Jump to content

mister-no

Član foruma
  • Posts

    3,303
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by mister-no

  1. Jakara inžinjer robotike košarke za Sfera.
  2. Jbg ako ne znaš nije ni bitno, kao vic kad moraš da objašnjavaš. To je za ove čaršijane koji su upućeni.
  3. Meni je Sfero pre svega kriv što je prihvatio ovu skarabudžu od tima... Ok, da shvatamo da je dugo bez posla i prihvata bilo šta iz EL. Pod dva, ti ne radiš neko vreme, valjda imaš neku listu igrača, neki plan.. Ti dovedeš Gileta i Smarta, sve jasno, i jasan pokazatelj u januaru koji ćemo biti na kraju, samo to je za otkaz. Ovaj što kaže da je dobar za nastavak "Kuma", tačno je doveo brata Freda Gileta, on u nastavku potpisuje predugovor s Partizanom i Sfero ga pošalje na "pecanje". Pod tri, čemu da se nadamo dogodine ako i dobije u Aba. Mislim da ćemo to možda i dobiti jer imamo domaći teren i možda malo veći motiv jer je ipak Željko želeo nešto više u EL. I da dobijemo, dobio si tim koji nije ni top 10 u EL. Gavraniću tebe je udario brzi voz a ti se trkaš s putničkim. Pod četiri, u ekipi ima više šerifa, Teo, Luka, Branko.. Ozbiljna ekipa može da ima samo jednog šerifa na klupi i njegovu produženu ruku na parketu. Pod pet, ekipa bez Tea ne znam da li je dobila neku ozbiljnu utakmicu. Veliki nedostatak karaktera i mentaliteta, mislim da pravi trener ne bi dozvolio sebi tim bez toga. Tako da ovi raspadi, a jedan mini raspad, sličan ovom protiv Efesa se dogodio u Podgorici, uglavnom idu na dušu trenera. Mentalna priprema nula. Tako da što se mene tiče Sferu je najmanji problem to što je poltron. Svakako trener ne može biti protiv sopstvene uprave. P.S. Podseti me ovaj Instagram klip sa Čovićem i glasom Harisa, izgleda da smo krivi za još jednu "nesreću", priča se da je Haris na'vatao Melisu sa Drčelom na gomili. Čaršija ko čaršija.
  4. Imam subjektivni utisak da je Miloje svaku utakmicu dobio 2:0, to mu je omiljeni rezultat..
  5. Ma znam, to može i da prolazi samo kod nas.. Zato me i nerviraju. Kad nekim slučajem takva ekipa priviri u Evropu popiju 5 laganih komada od nekih prosečnih Danaca.
  6. Ovaj Radnik je još jedna ogavna ekipa, mislio sam da od Javora nema gore, samo previjanje i krađa vremena. Užas. Trebalo bi radi karme da izgube 0:1 autogolom u 101. minutu.
  7. Au brt kakva ekipa, na svakom prekidu kradu po minut, jeziv fudbal. Jedino gore od toga je borba čoveka i lopte, tj. Olajnika.
  8. Ko nas finansira kukala mu majka.. Real pada u formi, sve je moguće..
  9. Koliko Ostoji da tražimo premije?
  10. Znam za pravilo ali u praksi se sudi samo ako ga pogodi prilikom šuta na gol. A i kad pogledaš šta je ovde prirodan položaj ruke prilikom doskoka i građenja.. Mislim, meni je drago da ovakvim ekipama, kao vajnog nam selektora Ćurčića, sviraju penal kao kaznu za zločin prema fudbalu.
  11. Kakve veze ima, igrač gleda na drugu stranu, lopta se odbija u visinu..
  12. Jeste da nije bitna ali dobra tekma.
  13. Kampaco nije hteo da igra, kao Miha i Deki sa Laciom, kao Piksi u Bariju, šutirajte Vi penal gospodine Tapi.. Veliki si Faku!
  14. Će da pukne stotka u sred Madrida..
  15. Kidaj obruč đede! Ćutimo, a!?
×
×
  • Create New...