Jump to content

dekssy

Član foruma
  • Posts

    151
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

dekssy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

42

Reputation

  1. Ma de mrzim druže, žao mi tog jadnog naroda, koji, na bazi obećanja i "boljeg zivota" od strane zapada, sada pati. A isti ti su se odmah povukli i neće prstom mrdnuti da im pomognu, nego će ih žrtvovati kao i sve do sada čim im se malo jače odgovori.
  2. ne nego hoće u nato, ne treba biti previše pametan pa zaključiti da je to provokacija i pretnja za Ruse ponavljam, kao što je Rusija htela da se priblizi Amerima putem vojnih baza na Kubi, pa je Kuba dobila po nosu. Tako i sada Ukrajina dobija po nosu od Rusa. Žao mi je nevinih žrtava, i nadam se da će ovo uskoro biti završeno. I pored toga, nemam želudac da budem na istoj strani kao i nato koji je razorio ovu NAŠU zemlju 🙂
  3. A koja je to tvoja zemlja, je li ona bombardovana bila, reci mi ? I Ukrajina provocira evo već 8 godina, budi dosledan onda, opravdaj i ovaj napad Rusije kao što pokušavaš opravdati nato bomardovanje.
  4. Zapad ti je zemlju bombardovao, prijatelju. Pusti ti Rusiju i njihove mane.
  5. Pa čekajte ljudi, nato hoće da uzme ukrajinu, to je direktna pretnja ka Rusiji, ne znam čemu čuđenje time što Rusija ne želi nato u blizini. Pa to je ista situacija sa Kubom i Amerikom, kada su Rusi hteli da imaju svoje vojne baze po Kubi, pa je Kuba najebala od Amera, ista preslikana situacija sada.
  6. Pa čekaj, ako te je neko napao, razorio zemlju, nevine žrtve stradale, osiromašenim uranijumom KiM razorili... i ti na kraju mrziš Ruse i Rusofile, a podržavaš ove prve koji su to sve uradili, ne samo tebi, već u xy država. Iskreno malo je čudna ta logika, jako čudna.
  7. Pre bih rekao da nešto nije u redu sa ovima koji su na strani zapada i onih koji su nas napadali i decu ubijali, nego za Rusofile, ako ćemo već tako.
  8. userčina neće u zivotu svom ovo ponoviti
  9. e lep momenat za duplu.....
  10. ovaj user ovo nece u zivotu ponoviti, ovaj mec
  11. dekssy

    Tata

    tu je , treba priznati, fer i koreknto se pozdravio na kraju svima.
  12. dekssy

    Tata

    Još jedno veliko 🤮 za lideja .
  13. dekssy

    Tata

    Još jedno veliko 🤮 za lideja .
  14. pa da jedino što đenka ima bolje, to je onaj njegov ulaz, kada ramenom udje u protivnika ne moze ga zaustaviti Bog otac
×
×
  • Create New...