguca/vest ...
  12. Nek se Teo oporavi trebace nam za ABA ligu!
  13. Koja zivotinja je presla put @Son_of_a_gun -u?
×
×
  • Create New...