Jump to content

Uzice

Član foruma
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Uzice's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • One Month Later
  • One Year In
  • Week One Done

Recent Badges

46

Reputation

  1. Najbolji savet koji si mogao dobiti😉 evo da pomognem
  2. Ja ne bi ziv ostao ovde da sam opet uzeo cadja, DASUBO bi me razapeo 😂😂😂 a za neizvesnost sam obezbedio komplet slik guma od RS3 TCR pa na prolece Slovakia ring dok ih ne poderem.
  3. Nisi pogresio, RS je brutalan. Ja bih ga isto uzeo al u mom ce zena voziti dete pa sam se ipak odlucio za samo S.
  4. Ponovo jutros leteh na Canare pa evo jedna slikana pred FP3, malo je dalje jbg al se vidi svaka krivina😉
  5. Nisam sletao na Splitski aerodrom pa ne znam kako je tamo, relativno skoro sam poceo ovim da se bavim al mi se svidelo pa cu nastaviti😂😂😂 U sustini vec je odgovoreno, slece se na ruke jer mnogi aerodromi nisu opremljeni za drugacije pa i na onim koji jesu ako je vreme ok da ne zaboravis jer moze da se desi da nesto ne funkcionise kako treba a jos uvek je covek pouzdaniji od masine.
  6. Jeste minimalno, nekada bilo duplo vise al uz napredak tehnologije i naravno gustine saobracaja smanjeno na 1000ft/ oko 300m. Sto se sletanja tice, obicno na 1000 stopa se gasi autopilot i slece se “na ruke” oni koji vezbaju i malo ranije ugase ali pre toga stvarno nema potrebe. Kada je losa vidljivost, kao sto u BG ume da bude magla, a aerodrom je kategorije 3b onda se koristi autoland, nista ne diras i sam slece bez problema. Tek posto tockivi dodirnu pistu onda se ugasi autopilot.
  7. Verovatno neki Rusi😂
  8. Ovo bre leti samo, al malo pre nego sto sam slikao stazu Morao sam dobro da otvorim oci jer mi se putanja ukrstila sa jednim na 300 metara ispod
  9. Letim danas iznad barse i ugledam nesto poznato na zemlji😉
  10. Ako verujes, juce sam kontaktirao ove u Maniku da mi naprave ponudu za S3 limuzinu kad pocnu da rade. Istih je dimenzija kao stari A4 b6, koji sam vozio pre Q5 i A4 allroad-a a taj mi je lezao najbolje od svih. Nadam se da ce cena biti odgovarajuca da se vratim malo blize putu, priznajem da je ovo ipak teretnjak. Sto se MAX-a tice tesko da skoro poleti osim ako ne vrate stare motore a onda nece imati velike razlike u odnosu na 737NG koji inace letim. Kako sam ja razumeo, narodski receno, problem su motori koji su zbog veceg precnika pomereni malo napred i uvis pa prave problem sa vise snage jer je geometrija celog aviona ostala sa proverenog NG-a. Pokusano je da se kompenzuje softverom koji mu ne dozvoljava da previse dize nos al nekada zabaguje pa ga dodatno obara i kada ne treba. Najlakse resenje je vratiti stari motor al onda je potrosnja veca i cena nije opravdana a naruceno je hiljade komada. Veliki problem za Boeing. Sve u svemu, dva puta sam kao putnik leteo sa njim prosle godine, vise necu dok ne budem morao😉
  11. Pa sta si ocekivao od mecke, to se vozi lagano da se ne pokvari bre😂😂😂 Prosle godine rezervisem termin na A1 ringu, Cayman S sam odabrao i prijavi se jos par drugara. Nekoliko dana pre odlaska me firma posalje da letim a ja prepustim bratu ceo aranzman u Austriji. Zamislite kako sam se osecao kada su mi poslali snimak da su bili sami na stazi i da su mogli da teraju koliko umeju, sto se obicno retko desava osim kada se bukiraju sva vozila za taj termin jer instruktor koji ide prvi uvek vodi racuna da se ne odmice onima koji su sporiji.
  12. Sta drugo A ono jeste Mikicin RS, tada je testirao na aerodromu, ceo dan smo se vozili...
×
×
  • Create New...