Jump to content

Pristevac

Član foruma
  • Posts

    445
  • Joined

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Pristevac's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

192

Reputation

  1. J...š Grke , Izralelce, važno ja i to mnogo da je Nauru povukao prizanje.😂
  2. Badava im tužba. Ustav R.Kosova jasno kaže da vlada sa više od 12 ministarstva, tri ministarstva pripadnu manjinama. Ova vlada ima 15 ministarstava, i 3 su dodeljena manjinskim zajednicma, jer nigde ne piše da dva ministarstva dobijaSrpska Lista. Pokušala Srbija da uzurpira poslanička mesta manjinskih zajednica (20 zagarantovanih, od kojih 10 za Srpsku listu) preko glasačkog inžinjeringa preko dve partije da osvoji mesto RAE zajednica i bošnjačko. Adrijana Hodžić sa svojom građanskom inicjativom dobila glasove tamo gde nema Bošnjaka, a sud je to poništio, kao i Romani Inicijativa (partija Roma - Gračanica) Sa 2/3-skom većinom poslaničkih mesta manjinskih zajednica, moglo se blokirati svaka odluka parlamenta. Propalo je.
  3. Pa nije samo on, i Rada Trajković je neposlušnica. Evo malopre kosovski mediji na albanskom jeziku objavili da je Rada sprema na saradnju sa Samoopredljenjem,š to žvalavi želi po svaku cenu da neutrališe, jer po njegovom ne sme niko da razgovara sem njega i Srpske Liste. Eno onaj skot od Rakića kaže privatna tuča. I nije 8 već njih 30 ga je napalo u izvikivalo: "Šta je Šiptare" Njih 8 je uhapšeno. Plašim se da će još biti pizdrarija, jer je u AV svestan da sa Kurtijem neće ići lako0, već naprotiv. Momak je nažalost u veoma lošem stanju.
  4. Očigledno ne poznaješ Nenada Rašića. Jedan veoma umeren i realan poltičar koji je još pre 8 godina odbio da bude piun žvalavom. Perfektno govori albanski, vema često se hvata u koštac sa albanskim političarima i LIVE emisijama, jer ih poznaje u detaljima. Zbog njega mnogi Albanski političari gutaju hnedle. Jedini koji je hteo da Srbi sa Kosova direktno vode razgovore sa Albancima, i čovek koji je jedan od retkih poznavao prave probleme Srba južno od Ibra. Ti Srbi u okolini Prištine, Vitine. Štrpca i ostalih mesta će debelo da nagrabuse zbog žvalavog, jer ih on konstantno huška da budu prst u oči Kosovu. Sa Kurtijem to pada u vodu. I ovaj pokušaj ubistva nedužnog deteta, je ustvari zastrašivanje Nenada Rašić, pošto je Kurti spreman da razgovara sa istinskim predstavnicima Srba na Kosovu, a ne Vučićevih koji će ih na kraju pustiti niz vodu. Opet Beograd crta mete na nepodobniom Srbima. pitanje je samo kada će jedan metak da reši sve.
  5. Nisamm hteo da ovo iznosim za Snežu, ali svi mi Prištevci žalimo za njim. Sneža se družila sa svima bez obzira na nacionalnost, bila je odličan ginekolog pored ostalog. Pokojni Dragan je bio anacionalan i takvo mu je društvo bilo (ja ga takvog pamtim) za Mileta Dudtinu je suvišno šta reči, Milevaje ipoak bila naša iako je Đivđanka. Eh kako mi moji đivđani nedostaju.
  6. Ccc za Milevu. Koliko sam se svađao sa njom i lomio kad sam bio u "blaženom stanju" toliko smo se i voleli. Mileta sam mnogo voleo, dobar je čovek bio, Dragan je takav kakav je, ali ipak ok. a Sneža nikako da se pomiri sa tregedijom početkom ratova 90-ih. Zaista jedna fino sećanje. Dolazila je kod moje starije sestre, jer su se družile. Kod Bedre je bilo val ponekad i ohoho. Posle smo se prebacili iz Pastrmke u Bagrem (par metara niže, tik uz kafić Đani. Dođe Bedra naveče, vidi nas sve tu "tryq" na okupu, što bi rekli Prištevci, plati nam turu i ide. Znak da je zaboravio šta se predhodne noći dešavalo. I tako godinama. E 'bem ti sve ovo, tek sada vidim šta sam sve izgubio u toj jebenoj Prištini, koja nikako da me pusti. To kad u'vati Perkose, ne pušta. Veruj ovoj matoroj budali.
  7. Zarad sveopštego dobra u regionu žvalavi i njegova svita treba da odu što pre to bolje. Mislim da će posle svih ovihturbolentnih godina nastati jedan duži period mira i okretanja životu i životnim problemima. Jebale ih sve Velike (državu stavi po izboru) Eh da mi je da prošetam prištevskom krozoom, pa da čujem sve jezika koje se govore, da uđem kod Đanija u kafić ili kod Bedre u Pastrmku i Gradić Pejtonu, mad ne bih propustoi ni Milevin Sport i Mileta Ćora kod opštine.
  8. Imaće žvalavi mnogo problema sa Vjosom i Albinom.
  9. Da ne bude kao prošli Put sa Limajem. Za sada nije prešap cenzus, ali kasnjim prebrojavanjem jeste. Ako tako bude, a nadam se da neće, LVV neć ipak moći formirati vladu sama. GTreba da ode i onaj kastravec iz Bradaša, Agim Veliu koji je izgubio i u svom selu, Lutvi Hazir pod hitno, Avdullah Hoti isto, i još par metuzalema. Mislili da mogu večno bitio na vlasti sa "Rugovizmom"
  10. Nije tačno. Za prvi krug treba 80 glasova, ako ih nema ide se u drugi krug. Ako i tada nema odluke, onda odlučuje većina, dakle 60 +1. Ovo miriše na veliku koalicijju između LVV i PDK. Pošto su Thaqi i Veseli u Den Haagu, a oni su bili crvena liniuja Kurtiju. AAK Ramudha Haradinaja ne dolazi u obzir jer on uslovljava predsednilko mesto sa jedva 8% glasove, što je nerealno. Predsednica će biti Vjosa Osmani. Kurti sada može komotno da izbegne Srpsku Listu za koalicionog partnera. SL će dobti jedno ministarstvo ali neće biti u koaliciji, dok je drugo ministarsko mesto koje pripada manjinama još u vazduhu.
  11. Ne može biti poslanik, jer tako kaže ustav. Sa druge strane oko pitanje premijera nigde u zakonu ne postoji nikakva stavka. Samopredeljenje ide preko 40% sigurno. Ukoliko oni formiraju vlast preispitaće odluku oko ambasade Kosova u Jerusalemu, jer če oni više biti okrenuti EU po tome pitanju. Pogotovu što je i Nemačka izrazila negodovanje, Ukoliko se to i desi Bajden neće sigurno reagovati.
  12. Stigao žvalavom katil ferman.🤣
  13. J...š Izrael, važno je da je Nauru povukao priznanje. Nego kad će se opozvati ministar R. Srbije iz Izraela? Da li je MIP poslao oštru fus notu, oće li SB UN zasedati.? U Prištini se govorka da će srpska ambasada biti tik uz kosovsku. Taman se svakoj jutra zivkaju na kafu.
  14. https://sportklub.rs/ostali-sportovi/golf/trampov-golf-klub-izbacen-sa-liste-pga-prvenstva/
  15. Pristevac

    Crna Gora

    Čedomire Antiću, ti li si bre?😂
×
×
  • Create New...